måndag, mars 31, 2008

New week

Idag har jag varit duktig och donat med pappersarbete. Sitter nu i mac salen och fifflar med LogicPro. Låter dock inte riktigt som jag tänkt mig. Det tar sin lilla tid. Känns segt att skolan är igång igen däremot så bjuder veckan på många härligheter så jag tänker inte klaga. Debbie kommer hem om två dagar och då ska vi självklart ut. Veckans Solli torsdag är ju flyttad till onsdag så det är ju perfekt. Stureplans 3 års fest är på torsdag vilket jag ser fram emot, bigtime. Ska antagligen ut ikväll till Sparring för våran filmkväll. Det ger ju en bra start på veckan :) Ska iallafall jobba vidare nu men uppdaterar senare. Over and out.

söndag, mars 30, 2008

ps

Mr Mix var på plats igår. Jag dör på riktigt, he's so gorgeous. ds

Birthday babe

Idag fyller jag 20. Känns ungt ändå när jag säger det då jag inte alls känner mig 20 i huvudet, dessutom är ju många av mina vänner betydligt äldre. Men nu är jag 20 iallafall. Vill tacka Katta Andreas David Nadia Niklas Johan Miranda och Maria för allt firande i natt. Tack till alla andra för alla gulliga sms, mail och samtal som jag hittills fått.
Känner mig rätt sliten. Drog hem till Nadia igår och skålade med gamla vänner, jättetrevligt. Efter det ner till Clustret till Burn festen med Robert Hood som är en sjukt duktig Dj. De hade verkligen gjort lokalen supersnygg. Väckte minnen från gamla tider nere i Göteborg med Linda och gammelstamparna. Från svamparna där till storsvampen och Hells. Packat med folk, de får ju inte ens ha så mkt folk inne samtidigt så det var ju på tok för trångt. Efter långa brottnings matcher mellan vänner och bekanta drog jag och Sparring hem till mig. Morgonmys idag med familjen och nu ska vi strax till Uppsala då även mormor fyller år idag så vi ska fira lite tillsammans. Ska fira lite mer ikväll är det tänkt och ännu mer på torsdag. That's the plan my friends. Tack igen för allt :) Puss puss.

lördag, mars 29, 2008

Bet on it

Smått spydig. Jag undrar hur du tänker. En parentes i vad som egentligen spelar någon roll i en sann livsstil. Tomma ord sprids runt er, as the hot flames were lost and a new beginning born. Fantastiskt sa du med kisande safirer. Kände hur torkan spred sig uppåt och hur passivt tänkande tog form. Glimten slog åter, svaren funna för stunden. Ordloska likt en XL bukakka. Möjligt att du uppfattade det som en tanke av original. Mungipan drog sig sakta norr och jag känner mig nu nöjd.

Update

Vaknade för en liten stund sen. Har inte sovit tillräckligt på flera dagar så äntligen fick jag sova ut. Har en aning ögoninflammation och ont i halsen men ikväll ska vi ut och fira att jag efter tolv fyller 20. Kommer bli en bra kväll. Kommer med planerna senare idag. Ska nu umgås med Maria och ha lite spa treatment. Ta ta'

torsdag, mars 27, 2008

AM

Tveksam succé det här med onsdagar. Känns som om medelåldern ökar ju senare på veckan man är ute. Tack och lov är det torsdag imorgon och då självklart Solli. Ska slå ihop oss lite och fira mig och Anna lite mer. Kommer dock köra riktigt firande på lördags natten för min del. Jean Vanrop fyller även år imorgon vilket vi ska fira stort. Nu till att sova och vila upp sig till morgondagen. Gick trots allt upp vid kvart över sex i morse tack vare Johan. Så, godnatt.

onsdag, mars 26, 2008

Happy B Anna

In smorda spiror på maxhöjd. Outfiten är dock inte solklar ännu. Efter en minst sagt märklig dag och en ännu mer påfrestande gårdag & natt känner jag mig rätt mör. (Återkommer med mer info senare). Är dock taggad och ser fram emot kvällen. Hoppas även att Sparring joinar. Nu ska det fixas lite mer iallafall. Ni hittar oss antagligen på Cafét och annars kanske på Laroy. Happy Birthday Anna Norman :)

tisdag, mars 25, 2008

?

Ibland undrar jag verkligen hur folk tänker. En äkta känsla kan enligt mig inte dyka upp på en sekund. Det brukar ta ett tag, just därför förvånades jag extremt mycket då ett samtal igår natt förändrade en hel del av det jag tror på. Kände mig dränerad efter det och kunde inte göra mer än att krama handen som låg brevid mig. Where do we take it from here? Önskar ibland att jag kunde ta på mig andras känslor. Jag känner mig bara arg nämligen.
Dagen började rätt tidigt. Åkte in till stan med Katta som skulle fixa naglarna, jag åkte däremot vidare och mötte upp Rebecca vid Dejan för en kaffe. Vi gick sen och inhandlade Annas födelsedagspresent. Vi ska fira henne imorgon med middag och utgång, kan nog bli en riktigt grym kväll. Mer idag har jag hjälp mamma och Maria med en del grejer, lämnat vittnesmål över mobilen ang. Ramins misshandel, fixat lite mer med presenten till imorn och ska nu snart till Johan och äta middag. Åker nog ut till Katta efter det.
Väntar fortfarande på Sebbes adress, Ricke är lite seg med att ordna info tyvärr. Hittade igår Sebbes gamla brev från när han satt inne första gången, nu har ju historien upprepat sig, däremot har han bytt anstalt. Johnny har jag ingen aning om var han är och vad han gör men jag ler fortfarande åt hans brev. Brev är faktist väldigt mysigt, tycker det är synd att folk inte tar sig tid längre till att skriva för hand, det blir ju så mycket mer personligt då. Pratade med Patrick för första gången på sjukt länge i lördags och han berättade att han fortfrande har kvar breven jag skrev till honom när jag var 13 och nykär med bilder på mig och min kanin. Vad hände där liksom? Skriv mer brev. Over and out.

måndag, mars 24, 2008

On the go

På väg ut till sparring. Veckans filmkväll med samtal kring vår separata helg. Första gången jag skriver från mobilen så får se hur det blir. Gudagåfva's Adam i lurarna. Anser fortfarande att han är en av världens bästa producenter, spec efter i torsdags. Well, uppdaterar senare. Puss

Dejan dags


söndag, mars 23, 2008

As

Just nu vill jag döda dig.

lördag, mars 22, 2008

Mix me

Nykomlingen kisade mot skåran. Ärr eller bekymmer. Karaktären mot sin släta grund. Skuggornas lek mot stängda lockar. Svart. Hugget ur sten, det grumliga siktet. Kupade och drog bakåt. Likt äng mot bar handflata. Svanka din nyresta nacke. Horisonten mot de strykande bågarna. Hemligheten bakom sina portar. Släta toppar mot böjda fransar. När man ej kan få nog.

Påsk

En lugn dag med fix inför morgondagens påskbuffé. Thomas släktingar kommer och jag känner mig inte allt för entusiastisk. Det är dock skönt att ha mer tid att spendera med Maria och samla energi till kommande tentor och uppspel. Sparring är fortfarande i Sälen och jag saknar henne massor. Saknar även Debbie jättemycket som lever livet i London. Snart kommer du dock hem några dagar gumman! Looking forward to it, bigtime. Kvällen är oplanerad, antingen en spontan utgång eller filmkväll med Rebecca och Anna eller möjligtvis ännu en hemmakväll med familjen. Har varit lite märkligt mellan mig och Mr Badboy sen han kom hem från jobbresan, blir därför antagligen ingen gemensam kväll idag. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre. Känner ändå mest för att ta det lugnt då det nästa vecka kommer bli extremt mycket festande pga födelsedagar och jubileum. Time to go. Glad påsk mina vänner :)

