lördag, oktober 24, 2009

Jävla idiot!

måndag, oktober 19, 2009

-

Helgen var lång och denna vecka kommer bli desto längre. I fredags hade vi fullt hus och likaså i lördags, är helt slut efter två riktigt långa nätter. Övning på det och ett stökigt privatliv så är vi hemma. Lördag natt/söndag morgon spenderade jag med Angela som verkligen är en stjärna. Hon kan sitt jobb och underlättar mycket för mig just nu. Rödvin, ostbågar och choklad + timmar av snack avslutar den bästa kvällen med bravur. Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska träffa Anna om en stund. Toodle's
Breakdown part 2

fredag, oktober 16, 2009

Weekend

Hello lovers. Första fredagskvällen med nylastad styrka. Listan är lång och snabba käftar upplyser. Jag avvaktar då nya erbjudanden lockar. Håller jag fast i det jag redan uppnåt? Time will tell. Jag får iallafall se hur jag gör med Berlin nu nästa månad. Tydligen blir det Milano under en vecka på jullovet. Kontrakt har skrivits på och fyra spelningar är inplanerade på fyra fester med ca tusen pers per event. Om detta går i lås kommer jag vara så lycklig, så lycklig. För övrigt så har jag konsert den andra december tillsammans med övriga pianister och sångaren in school. Om man inte gillar verk på franska så bör man inte komma. Jag är iallafall förtjust i det jag framför och det är alltid ett plus ju. Nu blir det iallafall kaffe och att tagga till inför ikväll. See you out! Juste, stort grattis till Anna som fick godkänt på sin tenta :)

måndag, oktober 12, 2009

vecka 42

Today it's monday. Känner mig lite småstressad över en massa skitsaker. Att det blev en lång natt i lördags behöver jag understryka. Solidaritet efter jobbet och efterfest hos Nenne och Pelle med personalen. Har inte varit så bakis som jag var igår på evigheter. Idag är jag dock på nya spår. Ny vecka, seminarium imorgon - har dock inte fått tag på min sångare (?) han heter Oskar iallafall, who is he and is he hot? Det kan bli kul imorgon iallafall, måste bara se till att repa in allt idag. Ikväll har jag möte med Fredrik. Nu har gruppen på FB gjorts om för Nype. Jag har tonat ner mig själv och står nu mer i bakgrunden under några kommande veckor, lika mycket jobb kommer det bli för det. Sen mer i veckan har jag två andra jätteviktiga grejer i skolan, jobba med klubben, repa, sola, träna, you name it. Nu är mitt kaffe klart och jag ska tillaga risotto, varit sugen på det hela morgonen. Over and out.

lördag, oktober 10, 2009

såhär kan man se ut efter jobbet..

Are you gay?

Igår var det Nype för hela slanten. Drog efter det till Sollan en sväng innan jag mötte upp Hasse och Johan. You made my night boys! Ilan kom förbi under kvällen vilket alltid är lika trevligt, fick även växla några ord med Fredrik som börjar jobba på Nype från och med nu tillsammans med Olof och en massa dragare. Allt för att höja nivån och få en bättre klubb you know. Detta blir nog bra. Så, idag var jag och shoppade med Maria. Köpte en drös underkläder och en tunika, swell. Kom precis hem från Anna nu, mys session med Tusse, check. Ska slänga i mig lite middag nu, duscha, kolla matchen och sen dra till jobbet. Zipper is the shit tonight. "call it what you wanna' call it - i'm a fucking alcoholic". C ya'll later!

fredag, oktober 09, 2009

jag är besatt av underkläder..
P's last day in Sthlm.
Lunch, kaffe & solarieöarna.
Nordiska museet på det.
Jobbar i natt och imorgon natt.
Somliga möten har flyttats runt och
därför inte blivit av vilket inte är så bra.
Pill popping mood.
I'm in pain.

torsdag, oktober 08, 2009

i really want to hit you hard..

It's a fact

Jag överväger om jag ska skicka ett mail till dig. Om du inte förstår så kanske du behöver hjälp på traven. Jag överväger som sagt. Nästa vecka börjar allvaret och snäll tänker jag inte vara. Strategiskt så har jag redan löst plan B, likaså ett ansvar till våren som kommer ge utdelning. Vad gäller balans så känns allting relativt lugnt förutom på en punkt, och det ska jag lösa i dagarna. Vad mer, naglarna ska filas ner igen och lackas blankt i purr purr. Jag har dessutom bestämt mig för att åka till Berlin i slutet av november. Patrick blir min guide i mörka hörn. Rufen Sie mich an, aber ich werde nicht antworten.

tisdag, oktober 06, 2009

Idag kommer efterlängtat besök från usa, how lovely.
Det blir även möten, konsert och middag.
Kort update, i know.

fredag, oktober 02, 2009

Wonder wonder

Godmorgon gott folk. Sitter just nu inlindad i en gigantisk morgonrock med kaffekoppen tätt intill mig. Sov ut idag vilket var hur skönt som helst. Idag är det fredag och jag jobbar som vanligt på klubben, men innan det så ska jag på en dejt. Han spelar fotboll och är mittfältare i ett av sthlm's lagen. Mer säger jag inte. Vi ska iallafall äta middag idag. Egentligen hatar jag detta fenomenet, med risk för att middagar kan bli stela, biobesök bli krystade, fikan bli tyst osv, så är jag mycket mer för att gå och köra gocart, gå till en skjutbana eller köra paintball. Ni fattar vad jag menar, I want some action. Middag kan ju vara hur bra som helst men då vill jag gärna känna personen bättre eller ha något i sikte. Nåväl, det här ska bli kul - vad i helvete ska jag ha på mig?
Bytt från Mullberry Wine till Black Rose, skyhöga klackar ska på (han är jättelång, tack och lov), svart kanske? Oavsett kommer jag byta om sen på klubben. Jaha ni, funderar skarpt på att springa ner på stan och köpa ett par skor. Jag behöver dom verkligen inte och borde egentligen inte köpa dom, men jag kan fan inte låta bli. Dom är för snygga.

torsdag, oktober 01, 2009