fredag, mars 23, 2007

Fake Fucker

Helgen är äntligen här. Blir en mysig filmkväll med Debbie idag. Vill faktist inte ut. Träningsvärken skriker i kroppen. Framgång, bytt bort de gamla mot World Class. Trevliga Daniel var otroligt övertygande. Motivationen är på högvarv och känns som saker och ting går åt rätt håll.

På känn kommer man långt och likaså idag då en aning fick underlag efter att det dagliga skvallret läckt ut. Ett dubbelspel på högsta nivå, du borde få en guldbagge. Spela tillbaka eller kontra. Hur finner man ork att lägga så pass mycket tid och energi på något så passé. Ställer mig över allt, vad hade ni tänkt göra liksom?

Utgång lär det dock kanske bli imorn. Sen på söndag kanske jag ska iväg med familjen och åka skidor under dagen vilket vore underbart. Missar dock återigen möjligheten att träffa Sebbe. Förstår inte varför dom bara har besökstider en dag i veckan under tre timmar. Ett värdelöst rättsystem. Saknar honom massor.

Förövrigt var utgången med Nadia i onsdags väldigt givande. En superlyckad kväll med många upptåg. Började kvällen på grabbarnas men drog senare till Solidaritet. Andreas Jonsson var ovanligt trevligt, träffade många nära och kära, pussar och drinkar gavs hit och dit och musiken var guld som vanligt.

Update: Closer to 2 of 3.

Inga kommentarer: