fredag, maj 29, 2009

Boattrip


Imorgon, 13:00 drar vi iväg från Nybrokajen. Sitter och bränner nya skivor nu, är galet taggad. Me, Sparring & Anna plus krögare och knapadel, citerat O. Uppdaterar via mobilen. C yaa.

Fightcard:

Sami Aziz vs Tomohiko Hiro
Musse Hasselvall vs Mark Connor
Reza "Mad Dog" Madadi vs Raymond Jarman
Tor "The Hammer" Troéng vs Manuel Garcia
Thomas Moon Lee Hytten vs Oriol Gaset
Mattias Awad vs Yan Cabral
Tchavdar Pavlov vs Owen Roddy
Navid Yousefi vs Nayeb Hezam
Visar Kelmendi vs Javier Alvarez
Meher "The Flying Pharao" Aziz vs Samuel Piron
David Lejenäs vs Artemij Sitenkov
Papy "Makambo" Abedi vs Alan Carlos
Alexander "The Mauler" Gustafsson vs Vladimir Shemarov
Farshad Farsiani vs Fredrik Klingsell
Arthur Tozlian vs Jakob "Cuba" Grzegorzek
Martin Wojcik vs Jamie Palou

Past & future

Onsdag: Mötet gick bra, var jättekul att träffa Rogerio och prata mer om Malmö och framtida planer. Drog efter det till Mälarpaviljongen för att träffa Navid och kolla invigningen. Blåsigt men soligt, snittar, jordgubbar och Rosé Champagne. Hookade med Sparring igen så drog vi till Stures för att kolla Champions Leage finalen och käka middag. Visade sig vara ungefär 10 tjejer och resten killar och ölen flödade. Mådde gott, mycket gott. Därefter kom Jens och vi gled förbi Ute's innan vi landade på Soap. Stack sen över till Village, hade inte varit där på länge så det var faktiskt kul. Sist blev det iallafall Solli vilket tyvärr var en besvikelse. Onsdagspubliken har väl för all del inte kommit igång ordentligt men ändå, det var tomt.

Torsdag: Igår var det bättre. Chris Lake var som sagt och spelade på Sollan och det var betydligt bättre med gäster och tryck. Avslutade kvällen med Sparring, varsin kycklingsallad och Sex and the city.

Idag har jag tagit det lugnt. Suttit och planerat lite kommande grejer. Blir antagligen ett möte på måndag med någonting intressant. Ska förövrigt till systemet nu och sen kolla lite ljudutrustning från Roland som ligger och tar onödig plats. Senare ikväll blir det nog en fika med Anna och sen kanske grillning med Maria och tjejerna. You never know. Imorgon verkar det bli en båtresa ut mot Ljusterö med grabbarna, bad & bastu samt övernattning, kan bli kul. Hade i och för sig velat gå på MMA (Mixed Martial Arts) galan som hålls just nu. Superior Challenge 3 - Untamed i Fryshuset imorgon, vad fan? Får se hur det blir. Nåväl, skriver snart igen!

onsdag, maj 27, 2009

Stress

Har lite för mycket att göra idag, sitter för tillfället och stressar med massa låtar som jag måste ha innan jag går. Har hundra samtal att ringa nu innan jag går, so no more writing. Skriver senare om tillfälle ges. Puss

tisdag, maj 26, 2009

Drama

Det har varit två riktigt röriga dagar nu fyllda med konflikter. Val av sidor, ord mot ord, slag under bälten och relationssvårigheter. Visst är det så att livet utsätter en för prövningar, somliga svårare än andra. Man kan väl bara göra sitt bästa och vända sig inåt för svar. Det som sen inte visar sig i stunden brukar visa sig efter hand och jag om någon tror på ödet. Jag tror även på hälsosamma uppehåll och konversationer eye to eye. Tillit är en viktig faktor so that's to work on you all. Mend your hearts and belive in the bigger picture.

Telefonen har ringt stup i kvarten dessa dagar. Nu till lite roligare saker. De första Burn datumena är satta; 27 juni & 4 juli. Malmö spelningen är ju den 30 juni och apropå den så har jag och Sparring möte med Rogerio och Anette imorgon 16:00 på Soap. Efter mötet blir det hem till mig för ombyte sen till Mälarpaveljongen för någon premiärgrej, måste ringa Navid och dubbelkolla det där. 19:30 blir det vip middag på Stures iallafall, sen nog en runda förbi Cafét's tjejdrink, lite Village och efter det Solidaritet. So that's the plan. Btw, Chris Lake spelar på Solidaritet på torsdag och det får ni inte missa. Over and out.

lördag, maj 23, 2009

Lördag

Morning morning! Var hur skönt som helst att vara hemma igår. Riktigt välbehövt. Idag ska jag nu först förbi systemet och sen ska jag vara hemma och fixa lite ny musik. Måste även börja tänka på reportoar inför sommaren och hösten. Senare ikväll ska jag till Anna och föra lite samt kolla på hennes favoritfilm. Efter det blir det utgång. Bye


fredag, maj 22, 2009

Fredags update

Solidaritets 3 års fest var en succé! Grymt bra musik kvällen igenom, smockat med härliga gäster och tryck på golvet. Ni som inte var där missade tyvärr någonting riktigt bra. Var förövrigt en snabbis förbi Amba innan och mötte upp Anna och Rebecca. Efter Sollan blev det en efterfest med bland annat Ilan, väldigt kul att umgås lite med honom igen.
Igår var jag med familjen vid graven. Känner att jag inte är där riktigt så ofta som jag borde men det är ett psykiskt projekt att vara där tycker jag. Börjar tänka lite för mycket och finner heller ingen ro såsom många andra kanske gör. Men du finns kvar, överallt. Ett starkt intryck är vad du gjort på många vilket även visades igår. J.I.V.M. In caram patris mei memoriam.
Efter det drog jag, Maria, Erica, Miranda, Stella, Denise, Michaela och Lycke upp till stugan för att grilla. Sjukt trevligt tills en uteliggare came and crashed the party. Var i stort sätt redo att hämta yxan men fick tillslut iväg honom utan våld. Efter grillningen drog jag hem, fixade mig och stack sen över till Solli. Inte lika bra som i onsdags men ändå, en bra kväll. Känner mig dock aningen trasig idag. Speciellt i och med att jag fick stressa upp i morse och duscha and so on för att åka in till stan. Jag och Sparring skulle ju ha möte med Rogerio idag på Soap men blev inställt då han hade ett gig i Göteborg. Så kan det gå. Nu är jag iallafall hemma, blir garanterat lugnt ikväll, antagligen film och godsaker med Maria. Inte mig emot. So that's that. Trevlig helg!

onsdag, maj 20, 2009

Jag är kär i mammas rabarbersaft.



Wednesday

Har egentligen inte fått någon rätsida på situationen. Känns som att det hela tiden dyker upp nya hinder och frågor så jag inte hinner ta i tu med det som redan är aktuellt. Jag fantiserar om isolering. I natt sov jag oroligt. Kanske var det kaffet som kom i mig lite sent men känner snarare en ovanligt aktiv tankeverksamhet. Tog mig upp relativt tidigt i morse iallafall och har donat med både det ena och det andra. Nu har jag en del samtal kvar att ringa, sen blir det nog systemet, lite solarium och annat fix. Ikväll är det Solidaritet's 3 års fest. Eddy har sin premiärkväll då han ska vara resident varje onsdag hela sommaren. Dessutom kommer Hoxton Whores och gästar. Trist väder, men det blir vad man gör det till. Over and out.

