torsdag, maj 29, 2008

Today

  • Luncha med mamma
  • Shoppa
  • Systemet
  • Duscha & fixa
  • Manikyr & pedikyr
  • Invigning av Steinway Gallery Stockholm
  • Solli & Hells

    Ybertaggad inför natten då jag vet att det kommer bli grymt. Är dock segt som fan att jag inte kan dricka idag. Går ju fortfarande på Penecelin, eller hur det nu stavas, pga min hosta. Whatever, det blir grymt ändå. Ska bli sjukt kul att höra John spela igen. Har inte heller träffat honom sen SMC så det blir roligt. Jens har taggat hela dagen och det blir ju alltid galet när han kommer. All in.
    Är inte lika upprymd över invigningen. Vet inte riktigt vilka som kommer men jag har en aning och jag orkar inte stå och prata med mängder av människor som följt min karriär. Folk som vet vem jag är och som jag inte har den blekaste av vilka dom är. Visserligen är det alltid bra att knyta kontakter med branschfolk så det blir väl till att dra på sig den lilla svarta, ett stort leende och en intresserad blick.
    Förövrigt så är det världens bästa väder idag, love it. Är även kär i den nya låten på min blogg. Enjoy.

onsdag, maj 28, 2008

OBS

Dagens

  • Gymmet [Mage & rygg]
  • Skolan
  • Träffa Patrik
  • Göra ärenden
  • Hem och fixa mig
  • Middag med mamma & Th
  • Berwaldhallen [Marias avslutningskonert]

    That's the daily plan. Händer mycket musikgrejer just nu. Konserten ikväll, invigningen imorgon och Marikas examenskonsert på fredag. Pratade med Sofie igår också och har nu en spelning i Norrköping i början av juni vilket känns kul. Får även se hur det blir med spelningarna i Stockholm de närmsta veckorna. Keep an eye out.

Facts

As few of our reactions don't fade in shade, part one seams as final departure. Turning gray by turning heads, you really are a fool. Wispers fly by light at night, if you only knew what reflects back at you. Before you look back and wonder, you'll never know whats true. You long for the wrong reason, keep on waiting, it's all fake and never new.

tisdag, maj 27, 2008

Aaah

Film och musik, smoothie och bubbel, sparring och jag i solen med Ibiza tema. Det är en ruskigt bra dag och brännan jäser. Take it all off.

måndag, maj 26, 2008

Idag

Har jag fixat med jobb hela dagen. Har även gått och kollat upp min hosta. Hängt med Maria en hel del och ska nu straxt käka middag och kolla fotboll: Sverige - Slovenien. Ska ut till Sparring sen för veckans filmkväll. Dessutom har det dykt upp ny info och nytt skvaller som måste diskuteras. Slå på kanal tre nu. Kick off in 30.

Lördagen

Efter en lång kväll med schlager, som egentligen verkligen inte är min grej, mötte jag iallafall upp Katta vid Södra Station. Lata som vi är tog vi en limmo till skrapan och gick till Imperiet där Richard mötte oss med öppna armar, champagne och fruktshots. Efter en rundtur åkte vi upp till Himmelen och satte oss med varsin cosmo och njöt av utsikten. Första gången jag var där och måste säga att läget och utsikten är riktigt grym. Lite lounge känsla över det hela. Skulle dock kunna bli en riktigt bra nattklubb och man gjorde några små ändringar. Efter skrapan skjutsade Richard oss till Solli där vi direkt hoppade upp på högtalarna och sippade amarettos. Blir alltid lika glad när Deak spelar och det var en riktigt bra kväll. Efter Solli blev det Hells. Hyfsat bra med folk och Mr Tan var på plats vilket alltid värmer lite extra. Vi var iallafall riktigt packade när vi stapplade in hemma hos mig och störtdök ner i sängen. Sparrings videofilmer på oss väl hemma är inte att leka med. "Richard är en riktig liten prins". As always: Go hard or go home.

söndag, maj 25, 2008

Sunny day

Utgången igår var riktigt nice. Berättar mer om den när jag kommer hem. Sov ut länge med Sparring och åkte sen och köpte mors dags presenter. Är nu uppe vid stugan med Maria. Blir middag med familjen sen när mamma och Th kommer tillbaka från Uppsala. Skriver mer sen, puss.

lördag, maj 24, 2008

fredag, maj 23, 2008

That's that

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig igår. Kanske är jag för mån om att det ska vara på mina villkor. Konversationen återkom idag och ibland ser jag inte riktigt vart det är på väg då det endast känns som en ren upprepning. Den frågan jag egentligen vill ställa är omöjlig och jag undrar om jag bryr mig för mycket. Kanske att jag tar mig en sväng dit idag iallafall.

Då vissa hinder dök upp igår kväll åkte jag direkt till Solli och kom dit sent. Kändes som att det var mycket folk och då "taket" är borta är det en krigszon mellan brännmärken och glödande hål i tunna tyger. Det var dock riktigt kul och många vänner var där. Andreas och David spelade lika bra som vanligt och Amaretto Sours slank ner en efter en. Saknade dock Jens och Micke som tydligen är i norrland och myser. Flashan var på plats för första gången på några veckor och bjöd på sin breda dialekt och snygga drag. (Jag vet att du läser detta, haha)
Ännu en mister var på plats och maxade med dubbla signaler. En vecka kvar och sen är det dags för en konfrontation enligt mig. Somliga saker är inte ok och man kan bli frustrerad över mindre.

Efter Solli drog vi till Hells. Blandat med folk som vanligt. Stannade inte så lång stund utan drog och köpte mat för att sen åka hem till mig. Sov ut länge idag och har inte hunnit göra särskilt mycket efter det. Möjligt att jag joinar Johan och co på Snaps. Det är ju as skönt väder och en återställare skulle inte sitta fel. Kanske att det blir hem till * sen. Väntar på att Rebecca ska sluta jobbet så får vi se vad hon vill hitta på. Nu blir det en långpromenad med Maria. Ciao.

torsdag, maj 22, 2008

SMC



Gårdagen

Trots att det inte blev någon riktig fylla igår känner jag mig sliten. Inte lika mycket folk som jag hade hoppats på men helt sjukt bra ändå. Stonebridge var helt grym, för att inte tala om Pete. Gårdagens roligaste awards var lätt årets DJ, artist och Label där Axel "Axwell" tog hem alla tre priserna. Årets producent blev John Dahlbäck vilket vi nog alla tycker att han förtjänar. Sjukt roligt! Trist var dog att årets nattklubb inte blev Solli utan Berns. Men som Olle sa så är det nästan alltid bara "alternativa" klubbar som vinner dessa priser.
Dansade runt största delen av kvällen på golvet men drog senare upp till vippen och sista timmen ner på scen bakom Pete tillsammans med Ingrosso, Anthony, tjejerna, några andra samt Steve som bjöd på skumpa och extremt vidriga shots. Riktigt lyckad kväll med fucking good music. Efter Berns så skjutsade Mimmi hem mig och Sparring och vi deckade rätt hårt efter lite käk. Bilder kommer snart.

Idag drog jag och Katta direkt till Solna centrum och kollade lite outfits. Jag måste säga att det är bland det värsta att gå och kolla kläder när man är helt slut och oinspirerad. Efter det åkte vi hem åt varsitt håll. Nu är jag hemma och käkar sen lunch med Maria. Dagens planer är inte helt hundra ännu men möjligt att det blir Berns en stund ikväll igen och sen Solli eller hemlig ort och sen Solli direkt. Hur som helst: see ya att Solidaritet.

onsdag, maj 21, 2008

SMC it is

Färdig med fixen. Hoppas ni alla ska till Berns ikväll för det kommer bli grymt!
Ser verkligen fram emot att få höra Pete Tong och vet att det har lagts ner mycket på detta event så det är något som ingen borde missa. See ya all in the VIP.
Ready steady GO

tisdag, maj 20, 2008

Martedì

Fick idag hem en inbjudan till invigningen av nya Steinway Gallery Stockholm den 29 maj. Då jag bara får ta med mig en person så blir det nog faktiskt mamma denna gång. Känns sjukt bra att hon verkar acceptera mitt beslut nu angående hösten så får vi se hur jag gör sen när våren kommer. Jag måste erkänna att jag fortfarande står och väger lite, samtidigt så kan jag ju bara se tillbaka på dessa senaste veckorna och konstatera att jag måste därifrån ett tag. Time will tell.
Idag ska jag fixa med jobb och med ny musik. Pratade med en kompis igår som börjar ta sig uppåt nu som producent och nog är konkurrensen hård. Funderar lite på att göra ett antal låtar och sen ta med mig dom ner till Tyskland i september. Miss P vill att jag hälsar på och visst ger det tillfälle att göra lite PR där nere. Vi får se.
Idag tänkte jag även åka förbi Banér och hälsa på Rebecca på jobbet. Senare ikväll åker jag nog ut till Sparring och har vår filmkväll. Så ser min dag ut. Toods'

lördag, maj 17, 2008

Helvete

Just nu ligger jag så jävla efter. Fuck fuck fuck.

fredag, maj 16, 2008

torsdag, maj 15, 2008

Uh

Just nu går inte allting som jag hoppats. Jag har haft mardrömmar denna vecka, något jag inte haft på väldigt länge. Kanske kan det vara stressen som hänger över mig. Skönt är det iallafall att det endast är några veckor kvar på denna mörkerläggning. Sen är jag fri som en fågel och tänker ta mig an helt nya projekt. Efter mitt samtal med Nadia för nån vecka sen kändes mitt beslut helt klockrent men ju mer diskussionerna pågått bleknar alternativen. Jag måste säga att jag tycker det känns märkligt att behöva försvara ett beslut som för mig känns helt självklart. Spydiga adjektiv har aldrig stått i samma position. Men, beslutet är mitt och jag får väl skita i ett accepterande. It's my game.

