måndag, december 29, 2008

.

Du tror att du har koll på läget. Komplicerat rakt igen, that's the truth and truth be told, man ser hur de skingras. Onödigt faller bort, livsviktigt stannar kvar, vingar som finns där när man ej själv kan flyga blir tydligare. Jag vet vad jag tycker om dig, jag vet vad du tycker om mig, fast det vet du inte att jag vet, du vet heller inte vad jag tycker om dig. Grimasen avslöjar framför stängda dörrar. Småfåglar överallt som ivrigt informerar. You can't have it both ways.
Om folk väl börjat prata om dig, är det när det slutar göra det som du ska oroa dig.

söndag, december 28, 2008

Update

Gårdagen var grym. Efter söder mötte jag upp Katta så drog vi till Ambassadeur, V och sen Solli. Perfekt nivå kvällen igenom och helt enkelt så jävla kul. Har inte haft en bättre utgång på riktigt länge. Dagen idag har dock varit lugn. Vänner till familjen har varit här och jag har mest umgåtts med dom samt gjort en del ärenden. Kvar att göra idag är att gå en powerwalk med Maria och sen göra massutskick inför imorgon. Då kör vi nämligen all in på Soap Bar och trots att nyår är på onsdag förväntas det mycket folk så come and say hi. Bye bye

lördag, december 27, 2008

Draw the line

Relationer som man mår dåligt av ska man hålla sig borta ifrån. Varför är det så jävla lätt att stanna kvar då? Denna komplicerade individ som ändrar färg från dag till dag. Sign me up for a guide please. Då jag nog inte själv vet vart jag står är det kanske därför jag ser grumligt. Förvisso känner jag till sorten. Rött, stopp, turn back. Men, med det stora m:et, de små äckliga trådarna som sliter i mig gör det faktiskt omöjligt. Jag hatar honom, eller gör jag det? Kanske tycker jag till och med om honom.. Skjut mig.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ut ur duschen, ska till Marie Levau och gratta birthday girl. Nadia och Linnea kommer vara där vilket är grymt då jag inte umgåtts med dem på länge. Var och shoppade idag och träffade dem av en slump på gatan. Efter långa omfamningar började Nadia gråta. Visste inte att hon saknat mig så mycket, märkte först då hur mycket jag saknat henne. Märkligt hur lätt jag har att trycka undan vissa känslor..
Ska träffa upp Sparring sen och dra en runda. Dessa tider kräver sprit. Dränk mig i bubbel and hit me with some Trentemoller. Let's go.

fredag, december 26, 2008

Take into account that great love and great achievements involve great risk. When you lose, don't lose the lesson. Respect for self, respect for others, and responsibility for all your actions. Learn the rules so you know how to break them properly. Open your arms to change, but don't let go of your values. Spend some time alone every day. Approach love with reckless abandon. Share your knowledge, it's a way to achieve immortality. Be gentle with the earth. Vote for perfection. Dance like nobody's watching.

Coffee break

Gårdagen var bra. Åkte dock hem tidigare än jag gjort på flera månader. Efter några fördrinkar på Sollan drog vi till Berns. Axel (Axwell) stod och spelade som bäst när vi kom och jag måste säga att jag egentligen älskar Berns lokalmässigt då det är perfekt för större artister. Dock var det inte så mycket folk som jag hade väntat mig vilket ju var synd för de som spelade, men de som var där hade grymt kul. Tråkigt var dock att inte Jens var där, han är ju i Sri Lanka at the moment. Back till Sollan sen för at irritera mig på jobbiga människor. Det ska inte förekomma överviktiga, fula och allmänt påstridiga drinkluder i somliga hörn. Som Siri säger så ska det vara glamour, inte tacky backy in the bar. Portade ska det bli. Men det var en bra kväll överlag.
Idag är jag hemma, gäster plingar på vid 16 så nu måste jag skynda mig en aning. Update later.


torsdag, december 25, 2008

Xmas

Godmorgon lovers. Inte vaknade jag nu, känns dock som det. Blev en lång natt igår och missta sig ska man aldrig vad gällande Glögg och Champagne på hemmaplan.
Rikare på inredning, skönhet och livsbalans, i'm all good.
Juldagen spenderas med familjen nu under dagen och på Solidaritet at night. Fullt kommer det bli så kom i tid. Ska bli skönt att träffa Katta och prata igenom det som pågått under de senaste dagarna. Faktum är ju att det inte är helt okomplicerat What to do with ....... we'll see.
Innan kvällen ska det powerwalkas och solas med Maria, grymt skönt.
As for now, no more bullshit.
"Lost in the dark" heads up, and off.

onsdag, december 24, 2008

God Jul

Är nu tillbaka från Uppsala, var hur mysigt som helst. Ska iallafall fortsätta firandet här hemma nu. Öppna paket, äta mer mat, umgås och slappna av. Då jag inte är så liten längre har jag ingen hysteri what so ever angående klappar eller förväntningar. Nog att vi fortfarande firar med american touch men still, chill. Är överväldigad av alla holiday sms som ramlat in under dagen, söta vänner med stora hjärtan, känner mig varm och tacksam.
Nu ska det krypas upp i soffan i vardagsrummet, ha en fortsatt trevlig julafton. Over and out, ho hoe.

tisdag, december 23, 2008

Dan före dan






















Efter gårdagens gäster och glöggmys blev det en vända till Soap. Mycket mer folk än väntat, credd till tjejerna bakom baren som pallar trycket. Skjuts hem av Bobby efteråt, thanks honey.
Dagen idag har bara innefattat pepparkaksbak. Snart står huset klart, jobbigare än jag trodde, men snyggt as hell.
Känns märkligt att det är julafton imorgon, hösten har gått i il fart och mycket har minsann hänt. Gör nog en update lista snart, för min och för eran skull.
Imorgon åker jag med familjen till Uppsala och firar jul med morföräldrar och kusinfamilj. Kan bli mysigt men känns skönt att åka tillbaka till Sthlm mot kvällen igen. Trist att det inte var aktuellt med en USA resa denna vinter då det hade varit grymt att fira jul med släktingarna där, next year, oh yeah next year.
Anyhow, tillbaks till julfix nu. Skriver mer imorgon.

x x x

måndag, december 22, 2008

Efterfest på Grand















18 December.
En riktigt lyckad kväll slutade såhär, thanks' Joel.
Deadmau5 m.fl på Village och Henrik B på Solidaritet.
Var ni inte där så missade ni något.
xxx

Ski or die

Slutade skriva, som ni nog märkte. Blev trött på att jag kanske brydde mig mer än jag trodde om vad andra tyckte och tänkte. En blogg kan ju vara så personlig, eller också inte. Saknar det dock lite måste jag erkänna. Så börjar nog skriva nu igen, sakta men säkert. Keep a look out.