onsdag, mars 31, 2010

Update

Nu har jag suttit i skolan i flera timmar och hållit på med uppgifter. Helt slutkörd i skallen. Ska åka hem och laga middag nu, sen tänker jag byta sängkläder, bada och dra på en rulle eller två. Finns inget skönare än att lägga sig i rena lakan med en nyduschad och insmord kropp.

Onsdag

Hade lite ångest igår kväll och hade jättesvårt att somna. Tror jag har lite för mycket saker som hänger över mig. Blev iallafall lunch med mamma idag och nu sitter jag och dricker kaffe och äter jordgubbar, försöker ta det lite lugnt med tårtan. Ska strax förbi en butik på Hornsgatan och kika på en Herrera väska och sen ska jag till Ackis och möta upp Sofie för att göra notskrivning. Måste planka 4 låtar och göra ett stort arr på en femte, good for me. Idag måste jag även repa, ringa Amerikanska Ambassaden (måste förnya mitt pass), sen måste jag även maila faster och farbror angående lite bankgrejer. Tycker alltid att det är strul när man måste fixa saker från olika länder emellan. Nåväl, känner mig lite förkyld idag så tänker bara slänga på mig mjukisdressen, dra på mig en keps och kila iväg. Over and out.

CAROLINA MARTIN & MARIA MARTIN

Made with a smile

Hade en riktigt bra födelsedag idag. Morgonfika och lunch med mamma, fika och rep med Sofie, mötte sen upp Anna och Rebecca på Lisa på Torget för ännu en fika, blev lite shopping efter det, sen middag med familjen, tårta och presentutdelning för att sen avsluta med bubbel in bed. En lugn och skön kväll, precis vad jag behövde. Blir dock till att fira i helgen och även helgen efter det. Så vad fick jag? Bland annat två väskor, underkläder, parfym, heminredning, smycken, världens snyggaste Christian Audigier bikini, en keps, champagne, mjukisdress, en klänning och lite annat. Tack snälla för alla grattis sms, samtal och de hundratals gratulationerna på FB.
Jag har världens bästa mamma och syster, synd bara att Daddy inte är här. På tal om det så har jag varit och kollat runt i olika tatuerings studios och snart är det dags. Nåväl, take care. Puss

Är det inte lite märkligt att jag idag fyller 22 och är född 1988
när mormor samma dag fyller 88 och är född 1922?

tisdag, mars 30, 2010

It's my birthday!

torsdag, mars 04, 2010


529

"I joined them to go against them"
Hugo Ericsson (1914-1994)

måndag, mars 01, 2010