söndag, juni 29, 2008

Grattis hjärtat

Idag fyller Katta år! Är hemma nu och förbereder lite och ska snart ut till henne på Ekerö och fira med familj och vänner. Nu måste jag bara bestämma vad exakt jag ska ha på mig och så. Uppdaterar sen. Grattis my love på din dag! Puss puss


fredag, juni 27, 2008

Si

Körde solo igår och drog ut en snabbis. Först förbi Stures för att kolla läget. Mycket, mycket folk vilket var väntat då det inte var en vanlig torsdag. Mr Tan jobbade faktiskt, märker dock mer och mer att jag tappat intresse. Annars var ju hela ligan ute inklusive Mr Sexy. Jag vet inte riktigt vart det här är på väg. Time will tell i guess. Gick iväg sen till Solli och träffade Jens och co. Blev lite förvånad över att se Lewerentz stå uppe i båset med tanke på all the history. David och Andreas spelade som vanligt grymt. Fick höra andra nyheter under kvällen som förvånade mig skarpt. Måste kolla upp det här. Nu ska jag iallafall iväg och fika med Rebecca och sen styra lite mer med Sparrings present :) Ta ta'

torsdag, juni 26, 2008

Update

På grund av sjukdom är jag osäker på hur det blir ikväll. Är halvsugen på en utgång men samtidigt brukar jag alltid tagga till runt 22 tiden. Är dock inte lika kul att gå ut utan min Sparring. Vi får se. Helgen kommer bli wild and crazy så kanske bättre att spara på krafterna. Ikväll ska vi kolla fotbollen och Anton från Linköping kommer och hälsar på. Det ska bli roligt att få träffa honom. Nu ska iallafall jag och Maria upp till kolonin och spela volleyboll. Ciao.

onsdag, juni 25, 2008

!

Somliga är verkligen riktigt dumma i huvudet. För fan, skärpning. Var bara tvungen att säga det. Somliga tror som sagt att det bara är att bestämma själva när det faktiskt är ett gemensamt beslut. Fucking fuckers. Over and out motherfuckers.

Ho ho

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Har inga ursäkter mer än att jag inte orkat. Händer en hel del nuförtiden. Jobbgrejer, utgångar, ovanliga tillställningar och mängder av nyheter inom mitt privatliv. Oförstående om hur fort tiden far förbi och hur man ibland tvingas växa upp snabbare än vanligt. Man kan helt enkelt inte styra över allt som händer. Något jag ibland behöver påminna mig själv om då jag alltid är envis och tror starkt på att man kan fixa de egna situationer för att få det man vill ha. Nio utav tio gånger fungerar det så. Just make it happen.
Är nu hemma hos Erica. Deras lägenhet står tom så jag och Maria har nu tagit över den denna veckan. Har precis kollat klart på matchen. Tyskland tippade för vinst. Trodde dock ändå att Turkiet skulle ta det. De har spelat förvånansvärt bra och jag hoppade faktiskt på att de skulle vinna kvällens match. Jag kan slå vad om mycket att Özgur sitter och gråter just nu, stackaren. Nåväl, Ryssland och Spanien imorgon. New day, new games.

måndag, juni 23, 2008

At last

Här kommer äntligen tre av filmerna från STCC & Porsche Carrera Cupen. Återkommer med bilderna och de andra filmerna senare.

söndag, juni 22, 2008

Smärta

Jag hatar myggbett över allt på denna jord. Hade inte haft några på flera år och nu har jag överdrivet många. Känner mig som nio år igen. Jag har dessutom extremt ont i mitt muskelfäste i höger axel, fråga mig inte hur. Badminton och tennis är ju verkligen inte samma sak så där är väl egentligen svaret.
Vaknade sent idag, behövde sova ut.
Gäster kommer över vid 15.00. Klockan 16.00 ska sen jag och Maria bort till Erica och kolla läget på lägenheten som vi ska "passa". Sitter nu och styr med ny musik och med pappersarbete. Ska på möte imorgon och gå igenom en del grejer och fastlägga min plan. Kan ju vara skönt att gräva i vidare alternativ dessutom.
Nu ska det ätas lunch. Toods'

