torsdag, mars 13, 2008

World of love

Taggad men förkyld. Trodde aldrig jag skulle ha så mycket att göra trots att vi egentligen ska ha ledigt då det är intagningsveckor nu. Arbeten, rep och instudering, give be a break.
Vaknade tidigt imorse, har övat sen dess och lunchat med mor min som nu gett mig en massa ärenden att göra i eftermiddag. Måste även hinna köpa två födelsedasgpresenter, fixa med låtar, städa, fixa inför kvällen och sen gå på Debbie's avskedsfika. Hon åker tyvärr tillbaka till London imorgon och inte har vi hunnit ses mer än sist heller. Jag är nog inte så bra på att planera after all. Vi är nog fler som borde köpa större agendor då det inte går att köpa tid. iPoden går på högvarv mellan stationerna och veckans "keep me alive" är lätt John Dahlbäck - World of Love. Han ska ha så sjukt mycket credd för låten då den både går att somna till och tända till på, tagga till och avtända på. Hoppas du har det grymt i Dubai! Hans nya album släpps 28 mars iaf vilket är snart så: go buy it! It's SO fab.
Hur som helst så är det Solli ikväll såklart. Ser ut att bli mycket folk och bra med drag. Unika bordsgäster kommer vara på plats och visst är vi vråltaggade, hell yeah! Ponyboy har även sin namngivning ikväll om allt går som planerat, haha. Komsi komsi :)

Inga kommentarer: