söndag, september 07, 2008

Spännande

Nya jobb på gång.

tisdag, september 02, 2008

måndag, september 01, 2008

Memory lane

Hittade en massa bilder igår från några år tillbaka. Innan allt med Sebbe och när jag fortfarande hängde med Kim. Tiden då vi hängde i skogen, nere i Göteborg och utanför Stockholm. Visst finns en hel del bekanta kvar från den tiden men inga jag direkt umgås med idag. Somliga lever dubbelliv och syns runt Stureplan innan det drar på sig sin päls och sina pärlor och drar ut till de hemliga granarna. Visst har jag lämnat det bakom mig men en hel morgon med psy i lurarna får det att rycka i benen. En av tjejerna jag hängde med nere i GBG har nu blivit DJ och vad jag hört är hon riktigt grym vilket även kan understrykas med tanke på de spelningarna hon fått. Mycket progg och goa, good for you honey. På tal om tjejer som jockar så tycker jag att man ser fler och fler bilder på random brudar som försöker få det att se ut som att de spelar. Jag kan bara säga att det är en stor, stor skillnad på att vara en jockey och att stå och guppa brevid en DJ i båset och kanske ha turen att få hålla lite i hans lurar. Nog för att jag låter aningen irriterad men faktum är att jag börjar tröttna. Get real.
Pratade precis med Katta som jobbat klart för dagen. Våra gymkort är nu fixade, goodie goodie. Nu blir det Balance för hela slanten. Tack Magnus. Imorn blir det därför ett pass eller två. Har inte varit där ännu och kollat in lokalerna, men det lät bra. Undrar vilka mer det är man känner som gör sin work out där.
Nånting annat jag undrar över är vad den blonda biff vakten heter. Jag försöker komma ihåg om vi någonsin presenterat oss eller om vi bara börjat snacka på måfå under en av alla utekvällar. Får göra någonting åt det där, han ser ju faktiskt väldigt bra ut och är grymt trevlig.
Mr Tan var förresten private i lördags. Någonting jag inte var beredd på. Inte så dumt måste jag medge. Hans civilstatus är dock omöjlig att förstå. Jag gjorde dessutom en sista ansträngning vad gäller Mr Vice, men nu är det över, oh so over. That´s that.
Things change down memory lane, but this is forever:




Syster