tisdag, januari 22, 2008

Sounds

Veckan började med musikhistoria och kommunikation, scennärvaro och publikövningar. Spenderade en del tid med Sofie vilket var mysigt. Var även väldigt kul att träffa David igen då han varit i Paris ett tag. Träffade sen upp Rebecca på Dejan och hade då mitt första gräl med Nenne. Vi är sams nu och faktum är att jag sett en helt ny sida av honom, vilket var bra. Då vi båda blir hetsiga när vi lackar var det inte så konstigt att vi kom in på de spår vi gjorde igår men blir bara irriterad när all skit som vi har gemensamt dyker upp. It's nothing to be proud of. so why try? Whatever.
Idag är jag ledig vilket är superskönt. Haft världens mysmorgon och umgåtts med Maria som även hon fått the sniffles. Ska dock snart iväg och möta upp Katta och sedan dra hem till Samir och spela lite. Blir nog grymt bra.

Fick precis hem Retro's inbjudan till premiären på torsdag. Känns väl inte riktigt som att deras koncept lockar mig. Möjligt att en äldre publik kan hitta dit och att en annan typ av unga gäster kommer trivas. Nåväl, får gå dit och se vad dom har gjort med stället. Väntar även med spänning på Firres hemlighet och deras ställe som är under renovering för tillfället.
Nu ska det duschas. Rrrrr.

1 kommentar:

Anonym sa...

Escalating about what might happen will not help you deal
with what's at hand. They refer to the cut, clarity, carat but also color. Usually the information is just too technical and addresses board. A way would you decide the quality involving any electronic technology? http://www.comwerks.com/index.php/member/84817

Here is my web site; air max 90