tisdag, augusti 31, 2010

20:40

Känner ångest över en grej och vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Egentligen är det ingenting jag kan lösa själv men jag är däremot ensam och kämpande med mina tankar. Varför blir det såhär? Varför denna gång? Mind games, rules, codes.. vad hände med "okomplicerad" ärlighet? Ärligheten skulle om omöjligt kunna göra allting ännu mer ångestladdat, it's a fact. Backar, ensam, funderar . . för mycket! Jag får faktiskt också vara riktigt brudig ibland.

Nu till någonting roligare. Jag kör promotion för Axwell på Münchenbryggeriet den 2 oktober. Biljetter köper ni på Ticnet. Kommer upp med mer info, länkar, bilder osv när det närmar sig lite mer. Where's the party har kört sina fester några gånger i sommar, bland annat i Båstad och Visby. Jag som deltog i Båstad kan säga att det var stört, så missa nu inte konceptet när det nu kommer till stan, för att inte tala om vem det nu är som står bakom spelarna. Alltid lika bra. So that's that. Opa!


Deadmau5

Tisdags tankar

Imorgon är det dags för nästa onsdagsfest på Solidaritet. Albin Myers, Dimitri Vangelis och Chris Serious står för musiken. Facebook eventet finner ni: här. Tippar på en riktigt bra kväll. Titta förbi och ta en sen AW om inte annat. Öppet 23-05 som vanligt.
Idag är det tisdag. Måste förbi skolan, få in några timmar övning och sen ta itu med lite mail och grejer. Fick in en joggingrunda igår kväll men tänkte träna hårdare idag. Hoppas jag kan hålla motivationen uppe, hårdtona är det jag vill. Some days it sucks och alkoholen motarbetar en ständigt.
Saknar Bex. Hoppas hon har det bra. Pratade med henne igår kväll vilket var jätteskönt. Tror inte jag åker dit i helgen men eventuellt nästa när hon landat ordentligt och flyttat in i sitt egna. Ska bli jättekul. Oh well, ska dricka kaffe nu och gå igenom repertoar. Bye.

måndag, augusti 30, 2010

J

"Pain is temporary - glory is forever"

Time for bed

Blir att dra till UM imorgon bitti för att sen möta upp Anna innan jag ska till skolan. Ska ut till Kungens Kurva efter det med Maria och köpa lite stuff. Måste fixa lite andra grejer imorgon också, hatar när saker hänger över en.
Blev en riktig lugn lördag. Maria drog ut med tjejerna och jag blev hemma med film samt en promenad ner till Hornstull och tanto där det var festival hela helgen. Likadant idag. Styrt upp med musik och noter, käkat middag med familjen, fikat med Anna på Medis och sen kollat film.
Denna veckan blir det mest skola. Solidaritet har öppet på onsdag också, Albin (Myers) kommer och spelar vilket kommer bli fett. Så kan redan nu säga till att maila mig för fri entré osv. Lägger upp mer info imorgon. Torsdag ska jag och Anna stå på Christos Masters som "kändis Caddies" vilket kommer bli askul. Måste dock upp typ kvart i sex på morgonen och se fixad och fräsch ut vilket inte är så nice. Fredag är det Solidaritet igen, återkommer om lineup.
Nu måste jag verkligen sova. Har träningsvärk, superont i muskelfästet vid vänstra skuldran också och en förkylning jag slåss mot. Oh well, good night.


