fredag, maj 29, 2009

Past & future

Onsdag: Mötet gick bra, var jättekul att träffa Rogerio och prata mer om Malmö och framtida planer. Drog efter det till Mälarpaviljongen för att träffa Navid och kolla invigningen. Blåsigt men soligt, snittar, jordgubbar och Rosé Champagne. Hookade med Sparring igen så drog vi till Stures för att kolla Champions Leage finalen och käka middag. Visade sig vara ungefär 10 tjejer och resten killar och ölen flödade. Mådde gott, mycket gott. Därefter kom Jens och vi gled förbi Ute's innan vi landade på Soap. Stack sen över till Village, hade inte varit där på länge så det var faktiskt kul. Sist blev det iallafall Solli vilket tyvärr var en besvikelse. Onsdagspubliken har väl för all del inte kommit igång ordentligt men ändå, det var tomt.

Torsdag: Igår var det bättre. Chris Lake var som sagt och spelade på Sollan och det var betydligt bättre med gäster och tryck. Avslutade kvällen med Sparring, varsin kycklingsallad och Sex and the city.

Idag har jag tagit det lugnt. Suttit och planerat lite kommande grejer. Blir antagligen ett möte på måndag med någonting intressant. Ska förövrigt till systemet nu och sen kolla lite ljudutrustning från Roland som ligger och tar onödig plats. Senare ikväll blir det nog en fika med Anna och sen kanske grillning med Maria och tjejerna. You never know. Imorgon verkar det bli en båtresa ut mot Ljusterö med grabbarna, bad & bastu samt övernattning, kan bli kul. Hade i och för sig velat gå på MMA (Mixed Martial Arts) galan som hålls just nu. Superior Challenge 3 - Untamed i Fryshuset imorgon, vad fan? Får se hur det blir. Nåväl, skriver snart igen!

Inga kommentarer: