onsdag, april 25, 2007

Senaste

Inte uppdaterat på jättelänge och det har ju hänt så mycket. April månad, körigare än dom flesta. Tentor, högskoleprov, skivor, jobb, sommarplaneringar osv, osv. Att lägga på har även andra, extra saker tagit tid. Men det har fört med sig mer gott än ont iallafall.
Skvallret har varit på topp och för er som behöver något att lägga nosen i rekommenderar jag Stureplan Ocensurerat som även finns länkad på min blogg. Nuvarande mest intensiva; Grabbarna boys åtalade för våldtäkt. Har själv spekulerat och försökt komma fram till min åsikt om vare sig dom är skyldiga eller inte. Känner dock bara en av dem och vet fortfarande inte vad jag tror. Man kan aldrig veta. Desutom är det ju så mycket som spelar in. Fortsatt rättegång på fredag, spännande.
Var i Norrköping för nån vecka sedan och hade en spelning med Sofie, som hunnit fylla 19 nu. Efter det fyllde Nadia 21 vilket firades med hemmafest hos sexy birthdaygirl. Debbie som åkte till Japan är äntligen åter på hemmaplan och nya upptåg planeras. Katta och Aulik hade skiva på Umbra för några dagar sedan där Martina och Magnus hookade vilket var en överaskning. Micke chef har krypt tillbaka, här har vi en person man verkligen inte kan lita på, vilket ju är en strålande egenskap som chef, not. Vet dock inte ännu hur jag ska gå till väga med det ännu. Förövrigt har det varit en del superbra utgångar och soliga sommardagar uppe på kolonin. Jimmy Ekström var i Sthlm på personal shopper kurs, och strålade som solen själv över ett glas vin på Storstad. Farwood har hunnit åka tillbaka till Holland nu, vilket känns lite tråkigt. Men han kommer ju tillbaka förr eller senare. Lite av det som varit utöver det vanliga den senaste tiden.

söndag, april 08, 2007

Påsk

I torsdags blev det utgång, tennisfest på Laroy. Sällskapade med Hannah och möttes av Röja och company som var riktigt seriöst utklädda och väldigt heta i sina tennisshorts. Kändes som Båstad, ljuva tider. Väl där träffade vi Lina och Milja. Kattrion var på g och Jenny med sällskap var även där. Hannah drog sig så småningom vidare. Jag och Lina samt Milja blev dock kvar med Göran och vänner, hade bord och festade loss. Izze och Viktor var där, självklart Peder och Vladde likaså. Tobbe, en ny kontakt visade sig bli en trevlig konversation. Kenneth, Durling och Possman på plats. Drog vidare till Solidaritet sen, minns inte särskilt mycket därifrån, champagne slår hårt. Taxi hem.

Resterande del av påskhelgen har spenderats hemma. Film och mys med Maria samt goda middagar.
Bjuden på fest ikväll men får se hur det blir med det. Repade med Sofie en del igår. Åker ju till Norrköping på tisdag. Spelning och hemfärd på onsdag. Antaglien utgång på onsdagkvällen då Nadia fyller samma natt.

Men nu väntar gäster. Glad påsk (:



Irriterad men samtidigt förundrad.
Osäkerheten visar lojalitet medans motsatsen sina dåliga sidor.
Motgångar bör tas med en klackspark dock känns det mer som en spark i magen.

Trestegsprogrammet som blivit så mycket mer. Vad hände liksom?
Men trådarna blir fler, och allting mycket lättare. Långt från mållinjen med samlingen börjar ta form.
Att hata är underbart.

måndag, april 02, 2007

Hatkärlek

Ni vistas under falska omständigheter.
Suktandet syns långväga och desperationen är mäktig.
Svart på vitt, blickarna som prostitution.
Kalla kårar med ett rus som tilltugg.
Moral och realistik på lägsta nivå.
Dubbelliven skickligt dolda.
Den generella känslan av upphetsning till max.
I en sansad struktur vore det fiction.
Verkligheten, strike one.
Det är något så fruktansvärt äckligt och fantastiskt.

Helgen är passé.
Födelsedagsmiddagen var underbar. Slående desserter.

Har förövrigt ingen lust att kommentera resterande.
En påhälsning i vinterlandskapet och ett svall av påminda uppgifter.
Det är dags för en ny planering.

Nedstämd.
Saknar er redan.
Du finns i mina tankar.
Exeptionellt.