onsdag, februari 28, 2007

Face 2 face

En sann liten vän singlade ner på min panna, leken slog sina armar kring mig och bjöd till dans. På tiden då allting var busenkelt och bekymmer smälte bort på en endaste sekund. En oskyldig individ med världen för sina fötter som snart skulle få sin ögonbindel och famla fram på mörkrets slingrande stigar. Jag undrar var på denna väg ett vilorum står placerat. En paus från de oklara och alla dessa meningslösa signaler, uppmaningar och oskrivna regler. Dubbelmoralen är oöverkomlig.
Det lyste talang under skynket, det som avgränsat den tydliga barriär mellan förgånget och nutida. Jag kände ett sant medlidande och en samhörighet trots allting där i. Omständigheter som inte förflyttats en endaste millimeter utan storartat och med överaskande mod, tappert står kvar på dess exakta possition. En travande fingertopp som med ens kan riva ett decenium i småbitar. En frihet fylld av nostalgi.
Jag väntar ivrigt på grön gubbe med tillfredställelse och avklarenhet väntades på andra sidan. Med det här i sinnet läste jag en artikel idag. Trots att man inte ska tro på allt som skrivs i dagens skvallerspalter så måste jag erkänna att den faktist stämde i allra högsta grad. En klar bekräftelse på vad som väntas komma. Man ska våga prova sina vingar och möta sina rädslor men man får inte se bakåt. Det är så lätt att vara efterklok. Ett litet felsteg i ett förutspått mönster ställer till med drama. Du borde få en belöning. Trotts tappra försök och tillgjorda leenden finns nu ett slutgiltigt faktum. Jag tycker inte om dig.

måndag, februari 26, 2007

Helgen

I fredags var det dags för utgång igen. Kände mig smått förvirrad pga alldeles för många alternativ. Samir skulle Dj:a på Oxid och Johan Dahl och CO skulle vara där och fira en födelsedag. Jocke G samt vänner skulle till Hotellet och ville ha sällskap dock blev deras planer senare ändrade vilket var lika bra. Jimmy Lindblad och vänner bjöd på godiskalas och jag var minst sagt sugen. Dock började jag kvällen med att åka till Gärdet och ha lite tid med Sofie. Nytt skvaller inom musikbranschen är alltid kul. Klockan blev mycket på nolltid och jag tog snabbt en taxi till Cafét där jag kulle träffa Lisa von Segebaden, Emma och Jessica. Väl där träffade jag även Lina, Martina och Katta vilket ju var alldeles för länge sen sisst! Så det var riktigt kul. På grund av löningstider var det otroligt mycket folk. Träffade Disa och Li och även Claudio. Emma hookade upp med en riktig hunk och jag och Lisa delade bord med Ignacio, som faktist var ledig för kvällen och sprang runt med handklovar som han fått av Miss Vice. Alla var där, kändes det som. Jimmy Widén samt snyggingen från nyårsafton hemma hos Stanny och hyllan var knakfull. Träffade Peder och Vladde som var på väldigt gott humör. Träffade även på Weppe som vid första anblicken såg otroligt förvånad ut men bröt sedan ut i leende och var riktigt hjärtlig. Blev en dans med föredetta BB Daniel och hans vänner som senare under kvällen trackade mig genom att ringa var femte minut fram till klockan sex på morgonen. Slutsatsen var att det var fruktansvärt kul och vi stannade länge där och avslutade med snöbrottning och krig utanför. Efter det märktes det hur mycket sprit vi alla fått i oss. Tjejerna försvann mot Norrmalm och jag tog en taxi tillbaka till Södermalm där jag träffade Milos. Vi drog hem till mig och disskuterade kvällen som gått etc. Mer skriver jag inte om denna kväll, då mina närmsta hört om den ett antal gånger.

Lördagen var fullbokad men avslutades med en lugn filmkväll med Trace, Mitzan och Stella. Även söndagen var lugn bortsett från en tur till Ann Sofi med framtida disskutionsämnen. Stressen packades på ytterligare och det är nu mindre än en vecka tills jag åker till Malmö.

Övriga updates : Mr Badboy är i sthlm just nu. Vet dock inte ens om jag kommer hinna träffa honom då hela veckan är fullbokad med rep och det efterlängtade besöket of Miss P anländer idag. Vad som mer hänt på sistone hinner jag inte skriva nu. Har dock mycket färskt skvaller. Nu måste jag snabbt iväg och träffa Hannah sen till solariet och sen hem och förbereda. Slap.

lördag, februari 24, 2007

High five

Onsdagen började med skolgång och tydligen var det många som skulle till Cafét så det bestämmdes tidigt vart kvällen skulle tillbringas. Åkte till Lisa von Segebaden vid 20 tiden, jag Emma och Lisa A skulle äta middag och föra där. Stämmningen var på topp och vi tog en taxi till cafét runt tolvsnåret. Många vänner var där och det var supertrevligt. Vi träffade Claudio och Toto samt deras vänner och alkoholen bjöds på i mängder. Lisa vS raggade upp Ignacio, som är bartender på Cafét och när vi väl skulle dra vidare var vi ett stort gäng. Väl utanför hoppade vi alla in i en limmo och åkte några varv till Solidaritet. Det var där kvällen började på riktigt kändes det som. Toto, som förövrigt är "Kungen av Stureplan" enligt han själv och många andra bjöd på allt åt alla och dansade runt på stolar och bord och spårade totalt. Rebecca Scheja, Mille, Andreas Jonsson och många fler var även där. Vet inte hur mycket drinkar och shots vi fick i oss men alla mådde vi kanon. Vidare drog vi från Solli tillbaka till Karlaplan och hem till Lisa vS på efterfest. Toto, Claudio, Nordin, Ignacio, och vi tjejer. Efter kladdkaka mer vin och mycket fniss samt bus tog jag en taxi hem efter en totalspårad kväll. Det går tyvärr inte att med ord beskriva denna underbara kväll.

tisdag, februari 20, 2007

Kyla

Allting har gått som smort idag. Var förbi Södra för första gången på länge. Träffade efterlängtade personer och planerade Malmöresan med killarna lite mer. Måste boka hotell och flyg snarast. Mötet med Ann Sofi gick bra idag och saker börjar klarna. I nuläget har jag en bättre reportoar och måste nu bara få allting klart i tid. Stressigt men hanterbart.
Imorgon måste det övas några timmar och sen ska jag shoppa med Maria. Make Up Store's Kamel foundation ska köpas och även nya jeans och en NY keps. Har en assnygg väska på g så ska förbi och kolla den imorn. Ska även försöka hinna till solariet.
Det är jobbigt att va ute och gå på stan i detta väder. Även om det är underbart fint osv, så är det svinkallt, halt och det tar längre tid. Man fryser fingrarna av sig om man tar en cigg och köra bil känns inte heller bra. Det är läge att våren kommer och speciellt sommaren. Längtar något fruktansvärt. Någon mer än jag som planerar långt i förväg?

Pratade en stund med Debbie igår. Hon ska visst kanske inte till Prag ändå. Måste få allting grundligt förklarat, situationen är ju lite knäpp. Kanske går saker i de snabba tempot men vågar man verkligen riskera någonting bra för någonting så pass nytt? Många frågor och få svar. Tiden visar väl det mesta.
Jag är nyfiken så ge mig ännu en utmaning.

måndag, februari 19, 2007

Shopping

Idag började Marias birthday shopping från mig. Började med Red Devil, så fick hon sin efterlängtade Canada Goose väst i militärgrönt. Efter det letade vi länge efter den perfekta väskan men den ville inte infinna sig någonstans så vi får fortsätta de äventyret på onsdag. Kollade på jeans och partykläder men det känns som en konstig period i klädväg just nu då vårens lines börjat hängas ut och samtidigt är det snöstorm utanför. Så någon större hit blev det inte. Vi träffade sedan upp Daniela Verzola och gick till min hemliga butik för inköp av underbara mjukisbyxor, lovely. Maria drog sedan hem och jag och Danni gick till Kungshallen och åt middag. Efter en jättetrevligt stund och ett otroligt roligt samtal med Alex drog vi oss hemåt åt varsitt håll.
På onsdag fortsätter Marias födelsedags shopping.
Tidigare under dagen gjordes bankärenden och jag träffade även Troc en stund vilket var jättetrevligt! Han är visst förlovad nu och verkar jättekär, supergulligt.
Imorgon väntar ett jobbigt möte och mina nerver är inte okej. Hoppas dock det går bra och att allting ordnar sig innan jag åker till Malmö. Är inte alls lång tid kvar och det känns inte ett dugg bra. Dock hoppas jag att det lättar lite nu när efterlängtat besök från USA anländer Stockholm på måndag om en vecka. Ska bli underbart, minst sagt.
Förövrigt är jag osäker på vad som händer mellan mig och Mr Gorgeous just nu, speciellt efter denna helgen. Mr Sexy har jag inte sett på ett tag vilket är skönt och Mr Jr är ett frågetecken. That's that - over and out.

söndag, februari 18, 2007

Happy Birthday


Familjen kom hem ganska sent från sin skidresa igår vilket var jätteskönt så jag kunde städa upp efter veckan som gått och hinna fixa en tårta
.....................................................................
Maria fyllde nämligen år igår!
......................................................................
Älskar födelsedagar med presenter och surprices och speciellt när en så pass älskad person fyller år.
Jag hade inga inslagna paket klara utan ett stort kort med överaskningar. Nästa vecka väntar nämligen en lång shoppingrunda samt en mp4 spelare som levereras inom kort. Det kommer bli superkul.

Älskar dig

Out n' about

I fredags var det en lång dag med mycket att göra och många ärenden. Med de gjort var det hem och byta om. Gick sedan på en föreställning på Södra där Isse och Vera kicked some ass och var lätt bäst med sitt Spice Girls tema. På plats träffade jag Gustav B, Samuel och Emelie. Även Ina och Aue var där och två från brödra samt Randy. Efteråt gick Rebecca och jag hem till mig och fixade oss lite. Vi blev sedan hämtade av Viktor så åkte vi till Texas Long Horn i Vasastan för en jättegod middag med goda viner. Kan verkligen rekommendera deras stekar. Sedan skulle V och R hem medans jag skulle på braciliansk fest. Marika och Sabina var fulla redan när jag kom. Gustaf Henriksson och Basse var glada och hade matchande tröjor vilket var sött. Fredrik var där (!!!) och var het som vanligt. Hur som helst var det grymt mycket folk och bra stämning med liveband och mycket sprit. Jag åkte därifrån ganska tidigt för att möta upp Daniela Verzola. Vi hade lite Q time innan vi bestämde oss för dra till Johan som jobbade. Efter två drinkar och mycket fnitter var vi klara att gå. Vi gick och åt och träffade då på BillieJean Robert som snabbt hälsade innan han sprang vidare. Daniela skulle få skjuts av Johan hem så jag tog en taxi. Väl hemma sms:ade Milos och frågade om han kunde komma förbi sen. Så vi kollade på Fast and the Furious - Tokyo Drift, som förövrigt är en superbra film med världens snyggaste tjej i huvudrollen, och somnade sen. Kvällen var jättelyckad.

fredag, februari 16, 2007

Little Devil
















Du finns där hela tiden. Gnagandes likt gnisslande tänder. Som om det inte finns nog ont. Det börjar så oskyldigt, ingen kan ju ana. Dem som erfarenheten fått ser sig inte omkring. Två små symboler som fick djupaste grunden att svaja. Allting blev grönt. Inte ni också. Ett grepp som inte får tappas som samtidigt bara är fantasi. De finns de som aldrig behöver oroa sig. But what if you want it all? Erfarenheten stoltserar fram, världsvan givetvis. De tre haven med olika vatten. Ett val, med dig sittandes på min axel. Det är en endaste stor tävling. Äckligt och fantastiskt.

