lördag, juli 31, 2010

Elba here we come

Sjukt bakis, men hade en underbar kväll igår. Shit vad bra det var. Hur som haver så ska jag till tvättstugan nu och hämta min jacka, sen blir det dusch och fix and then we're off to Västerås. Hoppas festen på Elba blir riktigt lyckad. Kommer sova kvar och åka hem imorgon så kommer inte uppdatera förrän dess. Ha en underbar lördag!

fredag, juli 30, 2010

Tagga till inför ikväll

Shopping again

Jag och Maria tog oss en promenad bort till Götgatan och inhandlade lite grejer idag igen. Blev en klänning, (som jag dock måste sy om lite men den var så söt), en piké, ett par sneakers och en väska. Maria köpte ett linne, sneakers, en väska och en skjorta. Bra grejer. Sen blev det en runda till systemet för lite weekend fun. Får se hur vi gör med Elba imorgon. Måste styra upp hur vi tar oss dit då jag tror det blir så att Robban måste hämta Morten på Arlanda. Nåväl, allting löser sig. Nu ska jag göra manikyr och pedikyr samt styra upp lite smsutskick. På återseende.

Friday night out

Detta är vad som händer på Solidaritet ikväll. Det kommer bli asbra så jag rekommenderar alla att dra på sig en sexy outfit och styra kosan på Lästmakargatan. Öppet 23-05. Maila mig för gästlista för fri entré. Annars finns facebook eventet här . See you 2night people!

torsdag, juli 29, 2010

En mil powerwalk, check!

Blöt torsdag


Idag var jag och Maria förbi UM och bokade tider, piller you know. Sen blev det lite shopping. Ett par jeans till M, en jacka samt en as ball t-shirt till moi. Handlade på vägen hem så ställde jag mig och lagade marockansk mat. Blev faktiskt gott. Lite rosé till det och nu är jag proppmätt. Ska försöka släpa mig ut på en powerwalk nu tänkte jag och sen kolla på film. Blir ingen utgång för mig idag, totalt oinspirerad. Förstår inte heller vad man ska ha på sig nu för tiden. Det är juli men växlar varmt, kallt, soligt och regnigt. Give me a break! Hörs senare.

Qu'est-ce qu'un jour salope

onsdag, juli 28, 2010

Onsdags shopping

Var riktigt sur och bitter i morse Major step back. Slutade iallafall med att jag och Maria åkte ut och shoppade för att bli lite gladare. Blev en klänning, en tunika, en skjorta, mascara, kuvertväska och ett par skor. Är lite gladare nu haha.
Vad gäller gårdagen så blev det bad i Årsta, mys hemma och sen mötte jag upp Rebecca så drog vi till Spymlan och träffade upp Peter, Andreas, Kalle och några till. Satt där till stängning och drog sen till Soap. Hälsade på Jayson och lite andra personer som man inte träffat på ett tag. Var en jättetrevlig kväll.
Nu ska jag ställa mig och laga middag så blir det powerwalk och film efter det om inte annat. Over and out people.


Jag och Peter i Båstad.

tisdag, juli 27, 2010

På lördag at Elba in Västerås

För mer info, kolla in Facebook eventet som ni hittar: här.

Tuesday today


Hey peeps. Idag har jag än så länge inte gjort speciellt mycket. Satt ihop ännu en klädstång, sorterat klänningar, lunchat med mami och Maria, läst mail och styrt upp lite ny musik. Sitter och drar mig för ett mail jag måste skriva ihop nu. Hatar administrativt skit, iallafall när saker inte är som de ska vara. Varför kan inte folk bara samarbeta så skulle det underlätta sjukt mycket. Blir så trött.
Igår åkte jag och Maria in till stan och kollade på kläder och lite annat kul. Känns dock utplockat och som om det är någon form av mellansvacka just nu. Jag vägrar köpa höstkläder när det är juli, inte en chans. Mötte iallafall upp Anna och Rebecca och tog en fika på ett ställe vid Hötorget, minns inte vad det hette. Jättemysigt. Åkte hem sen, åt middag, tog en powerwalk och avslutade med att se Sex and the city 2:an. Känner mig lite besviken faktiskt, tycker inte att det hände så mycket. Men den var rolig och jag kommer alltid älska SATC.
Nu ska jag fortsätta sortera mina kläder, styra upp lite mer musik, bränna lite skivor och sen få iväg det här mailet. Uppdaterar senare.

måndag, juli 26, 2010

Hello babes

Jag & Maria ny duschade i Båstad.


Idag är det måndag och ny vecka. Känner mig helt dagvild faktiskt, har ju ändå ledigt nu förutom fredagar som håller ihop veckorna på något sätt. Hur som helst så har jag inte mycket planerat de närmaste dagarna vilket är hur skönt som helst. Har rehab nu så ingen alkohol förrän Elba. Jag och Maria drog nämligen fram roséboxen igår och satt på balkongen med vindruvor, grönsaker med dipp, musik, cigg och tända ljus. Två av hennes killkompisar kom förbi en stund också. Blev sent och känner av det idag, men som sagt, vita dagarna up and comming.
Idag ska jag in till stan och shoppa med Maria och mamma. Tänkte även ta en fika med Rebecca om vi kan sluta ringa om varandra. Måste ringa Anna också och kolla om hon lever, såg nyss att Maggan försökt nå mig dessutom. Annars så blev jag även väckt av ett halvkul sms imorse och min x-chef ringde igår kväll. Vad händer?
Så det enda jag måste göra de närmsta dagarna är att öva ordentligt, träna, ha möte med Anders, sola och jobba fredag. Tänker se till att kolla massa film och äta god mat, älskar ju faktiskt att laga mat. Så blir det Västerås på lördag. So that's that. Funderar på att åka utomlands på måndag om en vecka och skita i Göteborg. Får se hur det blir. Men nu ska det lunchas! Hörs sen.

söndag, juli 25, 2010


Söndag


Sov sjukt skönt inatt. Satt visserligen uppe as sent och kollade på film och styrde musik. Sen brukar jag få ångest när jag sover bort en halv dag, känns dock inte så idag i och med vädret. Jag och Maria pratade om det igår att vi måste komma bort utomlands en vecka innan höstterminen börjar. Tänker vara brun, utvilad och fräsch, inte deprimerad på grund av sjutton grader regn och shit. No way!
So what to do today? Orkar man åka in till stan för att shoppa? Orkar man ens gå ut utanför dörren? Kanske får ligga hemma och gosa med djuren hela dagen. Vitas springer runt och leker i min säng. Han är verkligen ett vitt litet yrväder. Tänkte göra lunch och fika nu så får man se vad vi hittar på efter det. Tja.

lördag, juli 24, 2010

Trashy jeans

Hola saturday


Var en trevlig kväll igår faktiskt. Visst, det kändes verkligen på stan att många har flytt mot sydligare breddgrader men det var mycket folk på Sollan ändå. Både stammisar och turister. Jag och Maria kom väl dit vid halv ett tror jag och stannade till halv fem. Det blev ingen efterfest och tur var väl det, hade aldrig pallat. Nej, istället drog jag, Maria och Robban upp till Deli på Kungsgatan så jag kunde få min kyckling bulgur rulle. Kebab för deras del, take away och cab hem till oss. Alla tre deckade efter maten. Vaknade upp idag till risigt väder, vad hände med sommaren? Att man hade mage att klaga då det var 32 grader här för att det var "för varmt". Bullshit, give it to me! Nu ska iallafall jag och Maria dra och storhandla. Tänker laga hur mycket mat som helst och köpa massa smask till ikväll. Tror nämligen att det blir filmkväll för hela slanten. Har dock 3 liter rosé.. haha. Ska ta det lugnt nu, blir fest i Västerås nästa helg och Göteborg helgen efter det så lugn och fin. Vi ringer nog över Erica och lite boys så får vi se vad som händer. Over and out!


Extremt oskyldig bild på mig och Maria från igår.

fredag, juli 23, 2010

Friday fun

Om några timmar ska jag till jobbet. Nu har jag precis käkat och städat klart. Robban och Jonas kom förbi för ett tag sen och lämnade vin som vi ska ha till efterfesten ikväll, planera i förväg minsann. Ska börja göra mig iordning nu så hoppas jag på en riktigt härlig kväll. Take care!

Denna går på repeat idag:

Things change

And not always to the better. Gick upp för en timme sen. Bara suttit och kollat mail och så sen dess. Tänkte dra på en kaffe nu och sen få lite städning gjord. Think less, do more, feel nothing.

Thursday delight

Blir inget Visby i helgen. Jonas fick en spelning på lördag som han inte kunde tacka nej till i Oslo, så han och Robban flyger över på lördag morgon. Jag blir kvar i stan, ska jobba Solidaritet imorgon och ta resten av helgen till att få styr på saker och ting. Minska på alkoholen, öka på träningen, övningen och repertoar tänk. Är i och för sig lite sugen på att styra upp en sommarfest här hemma på lördag kväll, får se hur jag känner inför det imorgon. Nästa helg är det dock Västerås och Elba som gäller. Ska bli riktigt gött att höra och se Morten spela igen. Har aldrig sett någon så teknisk förut, he's a crazy dude. Och vad gjorde jag ikväll då? Mjo, jag städade och styrde med kläder, hjälpte Maria fixa med akvariet, tog ett dopp vid Årsta med Maria och Erica samt en flaska rosé och sen gick jag och träffade Anna i gruvan och tog några Corona och bubblade. Grymt att träffa henne igen, hon är fan alltid smart och jag mår redan bättre. Eller ah, lite iallafall. Time will tell people, time will tell.

torsdag, juli 22, 2010

Just nu är jag bitter, allt för bitter för att orka blogga. Sorry.

onsdag, juli 21, 2010

Good morning

Jag gick upp vid tolvsnåret idag efter att ha somnat och vaknat om vartannat i flera timmar. Blev väldigt mycket vin hos Hasse igår vilket jag helt klart känner av idag. Brukar inte heller sova så gott då. Hasse bjöd iallafall på parmaskinka, salami och nån annan skivad sak samt melon till fördrinken, sen blev det grillad lax, färskpotatis, parmesanstekt sparris och vitvinssås samt jordgubbssorbet till efterrätt. Hur gott som helst och en riktigt mysig middag.
Blev ju snack om lite allt möjligt igår. Var länge sen jag var lite själv med Rebecca och vi diskuterade kring Uppsala och hur allting blir i höst och så. Äkta vänner finns kvar, alltid. Sen har man sina småduster och dispyter men man överkommer det och går vidare tillsammans. No worries. Dessutom kan jag och Anna ha massa roliga roadtrips när vi ska hälsa på.
Nej nu måste jag leta upp lite värktabletter, känns som att nån slängt en stekpanna i huvudet på mig och jag är dessutom massa blåmärken på knäna. Blev ju nakenbad i Årsta igår och det var sjukt svårt att gå ner där vi valde att bada. Stenigt och halt, riktiga nutheads. Men det var superskönt.
Idag ska jag och eventuellt Maria ut till Tyresö igen med Robban, Sanna och Jennifer för att bada och ta det lugnt med Jonas och Coffee. Jag kommer välja ut en skön klippa och somna. See ya!


Jag, Annika & Mia i Båstad.

tisdag, juli 20, 2010

Tisdag

Idag har jag suttit och styrt med en massa mail. Efter det gick jag och Maria och mötte upp Erica innan vi åkte in till stan och kollade nya telefoner och lite kläder. Blev dock bara en fräsch topp från Oasis. Kom precis hem nu och ska slänga mig i duschen. Efter det ska jag möta upp Rebecca så ska vi hem till Hasse på middag. Supermysigt. Ha en trevlig kväll!


After beachen på Pepes på lördagen.