Helgen

Midsommar igår var mysigt. God mat, typiskt traditionellt firande, badminton matcher, EM och chill i poolen. Då jag inte träffar mina kusiner speciellt ofta så ser jag dom aldrig i förändringens skede men damn, Niklas har fan börjat träna på allvar. Han börjar bli en hunk. Vem ska jag para ihop honom med? :)
Idag var vi vid havet och Eros, mamma och Tuija badade trots kylan. Efter det var vi och kollade på hus (Mamma och Th är supersugna på att köpa sommarställe), spelade mer badminton och åkte sen hem. Då vädret sög sket jag och Katta i Sandhamn. Speciellt eftersom källor rapporterat den unga åldern på folket som var där. Pga mina många myggbett och min muskelverk blev det lugnt ikväll. Ligger och kollar på SATC. Imorn blir det lite jobbfix och ärenden. Lovar dessutom att lägga upp bilder. Ciao

fredag, juni 20, 2008

Midsommar

Känns lite bakvänt att ha festat ihjäl mig igår men that's the fact. Är superbakis idag och blev väckt av att Maria kom hem. Mamma och Th har tvingat med oss till mina och Maria's kusiner. Känner mig inte speciellt road. Väntar mig två timmars bilresa nu till Österänge. Skriver något mer när jag kommer dit. Kommer förövrigt bli en dag med mat och dryck, dans och häng vid poolen. Sandhamn imorn kanske? Nåväl, ha en underbar midsommar mina vänner!

torsdag, juni 19, 2008

Mini update

  • Måndag: Filmkväll hos Sparring
  • Tisdag: Shopping med Katta & kvällsmys med la familja
  • Onsdag: Fotboll & Sturemiddagen
  • Torsdag: Solidaritet & Hells
  • Fredag: Midsommar [Ej färdigställt vart jag ska vara någonstans]

    Suger att jag aldrig hinner blogga nuförtiden. Får verkligen ta tag i det här.
    Hur som haver så ska jag nu bara lägga maskaran och sen springa iväg.
    Hoppas både Flashan och Mr Tan jobbar. Hört att Flashan ska flytta tillbaka till sina hemtrakter. Säkra källor, men ändå så pratar folk så sjukt mycket, så man vet ju aldrig.
    Ännu ett svek mot Mr Sexy. Jag klarar dock inte av saker som är för uppgjorda och som känns för påtvingade. If we're gonna' do this - we're gonna' do it my way.
    Mr Tan överaskade igår med en otippad mening. Känner mig väldigt förvirrad och smått irriterad. Orka dessutom vara " I'm a little tea pot short and round, here's my handle, here's my spout" . Nej, jag måste hela enkelt styra upp det här.
    Saknar C jättemycket. Vem kunde ana. Lackar över att saker inte blev som jag tänkt mig. Förlitar mig nu på att Martin hjälper mig få tag i saknad info. Kanske är det dags för ännu en resa. Otippat, visst är det otippat. Ah, kan inte annat än att tänka tillbaka på kvällen på hotellet in the middle of nowhere. Nåväl, på med klackarna. See ya.

måndag, juni 16, 2008

My bad

Inte hunnit skriva någonting sen jag kommit hem. Ska ut till Sparring nu och styra lite grejer. Är fortfarade inte helt återställd efter helgen. Har egentligen så sjukt mycket mer att skriva om de senaste dagarna men får ta det imorgon tillsammans med bilder och filmer.
Funderar och frustrerar :: over and out.

lördag, juni 14, 2008

STCC

Idag har vi varit uppe sen sju. Hann sova en hel timme efter en hel natt med alkohol och bubbelpool. Resan har hittills varit totalgalen och fucking fun. Bara på bussresan ner gick det åt 12 flaskor champagne, två flak öl, 6 flaskor sprit, 4 flaskor vin och extremt mycket Burn. Det säger en del då vi är 14 pers. Känner mig dock jävligt sliten idag och både Katta och jag lever på Burn. Nu är vi på väg till GBG och STCC. Kommer hänga i depån hela dagen och det kommer bli grymt! Puss

torsdag, juni 12, 2008

Undercover

What's up with the stranger who had the connection.
What's up with the friend who turned from important to nothing.
Burned up photos and ears everywhere.
Don't you think it all commes back to haunt and scare?
Summers adventures turning page.
I wonder who you'll fool in rage.
Problems as dust compared to the real deal.
I wonder when you'll grow up and learn what to really feal.
As you blame others when to blame yourself.
Look inside, you're the gray one, and not very nice.
How much good levels upp to the lies.
All the bullshit and the coverd sighs.
I guess you again ruined your plans.
As you allready should know strongest girl stands.
Shiver shiver.
Watch my bubbles go down, when we're both out of town.