torsdag, februari 15, 2007

Kärleksdag

Igår var det alla hjärtans dag. Allting planerat blev gjort under dagen och sedan kom Hannah. Middagen och förandet var jättetrevligt. Alla var vi på topp. Vi kom till Cafét ganska tidigt vilket var skönt. Många vänner och välbekanta ansiktet syntes i vimlet. Lisa von Segebaden var på raggningshumör och slängde förföriskt med håret med hallonrosa läppar. Emma lyckades som vanligt. Träffade även Jesper som vi delade bord med en stund. Han var lika söt som alltid. Det var en bra kväll och Backwall spelade underbart. Cafe del Mar kom och jag spårade. Alla var kärleksfulla igår och det märktes att det var en speciell dag. Alexander Pärleros var där, riktigt roligt eftersom jag inte sett honom sedan midsommar och Sandhamn. Han skulle dock köra bil hem så det blev inget riktigt partande från hans sida. Emelie partade inte heller mycket då hon ganska så direkt när vi kom dit fick ett samtal och försvann iväg för ett mansmöte. Jag och Hannah drog och åt vid 2 tiden. Träffade sedan upp Debbie och Lewerentz för en skridskotur i Kungsträdgården. Sen en taxi hem.
Allt som allt var dagen lyckad. En blomma, en kyss och en massa gulliga sms. Tack älskade vänner, love you.

onsdag, februari 14, 2007

Alla hjärtans dag

Vill ge en massa kärlek till mina vänner idag. Tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig. På grund av allt som händer i vardagslivet glömdet ofta bort att visa uppskattning och att tala om för varandra hur mycket vi älskar varandra. Ni vet vilka ni är, ni som betyder mest. Det kommer även visas idag. Massor av pussar och kramar på er älsklingar. Utan er skulle jag inte vara den jag är idag.
Till dig som ändå betyder allra allra mest. Maria, min syster och my friend for life. Älskar dig av hela mitt hjärta och tillsammans klarar vi vad som helst. Du är bäst och vad som än händer finns jag alltid där för dig. No matter what. Du & mamma, you 2 mean the world to me.

Nu måste jag kila ner till stan och göra några ärenden. Sen ska jag städa och träffa Hannah för att laga middag så kommer dom andra hit vid 21. Sen blir det utgång till Cafét. Vet att vissa speciella personer kommer vara där ikväll. Spännande! Puss på er alla och hoppas ni får en underbart kärleksfull dag.
........................................................................................................
................................
...............................
...............................
Maria
Sommaren 06

Bring the future

Var inne på Badboll idag för första gången på hur länge som helst. Ett undanlagt förlutet. Förvånandsvärt att så många ansiktet fortfarande känns bekanta. Alla dessa bilder. Tillbakablicken ledde till ett telefonsamtal till Linda som jag inte pratat med på jättelänge. Det var underbart att höra att hon mår bra och att det går bra med jobben och allt. Hon åker till GrandCanaria i övermorgon för ett fotojobb men ska träffa henne innan hon åker. Blir supermys, har saknat henne massor. Fick även reda på att vi har en gemensam situation i dagsläget. Skönt att veta att man kan stötta varandra genom detta. Vänner är guld.

Linda Liten -
Miss Gorgeous

måndag, februari 12, 2007

Get me off

Fredagen var en lugn dag. Gjorde många ärenden och avslutade kvällen hemma hos Viktor med Rebecca. Efter spel och mysiga samtal gick V och la sig så R och jag hade porrfilmskväll. Alltid lika kul. Sen en taxi hem och en longtime conversation med Sofie.
Lördagen var jag hemma med familjen eftersom dom skulle åka bort dagen efter. Så nu är dom alla i fjällen och jag har lägenheten för mig själv i en vecka vilket är superskönt. Måste dock erkänna att jag blev riktigt sugen på att hänga med när väl snowboard och skidgrejerna plockades fram.
Igår kom Debbie hit och vi hade Q time och mys. Tack för en superkväll gumman.
Idag har det varit lite stressigt. Som vanligt planerar jag alltid för mycket. Var ledig vilket var välbehövt. Shoppa födelsedagspresenter till Maria som fyller år på lördag vilket ska firas regält. Städa och mysa med Gucci var även planerat. Måste försöka hinna träffa Tony inom dom närmsta dagarna. Även hinna dra till Ackis och få lite övning gjord. Hoppas även på att träffa Daniela snart. Hon hade modelljobb borta hos Mikas idag. Hoppas det gick bra. Snygging nr one.
På onsdag är det alla hjärtans dag iallafall. Blir en utgång då är det tänkt. Fira att man inte har ett förhållande haha. Så tjejerna kommer hit innan så ska vi äta middag och föra lite.
Kommer bli supermysigt :)