Monday

Vaknade sent idag då jag äntligen fick sova ut efter några riktigt långa dagar. Kände dock ångest hela dagen av att vara i stan igen. Drog upp till stugan med Maria och hängde lite där. Efter det stack jag till systemet och köpte hem en låda Corona och lite rosé samt bubbel att förgylla veckan med. Blev en spontan kväll efter det då Robban och Jonas plockade upp mig i bilen och vi körde ut till Tyresö där vi käkade kyckling och avocadosallad, badade och drack öl. Jonas hund Coffee var med också, sjukt söt. Var hur varmt som helst i vattnet och grymt skönt att få bada, dock skar jag upp foten under stortån på en mussla eller nåt så det gör faktiskt rätt ont nu. Har iallafall slutat blöda, thank god. Känner mig lite vimsig, är långt ifrån återställd och nu verkar det som att jag eventuellt ska med till Visby också, får dock se hur det blir med det. I would lie if i said i didn't want to. Nu ska jag hälla i mig en liter vatten och sen sova. Förhoppnings vis är jag lite klarare i huvudet imorgon så jag slutar glömma min telefon hela tiden och tappa saker i golvet, what's up med det liksom?

Jag & Maria på spa in Båstad

måndag, juli 19, 2010

Back from Båstad

Är tillbaka från Båstad nu och fyra helt underbara dagar. Kom iväg vid sjutiden och körde in i stan drygt fem timmar senare. Låg i skön fart hela vägen, swell. Det har varit riktigt intensivt, träffat sjukt mycket nya människor, haft galet kul, mycket skratt och en liten downer, but that's life. Överlag är det blandade känslor över att vara hemma igen. Nu är jag dock helt slut, sovit alldeles för lite dessa dagar samt haft ett alkoholintag långt över det normala och allting kom över mig nu så bums i säng. Lägger upp några av de ca 400 bilderna som togs dessa dagar imorgon. Bye.

torsdag, juli 15, 2010

Båstad baby

Drog precis upp nu efter att ha sovit i princip ingenting. Kunde verkligen inte somna. Ska bara klä på oss nu och eventuellt slänga i oss något ätbart och sen åka ner till Centralen. Then we're off! Får se hur jag gör med uppdatering här nu under helgen. Kommer iallafall se till att fota ordentligt. Båstad baby, here we come!

onsdag, juli 14, 2010

Detta kommer bli grymt:

Update

Jaha, då har man vart och köpt det sista då. Blev en del kroppsvård, en ny hårfön och lite annat. Har grov ångest över att jag inte varit ute och solat idag, känner mig blek. Vet att jag inte är det men jag jämför mig alltid med de brunaste människorna på stan och jag är nog lite blind själv, blir nog aldrig nöjd. Får bara påminna mig om att jag faktiskt inte varit utomlands i år utan kört svensk sommar, jag blir inte lika brun då. Nog snack om detta. Blev en fika med Anna på Dejan nu på eftermiddagen, gonna' miss her. Hon har iallafall hittat till Liljeholmskajen nu och verkade gilla det lika mycket som jag :) Brun hade hon blivit också, grrr.
Ska bort till tvättstugan nu, höres!

Bild från Fenix när jag spelade där sist.

At the moment

Packat för fullt en bra stund. Tänkte ta mig lite kaffe nu och kila bort till Ringen efter det och köpa det sista jag vill ha med mig. Måste tvätta lite också, boring. Förhoppningsvis blir det kanske en fika på Dejan idag också, vore nice. Time to go, vet att jag garanterat kommer glömma nånting annars.

tisdag, juli 13, 2010

Tisdag

Kom precis hem från en långdag ute i naturen. Maria och jag åkte ut till Ullriksdals slott och låg och solade en stund, käkade glass och promenerade Mötte sen upp mamma, Th, Åsa och Björn och paddlade Kanadensare ut till en ö där vi åt kycklingsallad, kräftstjärtar, blåbärspaj och drack vitt vin, hur mysigt som helst. Jag och Maria åkte sen runt och spanade boys och jagade solen. Kom som sagt hem precis och känner mig helt matt. Nu ska jag iallafall försöka organisera lite vad som behövs tvättas och packas och sånt inför Båstad. Har visserligen morgondagen på oss också men känns som att den kommer gå alltför snabbt och vi måste upp fem torsdag morgon. Blir intressant. Så är det med det. Hmm, vad ska jag packa ner egentligen?

måndag, juli 12, 2010

Musik

  • Alexis Jordan - Happiness
  • Avicii - Skype
  • Carl Louis & Martin Danielle, Dirty South & Axwell - Open Your Message ( Axwell Edit)
  • Delirium - Dust in Gravity (Niels Van Gogh vs. Dave Ramone Mix)
  • Dirty South - Phazing (Norman Doray Remix)
  • EDU - Warm Touch
  • EDX - Thrive (EDX's Fe5tival Mix)
  • Helvetic Nerds - Mistaken Identity
  • Muzzaik vs. Daft Punk & Dirty South - Kontrast vs. Let it go vs. Aerodynamic (SHM Bootleg One)
  • Rasmus Seebach - Natteravn
  • SHM - One
  • Simon De Jano - Mykonos Stars (Simon De Jano Mix)
  • Switchfoot - Always (AN21 & Max Vangelis Remix)
  • Temper Traps - Sweet Disposition (Axwell & Dirty Suth Remix)
  • Tim Berg - Bromance (Avicii Arena Mix)
  • Tritonal - Suede (Stonface & Terminal Remix)
  • Wippenberg - Pong (DBN Remix)
  • Wolfgang Gartner & Mark Knight - Conscindo (Original Club Mix)
  • Yuan & Dimitri Vangelis - Volcano
  • Yvan Emerick - Xonar


Här har ni några få av de låtar som ligger i mitt case as the moment. Blandat gammalt och nytt, samt blandad stil. These make me happy. Håll till godo. Now i'm off mot stugan, grillad kyckling, potatissallad och Rosé. Bye!

Sunny Sunday

Legat på kajen idag med Maria. Måste ju ha varit årets varmaste dag idag. Aldrig varit så packat med folk, men det var jättemysigt. Såg en riktig hunk också vilket alltid är trevligt, är ju inte helt fel att ha något att spana på när man ligger och grillas. Fick iallafall färg men märkte osckå att jag börjat flagna en aning på bröstet, helvete. Blir en långdusch imorgon med scrubs och grejer, sen är det bara att fortsätta sola. Var by the way "skogsbrand" idag på berget ovanför Liljeholmskajen. Märkte inte när det hela började med det brann ett bra tag innan brandkåren kom och släckte allt. Stackars träd.
Mer idag så har det varit söndagsmiddag med familj och mammas systerfamilj minus två kusiner. Sen film, bubbel och jordgubbar på det, riktigt skön dag.
Imorgon ska det shoppas nödvändigt kul och så ska jag förhoppningsvis träffa Anna också. Pratade lite snabbt med henne ikväll om hennes och Rebeccas weekend i Köpenhamn. Lördagskvällen hade inte sett så ljus ut då Anna först trampat i dynga och förstört sina skor, sen blivit småosams med Berra och efter det halkat i en spya. Vilka vänner man har, oslagbart.
Imorgon tänkte jag även lägga upp en lista med typ 20 favoritlåtar just nu, en del av det jag brännt ner på sistone, (varsågod anonym). Check it out. Ska försöka sova nu om jag inte dör av värmeslag! Ta ta'

"

"You maybe feel like a poet but you sound like an idiot"

lördag, juli 10, 2010

Update

Jag har rethosta, håller på att få damp pga det. Har dessutom varit på gränsen till olidligt varmt idag. Jag och Maria funderar starkt på att traska ner till Årsta och ta oss ett dopp. Precis käkat middag nu så får se hur kvällen slutar. Känner dock för att ta det lugnt då jag vill upp tidigt imorn och sola. We will see.

Lördag

Idag fick jag sova ut länge, vaknade trots det av att jag hade ont i halsen. Igår blev jag hemma och det var femte fredagsnatten jag varit ledig på ett års tid. Kändes märkligt men hur skönt som helst. Är man sjuk så är man. Idag mår jag dock bättre. Har suttit och bränt skivor hela dagen så har massvis med ny musik nu, love it. Laddar upp inför bilresan hem från Båstad, haha. Nej men dessutom så vet man ju aldrig när jag får en bokning heller. Ska snart iväg till Götgatan med Maria, shopping. Skönt att det inte är jättesoligt, måste bli frisk nu så jag kan ligga och steka imorgon, det ska ju bli 30 grader. Hoppas det stämmer. Now I'm out!

Free

Jag har feber, inte undra på att jag varit bitter.

fredag, juli 09, 2010

Men åh

Man kan ha det guld i dagar och i veckor och så kommer sen en dag då allt känns skit och man är bitter. Idag hade jag en sån dag. Eller inte hela dagen, hade en sån kväll snarare. Var vid stugan och nere vid Årsta idag och fixade lite samt försökte få lite sol, kändes dock som att molnen ville göra det svårt för mig. Sen blev det middag och en fika med Anna på Dejan. Hon och Berra drar till Danmark imorgon över helgen och ska göra Köpenhamn. Är lite avis, finns mycket snygga danskar. Nåväl, hade som sagt en bitter kväll, hatar när det sätts käppar i hjulet och saker blir komplicerade då det man vill och det man får inte alltid går ihop. Vill ställa mig och skrika FUCK THE SYSTEME!! över halva stan men vad skulle det hjälpa egentligen? Får ta en sak i taget och sortera ordning på lite tankar. Jag lever ju lite på det att man alltid får som man vill i slutändan, hur länge det än må ta. Allting löser sig ju alltid på ett eller annat sätt. Fortfarande, jag är bitter. Nej ny dag imorgon och nya äventyr. Tog en sen hundpromenad nu och slutar aldrig förvånas över alla dessa bilrace som förkommer då Ringvägen ligger öde. Erkänner att det är en grym sträcka, but still. Hörde nyss att grannarna rullade in med bilarna, tydligen har de införskaffat sig bättre musiksmak, det hörs högt och tydligt. (måste kolla upp vem Fredrik är) Brings back memories från Västerås. Apropå det så är det ny fest på Elba den 31 juli. Morten Breum flygs upp från Danmark, kommer bli fett. Så det blir ännu en tripp dit om några veckor. Såja people, nu ska jag sova. Nighty!

torsdag, juli 08, 2010

Onsdag

Jag märker hur seg jag blir av att ligga ute och sola en hel dag. Somnade på soffan efter middagen av ren utmattning, mycket märkligt. Kanske fick lite solsting. Såg iallafall matchen, intressant. Ser fram emot finalen. Blev sol och bad vid kajen idag. Har nu ikväll varit uppe vid stugan med Mamma, Thomas, Marianne, Maggan, Mona och deras vän och druckit vin och ätit grillat. Egenodlade jordgubbar och smultron på det, good stuff. Svintrött nu, ska hoppa i säng. Over and out.

tisdag, juli 06, 2010

Tusse

Yes

Båstad är nu bokat, 15-18 juli. Kommer bli grymt kul. Massor av roligt inplanerat de dagarna, kommer bli galet. Nåväl är sjukt trött och måste bums i säng. Tror all trötthet kom idag efter helgen, har ju egentligen inte gjort nånting idag. Varit på kajen en snabbis och badat, träffat Anna för en fika på Söderhof men annars bara varit hemma. So that's that. Imorgon blir det tvätta, städa och annat tråkigt "to do". So long.