måndag, maj 18, 2009

Today

Blir en spelning i Malmö den 30 juni. Kommer bli jättekul. Återkommer med mer info snart. Nu framöver ska iallafall jag och Katta fotas av Viktor så vi har proffsbilder att använda oss av inför kommande gig och hemsida osv. Det ska fixas och trixas lite framöver nämligen. Möte på fredag med Rogerio inför Malmö. Så ligger det till.
Fick för övrigt ett meddelande idag angående hösten som var lite olustigt. Nu behöver jag ta ett beslut omgående istället för över sommaren som jag tänkt mig. Känner att jag nog behöver diskutera detta med någon. Jaha ni, mycket att tänka på just nu. Får se om jag pallrar mig till Soap en sväng ikväll. Man vet aldrig med mig. Nåväl, uppdaterar snart igen.
Kryper, gnager, knakar. I can't hide any more. Återigen, Vocalisen ljudar. Söker mig åt sällskap, för tankar i trygghet. I'll kid myself and sleep tight.

söndag, maj 17, 2009

...

Potentiell spelning i Malmö dök upp idag. Sounds good to me. Nu måste jag bara styra upp bokningen i Barca. Min morbrors bäste vän har öppnat en klubb i en stad utanför Hong Kong så tänkte även styra en bokning där. Så länge kommunikationen inte brister. Dålig magkänsla pga ovanliga sms idag. Okänt vatten and I don't like it. Förhoppningsvis löser dig sig. Uppenbarligen snackar folk fortfarande om det vilket nog är anledningen till att jag reagerade som jag gjorde igår. Imorgon ska jag iallafall köpa ett nytt case. Man måste ju börja nånstans.

Nox

Sådär, så är man uppe igen efter en lång natt. Var ute med Anna & Rebecca igår och det blev en sväng till Amba innan vi hamnade på Solli. Blandade känslor igår då jag faktiskt blev stött och aningen sur på en viss person. Lät det ligga, festade på och hade faktiskt sjukt kul. Mitt sällskap blev aningen överförfriskade vilket jag har dokumenterat i en härlig film som nog aldrig kommer visas. Så kan det gå mina damer och herrar. Nu ska det iallafall lunchas med Maria. Ta ta'



Me & Dimitri: Solidaritet 04: 20

fredag, maj 15, 2009

Såja

Bra kväll igår! Gick upp för några timmar sen och käkade lunch med Maria och Mamma. Ska nog upp till stugan nu och dricka kaffe och sola lite. Mysigt var att Katta sov hos mig inatt. Var alldeles för länge sen sist. Så till helgens planer, blir nog lugnt ikväll beroende på vad Maria ska göra. Imorgon blir det att föra till ESC och sen utgång. Uppdaterar mer sen.
Btw, jag är väl medveten om att det fortfarande "snöar" på min blogg och jag ska fixa det snart, keep a look out.

torsdag, maj 14, 2009

+



Imponerades igår av hur pass mycket bättre Dimitri och Chris blivit på att spela. De hoppade nämligen upp vid halv fyra och körde avslutning till stängning. Inte min musiksmak till 100% men det var tight och vissa låter hur bra som helst. Well done boys!
Tack vare mina äckliga grannar fick jag gå miste om ännu en natts sömn. Kom nog hem vid halv sex i morse och blev väckt vid halv nio. Underbart. Ska iallafall fika med tjejerna på Dejan sen så får väl hälla in mig x antal koppar kaffe så jag vaknar till ordentligt. Måste ju orka med ikväll: David West gästar Solidaritet. Kan bli riktigt grymt. Kom förbi och njut av grym musik under bar himmel.
Nu blir det till att träna och kanske gå och sola! So long.

onsdag, maj 13, 2009

- - - - -

Har inte kunnat sova sen allt för tidigt i morse då mina grannar håller på att borra sönder väggarna en våning upp. Sjukt irriterande. Hur lång tid kan det ta, seriöst? Så nu är jag iallafall trött och har ont i huvudet i och med att det nu fortsatt över dagen och det är högst otrevligt att vara hemma då. Jag flyr och tar med mig Maria, ut på stan for some shopping. På jakt efter smycken i Gamla Stan mm.



Ikväll är det Funkagenda på Solidaritet. Ska bli grymt roligt och hoppas det kommer mycket folk så det drar igång ordentligt från början. Upptäckte en annons i Expressen so that's a good sign. Ta er i kragarna och kom förbi.

Frusen och uttråkad. Dags att kolla upp med kontakter vad som står öppet nu framöver. It's time to leave for a while. Burn turnén är igång om en månad ungefär men innan dess och efter? Miami, Dubai eller Barca: what would be good at the moment 4 me?

tisdag, maj 12, 2009

lördag, maj 09, 2009

C ya out

  • Outfit: Svart klänning
  • Style: Strass & rock
  • Place: Spontant, men troligast Amba, Grodan & Solidaritet
  • Sällskap: Sparring my love
  • Humör: Råtaggad, it's all in 2night
  • Birthdayboy: Andreas Mendez

fredag, maj 08, 2009

Firefly

Kanske är det på väg tillbaka. Det som nu under en period irriterat mig är nu längre inget större problem. We're back on track. Nåväl, idag har jag fixat med musik. På måndag ska jag även införskaffa mig ett nytt cd case. Nya lurar är avklarade och det flyter på. Nästa vecka ska vi även sätta oss med David och fixa mixtapes. Äntligen. Sitter iallafall och funderar på om jag ska ut eller inte ikväll. Imorgon blir det den vanliga rundan med Sparring iallafall. About tonight -Time will tell. Ha en grym kväll.

torsdag, maj 07, 2009

On top of things

Visst har jag låtit det eskalera. Det har jagat mig nu i månader. Snart kommer väl stupet men innan dess kommer jag självklart ha klurat ut lösningen. Att famla i blindo, utmaningen är tagen. För att återgå till det som aningen berör det andra, hur kan du säga något sånt och inte mena det? Du vet vem du är och du vet varför jag undrar. Tycker inte du att det är dags snart? Man kan ju undra vad som försegår i ditt huvud at the moment. Är du nöjd så är jag mer än nöjd, jag tycker nämligen synd om dig. Nu har jag ett möte att förbereda mig för.

onsdag, maj 06, 2009

Rumors and stuff

Jag är så otroligt trött på allt snack. Att folk aldrig tröttnar på att gräva i andras privatliv, döma ens handlingar och analysera ens tillvaro. Hur kul kan det vara? Jag erkänner att jag hade en del ångest igår kväll. Jag brukar aldrig ångra saker jag gör, nu kanske en aning. Inte för sakens skull men mest för att jag vill skydda mig själv. Fuck it. Folk kommer alltid lägga näsan i blöt och komma med frågor. Jag är den jag är och om än mer säker idag. Turning pages.

Vi samtalade idag och visst är det en grå zon. Med en överblick från gammalt till nytt och från fiction to reality känner jag mig aningen fastspikad. "Det är bara sådant som händer andra". Jag såg det på tv för nån vecka sedan, jag såg det idag. Vi bor i ett land utan några större tillgångar och jag häpnar över att jag erkänner en kris. Kanske är det vädret men idag är allting grått för mig. Ljuspunkt ärr mitt möte med Burn imorgon. Turnén drar igång snart och detaljer ska överläggas. Fix it me.

Nu ska jag återgå till att styra lite grejer. Solidaritet imorgon dear friends. På återseende.

måndag, maj 04, 2009

Sunday night out

  • Middag med Micke på Sturehof
  • Soap
  • Collage
  • Efterfest hos Micke & Jens
  • Efterfest hos Hannah

lördag, maj 02, 2009

Oavsett hur mitt liv ser ut, vilka jag har omkring mig, vart jag än är och vad som än händer så finns det en enda sak som alltid är stabil: min relation till dig. Är så tacksam för det. Jag känner mig som den mest lyckligt lottade människan. Du är mitt blod och det är jag för evigt stolt över. Jag älskar dig.