Det är lite vad som gjorts och görs.
Planerna är många och det eviga daltandet kring en vision tar förbjuden tid.
Konstiga sms och märkliga samtal.
Get me off.

fredag, februari 09, 2007

Fucker

Hittade äntligen den efterlängtade låten. Musikorgasm rakt igenom.
Att lyssna på den och samtidigt se dina bilder är inte nådigt.
Tänkte hursomhelst införskaffa alla tillbehör och så och sätta igång med den egna produktionen.
Länge har det varit på tal. Måste dock fixa högskolasökningarna först.
Förväntningarna är höga hos så många. Fick kallelsemailen idag. Avistaproven är jag inte nervös över alls. Satslärar sitter inte men jag kan läsa upp den i sommar. Men själva uppspelen? Fuck me. Det är så otroligt stressande. Jag släppte min första skiva när jag var 14. Borde jag inte ha blivit mycket bättre under dessa åren som gått? Det känns inte som det. Ett evigt stampande. Vill bara sätta på mig lurarna och känna hjärtat bulta.

Snö



Just nu är jag skitförbannad. Att dom gör det med flit, det vet jag redan. Jag kommer inte åt. En gång ja. Men jag nöjer mig inte med det. Jag är van att få som jag vill och det tänker jag få, även i denna fråga. How dare you? Motbevis får framskaffas. Jag är dock medveten om det lilla felet i den självklara bilden. Det värsta är att tiden går. Fuck you, jag ser hur du leker med snön.

Något som från början bara betydde en sak. Nu har den alla möjliga olika betydelser. Jag har tänkt mycket på detta sedan mitt samtal med Sebbe i måndags. Det känns så konstigt att ha honom tillbaka i mitt liv. Han har visserligen varit här hela tiden, men inte på samma sett. Pratade även med honom idag. Det var jag som ringde. Först kände jag inte ens igen hans röst. Ska det verkligen vara så? Även om man inte pratat på ett år borde man väl ändå känna igen den? Jag kanske hoppades för mycket. Jag vet inte ens hur det blir och var jag står i livet när han är klar. Detta får ligga i hans händer. Bara han inte faller tillbaka på snön.

Det är helg. Funderar på en utgång. Ska dock ha en Q time kväll med Debbie. Vi står på samma bricka känns det som. Det är otroligt skönt att ha henne. Vet inte vad jag skulle gjort annars. Hur som helst så ska jag nog kanske förbi Grabbarnas en sväng denna helg. Nu när förkylningen lättat en aning känns det roligare. Sen blir det in till Stureplan. Tänker dock inte planera mer än så. Familjen åker till Fjällen på söndag och då får jag en hel vecka ifred. Det kommer bli underbart. En tanke slog mig, men jag borde inte. Har ni någon aning?

Uppdaterar later.

onsdag, februari 07, 2007

Miss you

Vaknade sent idag pga min konstiga dygnsrytm. Den har varit fucked sen i fredags då jag blev väldigt sjuk. Känns dock som att övriga världen också är det så är väl bara att ta tillfället till akt och mysa ner sig hemma och hoppas på ljusare tider.