Jag & Anders.


lördag, augusti 28, 2010

Mår som förtjänat

Träffade Anna och Rebecca igår och satt och fikade på Östermalmstorg en stund. Bex var hes som satan så man märkte att hon hade haft riktig raj raj hela veckan i Uppsala. Åkte hem efter det med ett mellanstopp på Systemet. Blev middag och so on efter det och sen bestämde vi oss för att dra från stan. Hoppade på tåget till Västerås, och började dricka vin. Väl framme mötte vi upp Robban ocb Andreas på Tabazsco. Satt där en stund tills Jonas, Peter och grabbarna åkte in från Elba då det tydligen var för kallt och för lite folk för att de skulle orka ha öppet. Slutade med att vi alla drog till Pluto och blev dyng. Hade så sjukt kul där. Mat på Tip Top efter det och sen bort till hotellet där det blev lite afterparty. Vaknade upp idag och mådde skit. Hann iallafall ner till frukosten där jag tryckte i mig det mesta för att må bättre. Hur som så åkte vi hem och nu ligger jag här i sängen framför tv'n och tar det lugnt. Är bjuden till Uppsala på 30-års fest, kräftskiva och utgång, känns som ett omöjligt projekt samt att jag precis fick mess från Jesper om att Björn har kräftis på Ljusterö ikväll. Tror inte jag klarar av att åka båt idag. Too bad. Får ge det några timmar och se vad som händer. Ska försöka träffa Anna en stund nu snart innan hon ska äta middag med V. Nu känns det som att jag skrivit jättemycket så jag avslutar med att citera Jonas imorse: "det känns som att nån knullat mig i huvudet och bajsat mig i munnen samtidigt".

onsdag, augusti 25, 2010

Onsdag

Det har varit jättedålig uppdatering på sistone. Detta beror på att min dator kraschade som sagt. Nu är den dock lagad och hemma igen, så ska börja skriva mer nu samt försöka komma ikapp med alla bilder jag vill lägga upp. Det mesta kommer iofs laddas upp på face. Keep a look out friends!
Igår fikade jag med Anna och bestämde lite vad gällande Bex's present som hon får på fredag. Hennes riktiga födelsedag är ju imorgon och hon är i Uppsala vilket suger.
Jag försöker styra upp allt inför hösten vad gällande plugg och jobb. Letar faktiskt efter ett till jobb nu. Känns som jag vill ha mer security, samtidigt måste jag ha tid med plugg, rep och övning. Vad gäller jobb så är det snart fredag och ännu en kväll på Solidaritet. Denna vecka spelar Simon Delér med support av Sam Heyman och Leonard Müller. På Hawaiigolvet hittar ni Alberto Canas. Blir en riktigt bra kväll, löningshelg och allt. Eventet på face hittar ni: här.
Nu ska det sorteras kläder och fixas ny musik. Hörs sen!

tisdag, augusti 24, 2010

Mot dejan


It's time for coffee and Anna.

måndag, augusti 23, 2010

måndag, augusti 16, 2010

Frustration

Hade kanske årets sämsta dag idag. Jobbiga mail, en irriterande förkylning och datorn som kraschade vilket för mig är det värsta som kan hända. Förlorade musik, bilder, filmer, program och viktiga dokument. Jag som ändå brukar vara duktig och med jämna mellanrum spara över grejer på en extern hårddisk. Kommer bli några dyra veckor nu. Behöver lämna in datorn, köpa ny mobil, gaddningen att betala, extra fakturor och en mini-weekend som kommer kosta. That's life. Har en del att ta itu med imorgon också som hänger över mig.
Har inte uppdaterar så mycket de senaste dagarna. Fikat på Mocco, fikat på Dejan, styrt upp grejer inför höstterminen. Lång utgång i fredags, hade jättekul med Rebecca. Lördagen blev super lugn då mamma fyllde år så vi firade henne och kollade lite på midnattsloppet. God mat, gott vin och trevligt sällskap toppades av fyrverkerier. Gårdagen bestod mest av träning och filmmys. Dessutom så har vi fått tillskott till familjen. Vitas har fått en kompis, han heter Veritas. Är en Savannah, 8 månader gammal och så otroligt kelig. Lägger upp bilder så fort min dator är fixad. Over and out.

torsdag, augusti 12, 2010

Imorgon på Solidaritet:

Sebjak & Chris M samt Andreas Nyberg på Hawaii. Lästmakargatan 3, öppet 23-05. Facebook eventet hittar ni: här. Ingen otursdag detta inte. Maila mig för gästlista.Varmt välkomna!

onsdag, augusti 11, 2010

Niton

Blev Strandbryggan igår med tjejerna. Hur mysigt som helst. Jag blev även uppraggad så har nu en eventuell date ikväll. Vet inte om jag är så sugen, samtidigt har jag inga andra planer ikväll än så länge ändå så maybe, måste överväga lite. Kom nyss hem från systemet, köpte hem en flaska bubbel. Är ju ändå onsdag. Ska nog ut på powerwalk snart och innan dess styra upp lite ny musik och städa. Over and out.

tisdag, augusti 10, 2010

Ink booked 10th of September


Jag och Maria åkte som sagt till Sundbyberg idag och bokade tid hos Kim. Fredag, 10 september klockan 12:00. Han var jättetrevlig, såg bra ut och gillade min skiss. Good stuff. Åkte in till stan efter det och köpte lite make. Hemma nu och ska käka middag. Får se hur det blir med ikväll. Förhoppningsvis möta upp Bex och Anna och sätta oss på antingen Thaibåten eller Strandbryggan för lite tisdagsmys. Uppdaterar senare.

Late monday update

Blev en fika med Anna idag innan hon skulle till jobbet. Blev som sagt shopping efter det med Maria, dock hittade vi inte det vi skulle ha, men blev lite underkläder, en topp, ett linne och en sjal. Får ta resten imorgon. Vad gäller ink bestämde jag och Maria oss för att gå till en annan studio, så imorgon åker vi till Sumpan och bokar tid. Kollade igenom portfolios idag och föll direkt för en kille som verkar hur grym som helst. Får se om han är lika trevlig, han ser totalt livsfarlig ut, haha. Blev middag med familjen och mammas vän Margareta och efter det den långa powerwalken, film och hundpromenad. Spöregnade vilket alltid resulterar i att mitt hår blir helt korkskruvigt. Ser aldrig ut så annars, bara efter regn och självtork. Nåväl, i'm off to bed. Avslutar med att understryka hur trist jag tycker att det är när saker rinner ut i sanden. Hatar att bli besviken. Ni är få som vet vad jag pratar om, lika bra är nog det. Adios amigos.

måndag, augusti 09, 2010

Monday

Psykiskt seg. It's time for coffee.
Inflikar en gratulation till Bex som äntligen fått boende i Uppsala. Du vet att jag kommer att hälsa på dig honey!
Idag ska det inhandlas läppstift från Mac. Det ska även konsulteras och bokas tider for my ink work som jag tänker ha klar och på plats inom en månad. Ja, jag är nervös, den blir större än ni tror.
Sänder tankar till Aunt Carmell vars mamma gick bort igår. Nej, jag kommer inte åka dit för begravningen. Trist, men så är det. Åker som tidigast till USA i december.

It's all about the ink.

-

No matter how hard I try, I just can't get you out of my head.
Hate the game, love the hunt, love the game, need the hunt.

Movie night

söndag, augusti 08, 2010

Saturday night

Blev hellugnt igår. Filmkväll och mys med mina två favorittjejer. Vädret tillät inte annat, hade inte gått ut på krogen igår för pengar. Ni som gjorde det, good for you. Kom hem rätt sent ändå och sov jättelänge idag. Vaknade först och tänkte gå upp men så kan man få den där känslan att sängen är skönare än vanligt, man ligger helt perfekt, kudden är precis som den ska vara och så somnar man om. Ja, jag har en fuckad dygnsrytm men åh, vilken bra dröm jag hade. Blir till att käka brunch och få i mig lite kaffe så får vi se vad som händer idag. Puss

