onsdag, april 30, 2008

Valborg

Today:
Shoppa
Sola
Systemet
Göra ärenden
Bränna skivor
Repa

Ikväll: (Inte helt bestämt ännu)
Brasa
Technofest på Tantogården
Grillfest vid stugan
Utgång (Solli, Cafét, Ambass)

Känns som att Valborg är en sådan högtid som måste firas. Personligen tycker jag att det är lite överskattat, men visst är det trevligt att ha ännu en anledning till att umgås med vännerna, dricka, lyssna på skön musik och tända en brasa. Hoppas ni alla får en grym valborg.

tisdag, april 29, 2008

Aah


Diggar mina nya lurar som fan! Tack älskling, du bäst!

måndag, april 28, 2008

Jo


Visst älskar jag mina trasiga jeans.

Playlist 13:13

Chris Barratt - Philharmonique
Özgur Can - The Distance
Darone - Ibiza Calling
Ludovic Vendi - Vibe De Laine
DJ Shog - Feel Me

Passed few days

Var ute onsdag och torsdag. Onsdagen var helt okej, var på Stures hela kvällen. Mr Tan jobbade dock inte vilket var trist. Dagen efter träffade jag dock honom och möjligt att det gjordes lite progress som Katta påstår. Torsdagen på Solli var förövrigt grym då Jonas och John bjöd på sjukt bra grejer. Patrik och Andreas spårade och jag var riktigt nöjd. Hells efteråt var även det helt okej med några få jävligt bra inslag.
Fredagen drog vi ut ett gäng till tanto och njöt av kvällsvärme och cider. Det börjar märkas att sommaren närmar sig med stormsteg.
I lördags hade mammas sambo sin 50 års fest. Blandade känslor under kvällens gång. Möjligt att jag connectade bättre med Niklas nu än någonsin, verkar som att svaret på hur man ska umgås med honom är att prata siffror, statistik och ekonomi. Har på tal om det nu bestämt att jag ska läsa företagsekonomi i höst.
Med släktingar här hela helgen känns det skönt med måndag och en ny vecka. Snart är det dessutom valborg vilket innebär långhelg. Har fortfarande många grejer som hänger över mig och måste göras så får gå på max dessa tre fösta veckodagarna. Sen blir det till att umgås med vännerna. Har inte helt bestämt hur valborg ska firas i år, många pratar om Uppsala, andra om att göra en repris på förra året och dra upp ett gäng till stugan. We'll see.
Nu ska det duschas och sen dras till Ackis. Får inte tag i Bex så får se hur det blev med lunchen.
Ta ta'

onsdag, april 23, 2008

Utgång

Har nu förat hemma hos Patrik med Rebecca, Anna, Andreas och Anton. Är nu på väg till Stures. Vi ses ute kära vänner.

Pix från Åre


tisdag, april 22, 2008

Fikadags på Dejan

Smile bright dear lovers. The coffee is extra hot today. Dämpat då rubriker ej bara är text här. Blow out the candle.

måndag, april 21, 2008

News

Hemma igen. Har äntligen packat upp och ska nu försöka sova. Skriver mer om helgen imorn. Natti

fredag, april 18, 2008

Day one

Åkte upp till Åre på onsdag kvällen och gick upp tidigt igår morse. Drog direkt in till backarna och åkte hela dagen. Kvällen spenderades i stugan med bastumys och snöbrottning i bikini. Nu är vi på dag 2 och jag sitter för tillfället i backen och chillar. Uppdaterar senare, puss.

onsdag, april 16, 2008

4 you


Bye

Nu drar jag upp till fjällen några dagar. Bort från stan och förhoppningsvis alkohol mm. Känner att en semester är precis vad jag behöver. När jag kommer tillbaka kommer Mr Sandhamn vara i Stockholm igen och allting annat gå på max. Känns som om jag lovar att lägga upp bilder på bloggen hela tiden och att jag inte gör det, men jag kommer uppdatera via mob där uppe :) Ta hand om er. Puss puss

tisdag, april 15, 2008

Check point

Jag saknar dig redan. Det får inte dröja lika länge igen till vi ses.
Du gör att jag mår bra och jag vill le mot livet när jag är med dig.

Söndagen

Söndagskvällen var riktigt kul. Kimberleys skiva var en succé, tyvärr var jag dock lite besviken på Stefan (Phatzoo) som spelade mainstream house. Vi drog iallafall till Cafét efter det och fler blickar har vi nog aldrig fått förut. Sparring körde all in med hela kustjägar utstyrseln och visst kände vi oss aningen missanpassade när vi snubblade in på Caféts DJ Challenge med stövlar i storlek 47 och med så pass mycket smink att ögonlocken hängde tunga men vad gjorde det. Nick Carter och AJ var där och intriger mellan Farsta glitter bröt ut då det bjöds på tunga åt olika håll. Kunde inte annat än skratta och mysa åt att det varit en riktigt lyckad kväll.

söndag, april 13, 2008

Sum

Trots missförstånd, jättedåligt samvete och x antal missade samtal på diverse telefoner blev det en superlyckad kväll. Nadia och Jesper fyllde båda år igår så vill bara säga GRATTIS IGEN! Tack Jesper för igår också. Efter firandet blev det krogen. Svängde förbi Ice för att hälsa på Sebastian och Memmet som faktiskt verkade nöjd med renoveringen. Golven där inne är inte klara på långa vägar men det kan nog bli bra lokalmässigt. Candy lamporna har flyttats över och dom har vi ju alltid gillat så det var fint. Drog iallafall till Solli efter det och crunkade ner oss totalt uppe vid Olle. Älskar som sagt när Deak spelar och han och Leo varvade varandra. Man märker verkligen att det är totalt andra gäster på lördagar än vad det är på torsdagar och fredagar. Saknade Ponyboy då de andra grabbarna var på plats. Hände inte så mycket mer där så vi drog runt tre till Hells. Sög, kändes tomt på gäster och allmänt segt så drog direkt sen till Village. Det enda som var bra på Hells var att Mr Tan jobbade. Väl på Village var det smockat, alla hade tydligen hittat dit. Micke Becker var extreme drunk och likaså de flesta andra. Träffade Mr Sexy som var ovanligt sensuell med tanke på att vi stod offentligt, minns inte riktigt vilka andra vi hälsade på men efter några varv drog jag och Sparring hem till mig. Tack Vincent för skjutsen! Det var kvällen.
Idag är jag jättebakis. Sparring har precis left the building och jag ska nu ner på stan med Maria och inhandla läderhandskar. Ska nämligen på Kimberley's skiva ikväll och behöver en alternativ outfit. Lägger upp en bild med slutresultat sen. Ska bli kul att se vad Katta bestämmer sig att vara utklädd till, likaså alla andra. Stefan ska spela och det kommer bli grymt. Ska träffa Rebecca på Dejan sen när jag handlat klart. Sen bli det fix och middag med familjen. That's the plan. Ha en jättetrevlig kväll mina vänner. Puss puss

lördag, april 12, 2008

_________

Torsdagen på Solli var riktigt bra och jag blev väldigt crunk medan Sparring lurades och gav alla hennes drinkar till Patrik. Mycket blandat folk och ansikten jag inte sätt på länge. Nic hade tagit med sig sina vänner vilket var jättekul, jag tror att han fick ett bra första intryck. David och Ida spelade skitbra och langade riktigt tunga låtar. Överlag en riktigt lyckat kväll, highlight när jag och Jens stog utanför och diskuterade killar, i love it. Drog som vanligt till Hells sen, tyvärr jobbade dock inte Mr Tan.
Fredagen var lugn. Shoppade hela dagen med Katta, gjorde en del andra ärenden och spenderade kvällen med Maria och film.
Dagen idag började på tennisbanan. Förvånas gång på gång hur lika tennistränaren David, och Max är. Vem kunde ana att Maxi hade en dubbelgångare liksom. Tycker dock att David är snäppet biffigare.
Gick sen och lunchade och solade. Är hemma just nu och Sofie har tittat förbi. Girltalk och klädval. Utgång ikväll med Sparring, blir en rejäl runda. Maria ska på cocktail party med tjejerna. Får se hur pass lyckat det blir. Vi kommer båda hem med hemsläp inatt iallafall.
Om inte annat så ses vi i vimlet. Uppdaterar imorgon. Ta ta'