Slutet av förra veckan blev inte alls som tänkt. På onsdagen borde jag ha gått till Cafét men blev ändrade planer och hamnade på Radison SAS och SkyBar. Där satt Marika Dahlbäck & Co och hade riktigt trevligt och jag joinade glatt och njöt av att se Fredrik igen.Efter SkyBar skulle många hem men klockan var ju bara barnet så jag hoppade snabbt i en taxi och åkte till Sturecompagniet. Jag har på sistone fått en tendens att gå dit själv haha. Så snabbt in där för att höra på Jerry Ropero, som är guld, för att sedan snabbt ta mig ut för att dra vidare. Gick till Oxid där Samir Dj'ade och höll honom sällskap den lilla tiden det var kvar till stängning. Efter det gick vi och åt på Kungsgatan och sprang på Martin. Han såg allmänt förvirrad ut och jag kunde inte annat än småle. Efter maten drog vi oss hem till Samir för att kolla låtar osv till vidare vårplaner. Det var sjukt bra och allting kändes genast lättare.Mitt i allt låtfixande hörde Mr Gorgeous av sig. Bad timeing säger jag bara.

På torsdagen kände jag mig superkrasslig så tyvärr blev det ingen fest den kvällen.
Gick dock och spelade biljard med Daniela och Johan, hennes nuvarande dejt, en bartender.
Det var jättetrevligt, trots att jag förlorade gång på gång, men jag kunde iallafall snabbt konstatera att Johan var ett kap. Good job gumman.

I fredags var det dags för lite Q time för mig och Debbie. Vi tog en sväng till Fridhemsplan och Grabbarnas öppning. Det var kul att se hur Jonssons och Källströms lilla egna hade tagit form. En snabb utvärdering; väldigt blandat med folk, väldigt blandad musik och väldigt litet ställe. Dock ett väldigt bra ställe om du lite enkelt vill ta ett glas med en vän eller två. Träffade på Ruben och Erik där vilket var otippat. Efter Grabbarnas åkte vi vidare in till Stureplan. Jag tror jag smittade Debbie för hon åkte hem rätt fort. Jag åkte dock vidare till Södermalm och hem till Peter där även Natta, Basse och Sofie var. Efter ytterligare några glas vin och många matcher tvspel drog sig Sofie och jag hem till mig. Den natten kunde jag inte sova.

Lördag, en riktigt sjukdag. Träffade på Milos när jag skulle handla. Han hade årets blåtira från när vi hade varit ute helgen innan. Stackarn. Men det ger en viss badboy inverkan som jag dras till. På tal och det så är Mr Badboy i sthlm med sin flickvän/sambo. Träffade dom i måndags vilket var minst sagt konstigt. Får se hur stämningen mellan han och jag blir framöver. Hittade en gammal Moore i baksätet i hans bil när dom körde hem mig sen. Omslaget kläddes av min vän Linda Djurberg som jag inte träffat på länge. Saknar henne jättemycket. Gulligare & snyggare tjej får man leta efter.
I måndags var jag även hemma hos Viktor en stund. Alltid lika trevligt att vara där med Rebecca och mysa. Trots en del hemska nyheter som hon hade att förmedla så känns det som att vi hanterar dom bättre nu än för bara några veckor sen. Gumman, vi tar oss igenom det här.

Det största som hänt de senaste dagarna är iallafall att Sebbe ringde. Jag har inte hört hans röst sen mars förra året så reaktionen var solklart överväldigande. Den människan har jag saknat så sjukt mkt. Känns underbart att han avklarat sin tid där. Det är över nu trots att det återstår en längre tid framöver då han fortfarande inte kan träffa nära och kära utan måste sitta på behandling. Men han är iallafall i sthlm. Det känns underbart.

Tänk att så många kämpar för att nå dit. Detta eviga krigande efter vad? En bekräftelse? Eller ytterligare ett sätt att kliva på andra. Jag är likadan, jag vet det. Många gånger kommer jag på mig själv med att låta blicken falla dit. Men samtidigt tar jag aldrig snesteget. Och samtidigt är jag inte likadan. Den eviga baksidan.
Vet ni ens vad som händer i den framtida utvecklingen av det ni gör? Jag har sett det, jag vet.
Och tro mig, det är inte vad det verkar vara. Ett skal och något som endast håller en sekund jämfört med våran tid. Många säger att det går plus minus noll i den frågan men nej, det stämmer inte. Drömmarna tar oss till dessa platser. Vill vi påverka det? Många vet nog inte vad dom vill. Låt snön falla.