tisdag, december 28, 2010

Dec 28

Det ramlar in nya julkort från USA varje dag och jag märker nu hur mycket jag saknar alla. Jag och Maria bestämde oss idag för att boka in en resa i slutet av januari och dra bort dit och åka runt till alla släktingar och hälsa på, avsluta med WMC.
Julen har annars varit jättemysig. Juldagen var det Prydz m.fl ute i Annexet vilket var riktigt kul. Annandagen var jag hos Anna på släktmiddag och igår var vi ute en sväng. Visade sig att alla 18-åringar i hela Stockholm ville se Zoo Brazil..
Ska snart in till stan och träffa upp Anna och sen ta en fika med Hasse, Andreas och Cia. Planera lite inför nyår osv. Ikväll blir det nog annars lugnt då jag tänkte dra ut imorgon.
Time to go.

fredag, december 24, 2010

Ho ho ho

Merry Christmas! Nu drar jag och familjen till Uppsala och firar jul med mormor och morfar samt eventuella kusiner. Kommer tillbaka till Stockholm ikväll. God jul, puss puss!

fredag, december 17, 2010

söndag, december 12, 2010

lördag, december 11, 2010

Saturday plans

Ska precis springa iväg till Systemet nu, we're going out tonight. Michaela firar sin födelsedag på Stures så det ska bli jättekul. Blir nog en sväng till Sollan efter det as well. Uppdaterar later!

Onsdags


torsdag, december 09, 2010

Bra onsdag

Hade en riktigt kul kväll med Anna igår, har minsann ett fett jack i knät som bevisar det också. Möttes upp efter Anna slutat jobbet, drog sen till Grodan och tog ett glas vin innan vi drog till Soap som firade 13 år. Mer vin, cider and drinks och det blev dans på borden och på baren. Sen fick jag in glas i knät och lugnade mig lite. Köpte varm choklad och drog hem till Anna. Nu får vi se när hon vaknar. Blir nog en kaffe och sen rullar alla dagens to do's igång. Skolarbete, övning, storstädning och massa annat. Funderar på att ha en fet filmkväll med Maria tonight. Uppdaterar med bilder sen när jag kommer hem.

måndag, december 06, 2010

Måndag

Me, Mamma & Maria


Hade världens mysigaste kväll med Hasse igår. Bubbel, pasta bolognese, sorbet och bärs. Sen kan vi tillägga x antal cigg på balkongen och många timmars snack om allt och ingenting. Mycket att ta igen helt enkelt, supertrevligt. Var ledig idag och skulle ha fikat med Anna, men hon verkar ha gått upp i rök, i'll find her though. Nu ska jag ut på hundpromenad och samtidigt töja ut mina Rock & Republic jeans som är aningen tighta. Sen tänkte jag laga nåt smaskigt till middag och kolla film med Maria samt få in lite träning. See ya!

söndag, december 05, 2010

Andra advent

Suttit och adventsfikat med mor min och snart ska vi alla upp till stugan och ta årets juldbild med familjen som sen skickas till alla släktingar i USA.. Kunde vi inte ha valt en dag med sol? Får se hur dom löser det. Senare ikväll ska jag hem till Hasse och käka middag. Inte setts på länge så det är dags att catch up on life. Oh well, kommer med en update inom kort.

fredag, december 03, 2010

Right here, right now



Jaha. Nu är det officiellt helg igen då. Tiden flyger förbi nu och jag känner mig lite vilsen. Brukar alltid veta precis vart jag är på väg, nästan iallafall och nu är jag inte helt säker. Blir verkligen en dag i taget nu. Det jag vet är att jag är glad att det är juletider snart, jag är glad att det är snö, börjar det slaska nu så blir jag rabiat, att jag har jätteroliga planer med Anna nästa vecka och att jag äntligen börjar ta tag i nya projekt. Vad gäller kommande dagars planer så tror jag att jag kommer hålla mig hemma på söder. Min tand är inte helt cool ännu och jag håller fortfarande en rätt låg profil nu. Blir nog till att bjuda hem folk och käka mat, kolla film och ta det lugnt eller liknande. We'll se.. kommer säkert sluta med att ni hittar mig ute ändå.. Nu ska jag ut med hunden. Ciao.

torsdag, december 02, 2010