Psst: Jag hoppas att ni ska på Derbyt på måndag, 20.00 på Råsunda. Bajen for life.

torsdag, april 10, 2008

o

Pilgrim of sorrow, tossed in this world alone.
Hope for tomorrow, make heaven your home.
How to reach the pure glory, not to wonder in sin.
You will never own me, i'm on my way in.

onsdag, april 09, 2008

Playlist 16:00

DJ Apwal - Fumier (Paysan Remix)
Fire & Ice - Tour De Trance (Manuel Le Saux Remix)
Storm - Time to burn
Whirloop - Cirrus station
Galen Behr - Eye of the storm

Snap

Imorgon på Solidaritet kommer David West och Ida Engberg och gästar. Självklart är det ett måste att ni kommer dit, det kommer bli superbt. Skriv upp er på listan och be there in time.



Dagens:

  • Planer: Fixa nya låtar, bränna klart skivorna till caset, dra till Samir och spela några timmar, systemet, drinkkväll hos Patrik, Cafét.
  • Outfits: Jeans, hood och pumps. Ikväll: Den lilla svarta, pumps och major jewelry.
  • Födelsedagsbarn: Sofie Sunnerstam som fyller 20. Grattis honey.
  • Låt: Audible - Valhalla (Original mix)
  • Problem: Internet telefonin jag måste installera för att sen kunna avsäga mig registreringen, bullshit manual, jag vill ju inte ens ha skiten. Mobilen thanks.

måndag, april 07, 2008

Hump & pump

Överlevde ett storbråk imorse. Börjar nog äntligen lära mig att hålla mig lugn och på så sett vara den större personen, men god damn, är jag på hugget så är jag. Slöt fred och bestämde mig för att skippa workshopen då jag redan var försenad. Har istället fixat med jobb och repat. Ska nu strax till Dejan och luncha med Rebecca och Anna och efter det blir det shopping och ärenden. Ska till systemet sen och handla mat då jag ska laga middag åt familjen. Ska nog till "Bara Vi" ikväll och lyssna på Danny och grabbarna. Däremot vill Mr Sexy ses vilket jag faktiskt är lite sugen på. Får se hur det blir. Ha en trevlig dag.

söndag, april 06, 2008

Lördag

Fredagen blev inte som jag tänkt mig, ej heller lördags förmiddagen.Tog igen det med tennis och en regäl shoppingrunda tillsammans med Maria. Inhandlade ett par sjukt snygga jeans åt Maria, klänningar, smink, hårprodukter, skor och en ny klocka. Behöver dock shoppa lite till nu i veckan. Igår kväll åt jag middag med familjen för att sen möta upp Katta. Drog till Sense och hälsade på David och Andreas, sen V, Solli och Hells. Var en bra kväll överlag.



V

fredag, april 04, 2008

Utvilad

Morgon mys med Sparring är aldrig fel. Båda är vi jättenöjda med gårdagen och sa det att vi hoppar champagne festen på V ikväll och kör en utgång imorgon istället. Ska nu till Dejan och luncha med tjejerna iallafall och gotta oss i nyheter. En nyhet imorse kändes dock som ett slag under bältet och får tilläggas i fix listan till nästa vecka. Ut i solen, ka tjing.

torsdag, april 03, 2008

Stur3plan

Sitter i taxin på väg hem nu. Har precis lämnat Bindefeld's fest för tidskriften Stureplan på Sturecompagniet/Sturegallerian. Mycket, mycket blandade gäster. Jättetrevligt.

.

Nox et dies

Träffade upp Debbie igår vid elva tiden och gick direkt till Solli. Charles spelade för fullt och jag tycker det är jättekul att han kör warmup varje vecka nu. Inga direkta stamgäster till att börja med men dök upp allt fler efter kvällens gång. Dj battlet satte igång och tunga låtar spelades en efter en. Alkoholen tog dock över mer och mer och tyvärr gjorde ena sidan bort sig rejält med ett antal stora missar. Tråkigt det där för jobb är ju jobb och är man influgen från England för att spela på en av Stockholm största House klubbar tycker jag att man bör anstränga sig lite mer. Jag hade askul ändå och trots att både Katta och jag blev förföljda av x antal äckliga män som gav oss helsjuka erbjudanden vid slutet, log vi brett och gick vidare mot Black Room.
Väl där möttes vi av många vänner, många väldigt berusade vänner. Stannade inte så länge iallafall då vi ska ut ikväll igen. Mest otippade personen igår var Alexander som var på Solli. Hade inte träffat honom på fyra år ungefär så det var väldigt kul. Med sig hade han Mathilda som gick i min klass ett tag på gymnasiet. Patrik Edenhall var också ute igår och såg ut att ha kul. Att träffa Novel och Jojje var trevligt as usual. De var de.

Chillat hela dagen idag, har ont i halsen. Ska till Dejan nu och träffa Rebecca en stund. Sen blir det hem igen med fix för kvällen. Fan, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, it sucks. Diamantringen som jag fick i försenad present igår är dock solklar, TACK igen gumman! I'm totaly in love with it. Är förövrigt supertaggad och känner mig jätteglad idag. Debbie är i Stockholm igen vilket alltid får mig att må prima, var så underbart att träffa henne igår. Allting känns super, trots dåliga besked om att Mr Tan fått flickvän. Mer än att vara ledsen blev jag snarare lack, hört från källor att hon är asful vilket betyder att hon måste ha en suverän personlighet, so.. bring it on. Uppdaterar senare. Vrid upp Thomas Gold och le.

onsdag, april 02, 2008

Dåligt

Jag höjer på ögonbrynet med irriterad förvåning: lär dig prioritera.

Honesty

Har fortfarande inte fått rätsida på min sömn. Känns som att mina planeringar är relativa och att jag allt för ofta på sistone tappat fokus. Lavetter indeed. Möjligt att jag har för många bollar i luften för stunden. Men är det inte alltid viktigt att ha mycket för sig, många idéer och både jobb och nöjen som fyller kalendern? Sen tar i och för sig studierna en hel del tid också. Tror att jag längtar lite för mycket till sol och värme.
Är iallafall väldigt taggad inför kvällen och måste nu endast komma på vad det blir för outfit. Tror det blir mycket folk och många vänner och bekanta. Inte hört något från Debbie idag så är osäker på om hon landat ännu eller om hon är kvar i London. Debbie fyller iallafall år idag så: STORT GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKLING.
Får Sebbes adress ikväll, äntligen. Har inte pratat med honom nu på över ett halvår. Kan inget annat än att hoppas på att han sköter sig så att det kanske går lite fortare än förutspått. Kan med största säkerhet säga att han nog maxar chillsoristik och njuter så mycket det går. Det är allt lite twisted.
Ska ut med hunden nu och sen göra mig iordning för kvällen. See ya.

tisdag, april 01, 2008




8

Step on the gas. Emotions trubbled by the bitch around the corner. Tense, bad things returning. Maybe the attention isn't enough for you. Blame me, please do. Circumstances judged to fale. I'll never distance my ego. Go home.

Tvättat. Ska nu till systemet och träffa Rebecca. Kan bli en riktig bra dag det här. Smack it up.