lördag, augusti 07, 2010

Gårdagen


Innehållsrik kväll igår. Hög nivå kvällen igenom känns det som. Började kvällen hemma hos Rebecca tillsammans med Anna. Blev bubbel, musik och en återblick i det som varit i form av gamla bilder och roliga filmer. Förfix och sen ner till jobbet. Amin, Adrian, Peter och Jonas spelade skitbra igår och det var mycket folk. Max och gänget kom dit vilket var jättekul, träffade Ilan också som jag inte sätt på ett tag, Adam och gänget var där, sen folk som jag inte träffat sen Båstad, listan är lång. Vi hade finbesök av Usain Bolt också som faktiskt tog över båset på Hawaii golvet. Fet kväll, självklart innehållandes intriger också. Livet är som det är, plays with your head. It's all about mind games. Hur som så ska det ätas sen lunch nu. Blir eventuellt en middag med boysen ikväll, får se. Film är ett måste efter det. Höres!

fredag, augusti 06, 2010

Taggad

På fruktansvärt gott humör. Ny outfit införskaffad tidigare idag. Ska nu in i duschen, käka lite snabbt och sen hem till Rebecca på förfest innan jag ska till jobbet. Listan är lång ikväll people, så räkna med tryck = kom i tid. Bjuder på en bild jag hittade idag från Båstad och after beachen. Helt nersprutade så ej den vackraste bilden men ett härligt minne dock. Håll till godo och kör hårt ikväll.

onsdag, augusti 04, 2010

Lugn onsdag

Idag har det varit en sjukt lugn dag. Vaknade sent, käkade en grym lunch, mötte upp Anna och tog en fika på dejan och nu ska jag städa och laga middag innan Stella och Miranda kommer hit. Dom ska ut med Maria och jag är nästan säker på att jag inte ska med. Funderar starkt på att ta ett långt bad, göra fruktsallad och slänga mig i soffan iklädd morgonrock och kika film hela kvällen i sällskap med ett glas vin. Lite manikyr, pedikyr och annat mys skulle sitta fint as well. Får se hur det artar sig, man vet ju aldrig med mig.

tisdag, augusti 03, 2010

Fredag på Solidaritet

Nu på fredag kommer Jonas & Peter till Solidaritet och spelar. Dom kallar sig Groove Society och äger allt och alla oavsett place. Ska jag ens nämna after beachen i Båstad? Dom tar även med sig Adrian och Amin som support. Detta kommer bli en stört bra kväll så hoppas alla kommer förbi och kan ta del av det. Facebook eventet hittar ni: här, och ni kan maila mig för gästlista på contact mailen. Missa nu inte detta!

Måndag

Åkte ner till Gamla Stan och mötte upp Anna och Rebecca på Bex rast. Pratade igenom en incident som hände förra veckan då Anna varit i Frankrike och behövde en update. Sen satte jag och Anna oss och fikade innan vi drog in till stan och kollade butiker. Jag vill ha en iphone, jag behöver en iphone, jag tänker köpa en iphone. Käkade middag med familjen efter det. Var på dåligt humör, nästan förbannad resten av kvällen. 9 år sen Daddy gick bort, kommer jag någonsin komma över det?
Hur som så blev det en lugn kväll idag, välbehövt. Ska försöka komma i säng nu, måste vända på min dygnsrytm, it's so fucked up. I'm off to dreamland.
By the way så slänger jag in en bild på mig och Morten från i lördags. Skjuter upp helgens update ytterligare en dag, my bad.

måndag, augusti 02, 2010

JIVM

Update

Sjukt trött. Varit en riktigt lång helg. Tänkte att jag skriver om Elba och allt imorgon så kan jag lägga upp bilder osv as well. Kom hem till Sthlm idag. Åkte in till stan och satte mig på Pascha Deli med Bex för middag och fika. Blev en promenad hem till henne efter det med film och popcorn. Gick vägen hem till söder efter det. Behövde samla tankarna. Känns som att det är rätt mycket just nu. Godnatt.