fredag, mars 21, 2008

Gårdagen

Det var väldigt mycket folk på Solli. Charles var helt underbart duktig och gjorde inga missar trots att det var hans första spelning ever. Fab. Dejan grabbarna hade bord och det var kul att de äntligen kom förbi. Många, många vänner och roliga bekanta fanns på plats. Några små incidenter gjorde tyvärr att mitt humör åkte berg o dal bana. Men överlag så var det jättekul. Drog i varje fall vidare till Hells sen som var ganska bra. Mr Tan var tyvärr inte där, däremot var Mr Mix det. Det var nog faktiskt kvällens höjdpunkt. Mr Sexy var något upptagen vilket kändes skönt, mindre press på mig. Drog rätt tidigt och käkade. Efter ännu några intriger drog jag och Rebecca hem till mig. Vaknade rätt trasiga idag så drog till Dejan och lunchade. Efter det har jag spenderat dagen med Maria och familjen. Ikväll bli det lugnt. That's that.



Torsdag, den 20 mars 2008.

torsdag, mars 20, 2008

Today

  • Shoppa
  • Umgås med Maria
  • Repa in låtarna
  • Städa & tvätta
  • Fix inför kvällen
  • Äta middag med Johan
  • Föra med tjejerna
  • Solidaritet & Hells

x

onsdag, mars 19, 2008

200

Carolina goes hemmafru. Mellan chokladmuffins bak och telefonsamtal diskuteras det moneyslaves och nakenbilder via mms. Skiftande reaktioner med skiftande relationer. Time to get a tan. Bye

That's the plan

Påskhelgen närmar sig och vad är det jag ser utanför mitt fönster? Jo, snöstorm. Två dagar har det varit skämtväder. Senast igår var jag och Sparring ute och kollade boots till Burn och kämpade fram genom gigantiska snöflingor och slask. Ska det va, så ska det va. Bring on the ice, inte fucking blötsnö. Vinterdäcken är ju ändå på men jag vill ju ha sommar. That's that.
Imorgon är det torsdag vilket innebär Solli. Då Katta åker upp med Burn till Lindvallen imorn blir det inte som vanligt, jag får köra själv :( Men det kommer bli sjukt bra drag. Charles Gudagåfva kommer och kör en warmup innan David och Andreas tar över. Kom i tid med andra ord.
Dj:andet blev inte av idag då jobb måste komma i första hand. Är dock på god väg med mitt cd case vilket känns nice. Nu vill jag bara ha en bomblåda och nya lurar så är jag sen fit for fight. Appropå musik så måste jag träffa Adrian snarast och repa på låten han skrivit till mig. Måste höra bakgrundsljudet då det måste klaffa på minuten. Måste även bli klar med Mirroir och allt annat.
Sitter och spinner lite på mina födelsedagsplaner. Har aldrig varit så hypad på att fira B days men visst är det ännu en anledning att samla sina nära och kära och skåla natten lång. Burn har en fest på Clustret den kvällen, Robert Hood spelar. Möjligt att vi börjar där iallafall. Sen blir det nog in till Hell's efter det. Vi får se hur det bli.
Idag ska jag iallafall gå på stan med Rebecca och Anna. Möter nog upp Katta efter det och solar. Får se om vi ska till Cafét ikväll. David West spelar ju så det kan bli kul. Annars är det bara att ladda inför imorgon. See ya.

Ja, jag ska byta bakgrundsmusik på bloggen, men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken låt jag vill ha. Det kommer.




måndag, mars 17, 2008

Helgen

Helgen har varit suverän på alla sätt och vis. Torsdagen var grym med mycket kul folk. En av höjdpunkterna var ändå att våra favvispojkar hade bord och körde hårt. Is krig bland oss alla i de mysiga sofforna. Versa och Niklas körde dock nyktert vilket även syntes på fredagen när jag träffade dom på Stures och de såg tokfräscha ut medans jag kände att jag vill dö utseendemässigt. Var ute på fredagen tillsammans med Rebecca. Började med drinkar på Ego för att sen dra till Stures, V, Solli och Hell's. Vincent var en riktig pärla och körde hem mig sen efter att ha envisats med att bjuda på mat på Sleven. Tennis på lördagen och melodifestivalsmys med familjen. Mötte sen upp Katta för att dra till Ambass för o hälsa på Jojje, drog sen till Larran och hälsade på Novel, sen Sture o V, Solli och Hell's. Gick till Max efter det och träffade Richard av en slump. Hur stora är oddsen? Har inte pratat med honom sen dess då både jag och Sparring var något mer berusade än honom och jag är näst intill säker på att jag sa något opassande. Träffade förövrigt Mr Tan både i fredags och i lördags och visst blir jag knäsvag. Jag ska styra upp det där, det känns bara inte som om rätt tillfälle har getts ännu. Time will tell. Angående Mr's har jag inte träffat Sandhamn på ett tag vilket känns skönt. Jag saknar honom inte alls, självklart undrar jag ju lite hur han har det men det vore ju konstigt annars. Nej, siktet är inställt på en enda, getting closer.
Veckans planer är rätt lösa. Måste repa in tre stycken och fixa med papper och jobb. Sparring åker till Åre på torsdag vilket känns trist då Solli ej blir sig likt. Annars så ska det tränas, shoppas & övas. Ska Dj'a med Samir på Onsdag och fixa nya skivor tills dess. Till helgen blire utgångar som vanligt. Alltid är det något som ska firas, om inte annat bara att livet rullar på i god takt & bjuder på härliga möjligheter. Ikväll ska jag ut till Katta och ha girls night med film och mys. Nu ska det duschad. Ta ta'
Ps. Mina tankar idag går till Rebecca och Anna som har sin juridik tenta. Lycka till tjejer! Ds.

lördag, mars 15, 2008

Slack off.

torsdag, mars 13, 2008

World of love

Taggad men förkyld. Trodde aldrig jag skulle ha så mycket att göra trots att vi egentligen ska ha ledigt då det är intagningsveckor nu. Arbeten, rep och instudering, give be a break.
Vaknade tidigt imorse, har övat sen dess och lunchat med mor min som nu gett mig en massa ärenden att göra i eftermiddag. Måste även hinna köpa två födelsedasgpresenter, fixa med låtar, städa, fixa inför kvällen och sen gå på Debbie's avskedsfika. Hon åker tyvärr tillbaka till London imorgon och inte har vi hunnit ses mer än sist heller. Jag är nog inte så bra på att planera after all. Vi är nog fler som borde köpa större agendor då det inte går att köpa tid. iPoden går på högvarv mellan stationerna och veckans "keep me alive" är lätt John Dahlbäck - World of Love. Han ska ha så sjukt mycket credd för låten då den både går att somna till och tända till på, tagga till och avtända på. Hoppas du har det grymt i Dubai! Hans nya album släpps 28 mars iaf vilket är snart så: go buy it! It's SO fab.
Hur som helst så är det Solli ikväll såklart. Ser ut att bli mycket folk och bra med drag. Unika bordsgäster kommer vara på plats och visst är vi vråltaggade, hell yeah! Ponyboy har även sin namngivning ikväll om allt går som planerat, haha. Komsi komsi :)

tisdag, mars 11, 2008

måndag, mars 10, 2008

Face to face

Feberyra och äckliga drömmar. Veckan har ju inte direkt fått en kanonstart. Ska dock till Ackis idag iallafall då papper måste lämnas in och arbeten skrivas. Nadia hade sitt gehörsprov i morse och de första intagningsproven är idag. Ännu en anledning till att jag ska till Ackis. My thoughts are with you all. Förövrigt är jag småirriterad. Don't you know that there are ears everywhere? I think it's time to burn another photo. Over and out.

söndag, mars 09, 2008

Untz

Insane, nu är jag assjuk. Däremot är jag ledig tre veckor framöver så ska bara satsa på att bli frisk, träna, repa och skriva en del arbeten och jobba.
Igår hade vi den sista konserten på årets Kom & Hör festival. Slutade med att alla ville till Solli så jag och Sparring drog in ett gäng och körde sen vår vanliga lördag. Det blir alltid lite för mkt drinkar, speciellt när man står vid Olle. Ponyboy joinade vilket alltid är lika roligt och Zamantha var även hon uppe hos oss en stund och vispade för fulla muggar. Micke var ledig och skötte ljus medans Thomas spelade. Det är alltid lika härligt att spåra till Thomas, älskar att han connectar som han gör med gästerna på golvet. Lina verkade vara på strålande humör då hon studsade runt med glansiga lockar och utdelade supersöta komplimanger. Jelena hade även hon hittat till Solli denna lördag. Blir alltid så himla glad när jag träffar henne. Gulliga Sean fotade. Där har ni en liten update från gårdagen. Drog 5 min till Hell's sen där det var hyfsat mycket folk men var inte lika kul då min Sparris dragit lite tidigare. Mötte sen upp Sofie och David igen så körde Vincent hem oss till mig. Funderar på varför han alltid ska försöka vara så mystisk.. jag blir ju inte mer intresserad för det. Om det är nånting jag hatar så är det folk som spelar spel. Det känns helt värdelöst, gå hellre all in och spela med öppna kort. Ponyboy drog upp mina synonymer igår och jag funderar fortfarande på vem han menade att jag skrivit så mkt om. Stor kram till dig iallafall pony. Förhoppningsvis ses vi igen på torsdag om du kan låta bli att somna i soffan, haha.
Nej nu ska jag styra upp dagen. Ska träffa Debbie idag :) Hon är back in town några dagar nu och överaskade mig stenhårt även denna gång. Älskar hennes spontantrippar. Längtar faktiskt till nästa vecka då det händer massa roliga saker. Får skriva om allting imorgon. Nu ska jag ringa Sparris för jag har hittat hennes outfit!! Smack that.

fredag, mars 07, 2008

Snuskpelle

Sjuk kväll. Hela Solli var nyinrett för kvällen med glitter och glamour. Xider's nya taste: Spring gjorde succé. Grym musik och mängder med dj's överallt.. kan det bli bättre? Otippat folk hade hittat dit och det vispades rejält när Sébastien börjat spela. Behöver jag skriva att alla blev aspackade? Crunk and happy sprang vi över en snabbis till Sture's och som väntat var det ingenting i jämförelse med Solli.

Kvällens konvos:
Mr Flashlight: (med norrländsk dialekt) Katarina, har du smort in sälfettet på benen?
Katta: Näeee, det är olja.
Mr Flashlight: Är det sån där "ta mig i röven-olja"? Oj, förlåt.. är jag lite framfusig nu?

Katta: Näeee, det är vanlig olja. Babyolja faktiskt.

Han: Can I take you from behind?

Katta: Eeeeh, nooo... we're at the club..
Han: Well, there's toilets..
Katta: I.. kind of have a boyfriend..
Han: Well that's OK. I kind of have a wife too...

Vad heter han med mössaaan?! *tungan hänger utanför, slickar lite sensuellt på underläppen*

Efter Solli drog vi som väntat till Hell's. Studsade runt ett tag med en av de killarna som jag har ett speciellt öga för och utanför stog den andre.. Vi drog iallafall till Max sen och efter det drog vi hem till mig med bagage. Och nu till dagens fråga: Var är Katta's kläder?!

torsdag, mars 06, 2008

Godmorgon

Ah, min morgonhesa stämma försvinner inte. Never the less, solen skiner och det kommer bli en bra dag idag. Manikyr och hemmamys nu en stund och sen ska jag in till stan och möta Katta och sola. Efter det en sväng till skolan, lämna in mitt arr och lite papper, sen har jag inte så mycket planerat för än kvällen. Lär nog träna eller träffa Rebecca om jag har tur :) måste ju få reda på vad det var för äventyr hon var på igår, busiga bruttan. Borde även få in några timmars övning. Måste fixa bildutskrifterna idag dessutom, äntligen åker dom upp.
21.30 ska jag iallafall på Ackiskonserten och åker direkt sen till Solli. Får se om jag lyckas plocka upp Maximilian på vägen eller om han tänker envisas med att ligga hemma. Det kommer verkligen bli guld ikväll. See ya there!

Tror nog de flesta vid det här laget hört talas om Sphere The Experience. En enda stor DJ fest i Globen den 26 April. Självklart ska jag dit, det borde alla andra också! Biljettpriserna ligger på 570 reg och 950 vip. De finns att köpa på ticnet. Här är hemsidan:
www.spheretheexperience.com . Check it out.

onsdag, mars 05, 2008

Dagens

Känsla: Lycka & bus
Hjälte: Johan
Man: Jocke
Mumsbit: Mr Sandhamn

tisdag, mars 04, 2008

Season

Hey you. Efter en grym helg har jag nu äntligen börjat återhämta mig. Det krävdes verkligen några dagar då jag i lördags hade tappat rösten helt och fick använda mig av mobiler och lappar för att kommunicera, vilket sög. Fredagen som jag tänkt chilla på blev till en vild utgång iallafall. Start på Ambass, sen Solli och sen Hell's. Me, Katta, Kärki och John. En bra kvartett vill jag påstå då jag nu i efterhand hört att vi kört så pass hårt att alla varit övertygade om att vi varit extremt påtända. Kanske blev det för mycket med porrdansen på Hell's där jag även lyckades skalla Fredrik, stackare. Det var iallafall en av de roligaste kvällarna på sjukt länge. Lördagen var lugnare. Efter fyra timmars sömn tog jag mig till Lilla salen och hade uppspel vilket gick avsevärt mkt bättre än väntat. Efter rep och höga ambitioner drog jag och Sofie hem till mig på en familjemiddag. Kikade sen på melodifestivalen och gick efter det och bowlade. Gustaf och Basse anslöt sig till oss och efter att Miss P och Maria dragit sig hem gick vi och spelade biljard. Söndagen var rålugn och igår också. Fikade med tjejerna på Dejan as usual och gjorde liksom alltid reklam för Solli's torsdagar då jag är fast besluten om att få dit mina dejanboys. Nu jävlar ska flyern klistras upp på deras pelare. Komsi komsi. Var efter fikan igår på måndagens kvällskonsert i våran nuvarande festivalvecka. Alla var sjukt duktiga och jag var väldigt imponerad av Emmy som skrivit ett stycke för att hedra hennes killkompis som gick bort i höstas. Riktigt bra. Efter konserten drog vi ett gäng och spelade biljard, åt och drack. Mycket sånt de senaste dagarna.. men det är faktiskt kul.
Nu är det några dagar till nästa dunderhelg och tills dess ska jag bara ta hand om mig själv och gå i skolan. Måste hinna sola, fixa naglarna och shoppa innan torsdag och idag ska det tränas. För på torsdag är det en viktig kväll. Sébastian Léger kommer och spelar på Solli och ni som var där förra torsdagen vet hur mycket folk det kommer bli även denna. Det kommer blir sjukligt bra och missar ni denna kväll så ska ni ha en riktigt bra anledning :) Hör av er till mig ang. gästlista eller gå in på Facebook där eventet ligger uppe. Helgen närmar sig och då även jaktsäsongen. Jaktsäsong = vaktsäsong. Don't we all just wanna Rrrr?! Gymmet nu mina vänner. Ta ta'