Igår läste jag ut Aldrig Fucka Upp som enligt mig är minst lika bra som Snabba Cash. Slutet var hetsigt och mäktigt då boken nådde sitt klimax. Del två och tre innehåller väldigt mycket namn och info som man är tvungen att hålla koll på, men gör man det så är den riktigt, riktigt grym. Just nu hyllar jag Lapidus och väntar med spänning på att filmen ska komma. Jag kommer ihåg när jag träffade honom på Arlanda för lite mer än ett år sen. Han satt och signerade Snabba Cash och jag var på väg ner till Malmö för en provspelning. Jag hade ingen koll på vem han var då och nu i efterhand önskar jag att jag pratat mer med honom. Hur som helst: Läs den!

Ikväll blir det Solli. Möjligt att det blir sista torsdagen med samma anda då vissa förändringar håller på att ske. Vi får se. Vet inte vad jag ska ha på mig och känner mig inte heller helt på topp då jag inte blivit av med min hosta ännu. Vad hände med det varma vädret liksom? Jag vill upprätthålla min bränna och slippa vara förkyld. Men som vanligt så taggas det till om några timmar. So bee there :)

måndag, maj 12, 2008

söndag, maj 11, 2008

Still sunday


Intensiv helg trots grov förkylning. Smärtan i musklerna från återkommande hostattacker. Ny vecka imorgon med en lika full agenda som senast. Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk. Morgondagen kommer med bud åt nära hjärtan. Time will tell mon amore. Stora beslut väntar inom snar framtid. Samvete, skuld, plikt, passion och önskningar. Kombon leder fel. Energy boost from now to tomorrow. It's time for tea.

fredag, maj 09, 2008

Gårdagen

Grym jävla kväll igår. Började på Solli som var lugnt men kul och efter det så drog vi till Cafét. Träffade sjukt mycket vänner och det kändes verkligen som att alla var där, alternativt hade varit där. Operaterassen var omgjort till ett stort ravegolv och efter en halvtimme byttes stiletter och högklackat till loafers och flipp flopps. Musiken var riktigt bra men framförallt så var stämningen bättre. Efter Cafét drog vi oss mot Hells, fortfarande i platta skor vilket all personal tyckte var kul. Vid stängning gick vi mot Max, rosa armbands remsor överallt. Stängt var det där, så utan mat i magen blev det en taxi hem.

Vaknade idag och är förkyld som fan. Apoteket nästa. Ska följa med Maria som ska sola, ska nog sen förbi systemet igen och köpa det sista till ikväll. Sen blir det hem och kurera och tagga inför kvällens grillfest ute hos Jocke. Nu ska jag ringa Sparring och kolla läget, sen äntligen äta. Har inte ätit på snart 20 timmar, gah. Crubb a dubb.

torsdag, maj 08, 2008

Dagens

  • Fika uppe vid stugan med släkten
  • Gymmet
  • Solariet
  • Systemet
  • Träffa Maximilian
  • Promenad med Moa
  • Middag med familjen
  • Utgång [Solli & Cafét samt Hells]

Vad ska man ha på sig idag egentligen? Skönt är det iallafall att sommaren närmar sig med stormsteg. Mr Sexy hörde av sig för en halvtimme sen. Känns skönt att vissa saker är som de brukar. Med några riktigt upptagna dagar framöver får jag vänta till nästa vecka då jag kan träffa honom. Känner mig dock något stressad över allt runt omkring så vi får väl se.
Måste iväg nu iallafall men uppdaterar nog senare. Ta ta'

Yeees

APSLAKT och 2 - 0 till HAMMARBY!

måndag, maj 05, 2008

Frame the flame

Det hade gått en månad och det kliade i fingrarna. Omöjligt att veta om det var av den rätta anledningen. Hon kände sig kvävd då hon böjde huvudet och kände hur det drog i övre ryggen. Hon kunde inte sätta fingret på vad det var för känsla som framkallats de senaste dagarna.
Det hon visste var att det inte behövde kännas så. Ovisst, allting var ovisst.
Krypande andhämtningar som av behov övergick till ett grått momentum. Svalde och fick åter färgen. Att se ut över blankskrift och reflektera över förgångna misstag. Never give up: always win, hade han sagt. Oändligt obehag då flashbacks drog fram det hemligaste av det hemliga. Frågan hon ställde sig var hur mycket man kan gömma undan ljuset. Hur mycket plats kan en ensam själ hålla? Kanske skulle hon aldrig veta.

lördag, maj 03, 2008