Let's go

Dålig uppdatering, jag vet.
I tisdags var jag som sagt hemma och kollade fotboll med Maria. Hur härligt var det inte att slå Grekland med 2 - 0. Drog efter det ut till Sparring för vårfilmkväll. Fick en klänning som hon köpt nere på Sweden Rock som var gorgeous. Nu har vi varsin och vi ska nog ha på oss dom på lördag är det tänkt.
Igår tog Kimberly studenten så jag, Katta och Stefan åkte till Blackeberg för att se utspringet. Visst tar det upp gamla minnen. Åkte iallafall in till stan efter det och kollade lite kavajer. På kvällen blev det mer fotboll och sen film.
Idag är det torsdag. Ska nu straxt iväg och shoppa lite och göra några ärenden. Måste packa, städa och sen fixa mig när jag kommer hem. Ikväll blir det självklart Solidaritet. Det kommer bli grymt. David kör alltid hårt och det gillar jag.
Imorgon åker jag och Sparring ner till Göteborg och jobbar med Porsche. Kommer dock hem sent lördag kväll. Ska bli grymt kul och bil kåt som jag är ser jag verkligen fram emot det.
Missar ju dock premiären av Sollis nya fredags trio. Jag tänker dock inte skyffla under mattan med att jag är grymt besviken på valet av de anställda. Jag tvivlar starkt på att det kommer bli bra gäster och jag tror tyvärr att ryktet kommer försämras. Dessutom är det omöjligt att hålla en någorlunda bra ålder på ett ställe om ens promoters endast har ett ungt kontaktnät. Man bör också hitta ett eget koncept och inte desperat försöka greppa efter en etablerad klubb som körs dagen innan och efter. Vi får väl se vad som händer men jag är verkligen negativt inställd.
Inga sura miner nu. Ska hoppa in i duschen. Vi ses på Sollan ikväll och jag kommer antagligen mobilblogga från Götet. Bye bye

tisdag, juni 10, 2008

Goodie

On the go

Sitter på tåget nu tillbaka till sthlm. Lång repdag igår och lyckad spelning idag. Känns sweet att komma hem igen så pass fort. Saknar Maria och Katta. Ikväll blir det Sverige - Grekland, softisch.

måndag, juni 09, 2008

-

Escape?
Escape?
Escape?

söndag, juni 08, 2008

Weekend

Fredagen blev som planerat lugn, filmkväll med Maria. Lördagen spenderades i solen. På kvällen kollade vi sen fotboll och hade grillfest på kolonin. Jag drog in till stan efter det och drog till Solli. Var bra med drag och kul som vanligt (dock inte lika roligt utan Katta) och efter det blev det Hells as usual. Träffade Matteo och Valentino där samt mina grannar Milos och Christian vilket kändes lustigt då Stureplan är mer mitt område. Både Flashan och Mr Tan jobbade vilket alltid får mig att le. Överlag var det en bra kväll.
Idag har jag mest varit ute i Tanto med Maria, kollat tennisfinalen och repat med Sofie. Åker ju till Norrköping imorn då vi ska spela på en välgörenhetsgala på tisdag. Kommer dock hem igen redan på tisdag kväll. Nu ska jag dock packa lite och sen kolla på "The Condemned" som är ett riktigt bra action rulle. Spring och hyr den.
Smek

fredag, juni 06, 2008

Så jävla bra

Superlyckad drinkbjudning och jävligt bra torsdag. Mycket blandade gäster och extremt många bekanta. Jättekul att ni alla kom och tack för en grym kväll.
Det märks verkligen att sommaren är här. Folk börjar bli gyllene bruna och därmed mycket snyggare. Alla är dessutom mycket gladare och kör hårdare vilket i really like.
Maximilian och Jesper kom äntligen förbi och tyckte som väntat väldigt mycket om stället. Det var dessutom inte allt för svårt att supa ner Max vilket jag alltid finner underhållande. Kärki kom förbi med John och sällskap vilket var kul då jag inte träffat honom på jättelänge. Tycker fortfarande att det är trist att han inte jobbar på Stures längre. Men what to do.
Någon som däremot jobbade igår var Flashan som såg rätt schtekig ut. Han om någon är ju brun, Rrrrr.
Efter Solli drog jag och Max till Hells. Orkade inte stanna länge då vi båda var sjukt trötta så det blev mest bara att hälsa på Krona och Fredrik för att sen ta en taxi hem. Matteo var på Hells och hade tydligen kommit tillbaka från Italien igår. Har ju inte varit på Dejan på väldigt länge nu så inte riktigt uppdaterat mig om läget med grabbarna där. Får dock kila dit någon dag snart.
Har varit med Maria och Jovana idag. Pratat en del med Sparring också. Saknar henne som fan.
Mer idag har jag inte så mycket planerat. Ska väl börja repa in det jag ska spela med Sofie i Norrköping nästa vecka och annars blir det nog filmkväll alt. grillkväll. Nu ska jag se klart på matchen: Nadal vs. Djokovic. Shoot.