måndag, juli 05, 2010

Weekend pleasure

I fredags spelade som sagt Lewi och James på Solidaritet. Det var en riktigt rolig kväll som slutade sent. Vaknade i lördags och kände av fredagens bravader så låg och degade uppe vid stugan med Maria halva dagen. På g hemåt ringde Jonas och droppade att allt var löst om vi ville till Västerås. Bestämde oss på en kvart att vi självklart skulle dit. Så jag och Maria packade varsin väska, gick till skrapan, slängde i oss varsin kebab och plockades upp av Robban. Körde till V-ås, hem till Valerie och Astrit där vi värmde innan vi drog ner till en krog vid kajen. Vilka stod som vakter vid hamnrestaurangen? Jo, två av mina favoritvakter från Stures. It's a small world. Hade inte sett dom på hundra år och det fattade inte vad jag gjorde där heller för den delen men glada miner blev det. Efter det blev det båten bort till Elba och For the love of house. Trots lite mindre folk än väntat och den oerhörda mängden myggor så var det riktigt kul. Har upptäckt nu i efterhand att jag är totalt uppäten från topp till tå, inga nådiga bett heller utan riktiga bulor. Så blev båten tillbaka till stan efter det, så drog vi alla till Tip Top tror jag det hette och åt kebab (igen) för att sen dra till Elite. Bra hotell men Jag, Maria och Jonas delade rum och dubbelsäng för den delen och det blev seriöst 40 grader där inne så jag fick ingen sömn. Kändes som två mänskliga element på vardera sida om mig, katastrof.
I morse vaknade vi vid tolvtiden. Drog i oss kaffe vid receptionen innan utcheck och promenad bort till Gränden för frukost. Sen blev det att säga hejdå till alla killarna från England samt Peter innan Maria, jag och Jonas hoppade på ett tåg tillbaks till Sthlm. Tågresan var det värsta på länge, 150 grader kändes det som och signalfel och de ena och de andra.. Men hem kom vi och ner till Liljeholmskajen drog vi direkt vid hemkomst.
Sen dess har jag bara tagit det lugnt, käkat middag och kollat film. Är svintrött så ska äntligen få sova nu, själv för den delen också. Godnatt.

Lewi: Maria & Jon:Jon, Peter, James, Lewi & Jonas på Gränden:
Jag & Steve:
Riktigt grymma killar allihopa, planerar att åka till London i höst och hälsa på dom. Det är ju så charmigt med dialekter också. Åh!
Juste, Båstad är på kartan igen, hoppas att det verkligen blir av att vi åker ner i år. Återkommer.

söndag, juli 04, 2010

Oh my

Kom precis hem från Västerås. Spenderat knappt ett dygn borta men känns betydligt längre. Det är ju så sjukt varmt! Var en plåga att ta sig hem utan att smälla av. Nåväl, ska ut och lägga mig nere vid kajen med Maria, Musse och hans polare. Sol och bad resten av dagen sen en update om helgen. Ovah!

fredag, juli 02, 2010

Oh so lovely


Vilken härlig dag so far! Maria och jag tog som vanligt våran walk ner till kajen. Kylväskan i högsta hugg innehållandes pastasallader, cheesecake och vindruvor. Kaffetermosen var också med samt läsk. Legat och solat, lyssnat på musik och badat hela dagen. Tror bestämt att jag nästan bränt mig lite.. (?!) What so ever så ska det lagas middag nu och kollas lite film innan dusch och fix väntar. Finbesök från Ministry of Sounds UK ikväll, kommer bli gött! Toppa av dagen med Solidaritet ikväll people! 23:00 - 05:00. Kan inte vara annat än på strålande humör när det är så strålande väder. Fantastiskt!


torsdag, juli 01, 2010

Today

Well so swell

Liten update på veckan so far: Måndagen handlade mest om att handla inredning ute vid Kungens Kurva, kolla fotboll och så. Tisdagen blev det powerwalk med Maria ner till Liljeholmskajen för att ligga och steka några timmar. Tog även en fika med Anna. Gårdagen var vi inne i stan och gjorde ärenden och shoppade lite, avslutade med yogurtglass nere vid vattnet. Fix and music och sen förfest (macrofest) hos Anna innan jag mötte upp Maria och drog till Solli. Önskade att det hade varit mer folk igår, jag var inte den enda heller, men vi som var där hade sjukt kul, alltid bra stämning. Kom hem sent och har varit ganska bakis idag, är inte ensam om det heller. Nåväl, tagit det sjukt lugnt. Tänkte baka en cheesecake nu och sen glo film. Måste tagga till inför imorgon då det är UK night på Sollan igen. So fab.
Slänger iallafall in två bilder från igår.
By the way, lite ångest över att det redan är juli? Aja, det är sommar på riktigt och ska verkligen se till att klämma in lite resor och så nu framöver. Peace out!

Thomas Gold:


Jag & Maria