torsdag, juni 05, 2008

Go hard or go home

Nu har jag precis skickat iväg listorna till Martin. Fy fan va jobbigt det är med alla namn. Kommer nog bli grymt med folk ikväll. Ser fram emot drinkbjudningen. Funderar skarpt på att vara supergul ikväll och ha en jättesomrig klänning. Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha för skor och väska. Hoppas ni alla kikar förbi. Nu kör vi ;)

onsdag, juni 04, 2008

Fucking great





Smack

Katta har nu åkt ner till Sweden Rock för att jobba några dagar. Hur ska detta gå tänker jag, vi klarar ju inte av att vara ifrån varandra mer än nån dag. Vi kommer båda vara sysselsatta iallafall och tur är väl det.
Imorgon har jag en drinkbjudning på Solidaritet, klockan 22.30 börjar den, så kom i tid. På grund av det varma vädret märks det dock att förfester och tidiga drinkar gärna tas ute i parkerna eller på en mysig ute servering. Nu har vi dock öppet tak och är man på hugget kan man paxa en av solstolarna medans man avnjuter en sommardrink så komsi komsi. OSA via mail på carolinamartin@live.se senast imorgon klockan 15.00
Idag tar Maximilian studenten! Grattis grattis gubben. Imorgon ska jag fira dig som bara jag kan, så ska du även få din present.
Ikväll blir det lugnt iallafall. Ska kolla på film med Maria och äta glass.
Imorgon måste jag dock hinna sola, shoppa, jobba lite, fixa med skolgrejer och fixa med listorna.
Uppdaterar nog senare ikväll, annars så hörs vi imorn! Tudilu

tisdag, juni 03, 2008

Carolina Martin


Relaps

Torsdagen förra veckan var en dundersuccé. Jag är sjukt imponerad av Linus (Style of Eye) som totalt blew us all away. Han är verkligen sjukt duktig. Jag hade tagit med mig Patrik och Andreas som alltid har jättekul på Solli, skönt för Andreas att komma bort från Åre lite och se vad riktig musik är. Jens och Mr Gay London höll oss sällskap och crunkade på. Rakt av en grym kväll. Drog sen till Hells där Mr Tan var på plats. Jag dör på riktigt, varje gång. Efter Hells drog Katta och jag hem till mig.
Fredagen var riktigt slö. En sak är att vara bakis men att köra hårt som fan en hel kväll på endast Burn och Pepsi, njaa, den tröttheten man har dagen efter slår nog det mesta. Drog iallafall till Imperiet vid tvåtiden och umgicks med Richard som bjöd på kaffe, läskdrinkar och frukt. Efter det blev det lite shopping och sen hemgång. Drog på kvällen ut till Sparring då vi skulle upp tidigt dagen efter för en heldag med jobb.
8 lördag morgon ringde mobilerna. Efter två timmars fix var vi på väg till Grönan. Den nya sommarplågan skulle släppas och Jag, Katta, Kimberley och några andra tjejer och killar skulle bakgrundsdansa till Kick. Jävligt rolig grej. Efter flera timmars rep på stora scenen i typ 30 graders sol fick vi ledig tid till att åka diverse attraktioner om vi nu ville det. På grund av hettan var det dock svårt att orka med. Genrep och ännu mer scentid för att klockan 20 sen ha live sändning i kanal 4 på TV Krysset. Sjukt kul. Efteråt var vi helt färdiga. Jag, Katta och Kim åkte dock direkt till Solli. Ännu en kväll med bara Burn och jag har nog aldrig varit tröttare. Vid stängning kom iallafall Richard och hämtade oss, thank god.
Flashan jobbade både i torsdags och lördags vilket var kul, jag måste ju erkänna att jag blir glad av att se honom. Hoppas nu att han jobbar igen denna vecka. Nu kan jag även börja dricka igen om jag vill det så allting bådar gott.
Nu ska jag iväg och shoppa med Maria. Hon har en viktig tillställning ikväll och jag ska var stylist minsann.
Take care, puss.

söndag, juni 01, 2008

Update

Helgen har varit spårad. Utgång tors & lör, shopping & Imperiet mys fre, tv-inspelning & grönan lör, Debbie i Sthlm samt allmän adrenalin kick. Är nu på väg ut till Katta för relaxation. Skriver mer detaljerat imorn om the passed days. Ciao