fredag, juli 31, 2009

17:17



Dags för ännu en fredag @ Club Nype. Får se hur pass mycket folk som dyker upp idag. Har hittills inte uppnått det trycket jag eftersträvar men det blir bättre för varje vecka. På måndag ska vi sätta oss och kolla spons och design på jackorna och på tisdag blir det annonseringsmöte med 107.5. Stora planer på gång till hösten. Det kommer bli bra ska ni se.
Idag har jag varit och fixat min klocka, så nu sitter den som den ska. Var sen och fikade med Anna, hade inte träffat Kalle på jättelänge så det var kul. Fattar fortfarande inte att han blir pappa inom en månad. Flicka eller pojke kan man undra, han kommer iallafall bli grym som far.
Sitter nu och kollar American Idol, är storförtjust i Adam. Ska snart duscha och fixa mig, skriva listan, äta middag och sen åka ner till klubben.
Igår var jag förövrigt hemma med Maria och kollade film, behövde ta det lugnt då jag brottas mot en förkylning som inte får bryta ut och i förrgår var jag, Anna och Charlie hemma hos Tristan och drack Smirnoff drinkar, lyssnade på musik och talked about life. Så lite så har de senaste dagarna sätt ut.



Adam Lambert

onsdag, juli 29, 2009

You should think about it:

-----------------------------------------------------------------------------
great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss people.
-----------------------------------------------------------------------------


just kidding, school it is. kungliga musikhögskolan, i'm back to stay.

Update

Mellanhänder är sparkade. Jag jobbar för mig själv med endast ägaren över mig. Jag har ärligen varit stressad och trott att jag kanske tagit mig vatten över huvudet men nu har jag lugnat ner mig. Provisorisk hemsida ligger uppe nu http://clubnype.se/ och jag har precis skickat iväg ett pressrelease till femtio olika medier så detta blir nog bra. Det var ju en utmaning att skriva ihop ett bra sådant, tack och lov fick jag prata med Maggan över telefon en stund som hjälpte mig med ingressen och utformningen. Gruppen och eventet ligger förövrigt uppe på Facebook så bara att kila in där och kika för intresserade. Kommer ej köra någon offentlig lista. Har en kort vip lista men annars får allmänheten se till att komma före elva om de nu inte vill betala entré, inga konstigheter. Blev tillslut JJ, Anders Carlberg och Rez som spelar på fredag. Jag är faktiskt grymt sugen på att spela, kanske sätter in mig själv nästa fredag, iallafall som warmup.
Så vad har jag gjort idag? Jobbat, var snabbt förbi Ringen, fikade med Anna på Rival (dejan stänger tydligen åtta på sommaren, wtf?) mera jobb, promenad, träffade Lukas en snabbis och nu ska jag straxt sova. Juste, pratade ett bra tag med Tristan i telefon också. Han kom tillbaka från Frankrike nu i helgen så ska kanske hitta på någonting med honom imorgon om jag har tid.
Planer för imorgon är att jag ska fixa med massa mail, ska ner till klubben och fota lokalen, så måste jag gå och köpa mig en klocka, jag har nämligen slutat vara en tidsoptimist. Sen måste jag öva, jobba lite till, måste kolla upp sponsorer till våra jackor, och så får vi se hur resten av kvällen blir. Now i'm beat, time for some sleep.

tisdag, juli 28, 2009

My bad

Ledsen för hemskt dålig uppdatering. Hänt sjukt mycket de senaste dagarna och jag har fått ett megalass med jobb på mina axlar så inte haft tid att skriva alls. Lovar att uppdatera så snart jag bara kan, förhoppningsvis imorgon. Håll utkik! Btw, imorgon kommer Anna hem vilket betyder ett besök till dejan. Inte varit där på jättelänge nu, efterlängtat. Nu ska jag iallafall slänga mig i säng. Turn off the light and sleep tight.

fredag, juli 24, 2009

Fre

Good day to you all. Vaknade imorse av att Anna ringde från Frankrike. Dom har tydligen strålande väder, riktigt varmt och inte ett moln i sikte. Annat är det ju här hemma i Stockholm.
Idag har jag pratat en del med Sparring angående jobben framöver, känns skönt att vi är på samma våglängd vad gäller både vänskap och arbete, ibland är det ju en balansgång. Ska iallafall bli sjukt kul med klubben ikväll. Mer idag har jag kikat på lägenheter. Ska på två visningar på måndag av en sekelskifts tvåa på Söder och likaså en på Kungsholmen. Båda ligger i puls vilket jag älskar dessutom är det områden jag vill bo i. Jag är för mycket runt Stureplan för att vilja bo på Östermalm och allting annat känns fel. Härligt om det kan bli ett köp i början av hösten.
Ska strax iväg och sola en snabbis, sen ska jag baka en cheasecake och efter det sammaställa listan för ikväll. Sen blir det dusch, fix och jobb. Vad ska jag ha på mig?


Home sweet home

Bra kväll trots vädret. Kilade förbi Soap, Zipper, Sollan och Village. Nu blir det dock varm choklad och sen ner i säng med 300 i bild. Finns det något härligare än en nybäddad säng med nytvättade lakan? Godnatt

torsdag, juli 23, 2009

Oh my

Idag kom stressen. Hur ska jag hinna allting innan skolan börjar. 13-15 augusti ska jag jobba på Dreamhack, 14 augusti fyller mamma år, 15 augusti har hon födelsedagsfest + att jag är bokad nere i Malmö på kvällen. Vill ju dessutom få in en resa för mig och Maria innan terminen börjar men måste egentligen öva varje dag, köpa laptop samt hundra andra saker och fixa med pappersarbete angående hösten + att klubben kommer ta tid, speciellt om de nya planerna tar form. Fick iallafall in 3 timmars spelande idag och har hunnit städa upp bland kläder. Ska förövrigt sälja några jackor och väskor har jag tänkt mig. Jag har inte plats med allt och vill dessutom köpa nytt. Well that's a little about what's on my mind. Nu ska jag slänga i mig middag och sen hoppa in i duschen. Later.
DID YOU HAVE ANOTHER NIGHTMARE?
sunday is a fun day
- for us all:
who listen to darwin & backwall

Softilicious

Med mötet framflyttat till imorgon sitter jag nu och myser i nytvättat. Ljusrosa topp från H&M och ljusgråa mjukisar från Hilfiger, love it. Ska snart äta lunch med Maria och sen fixa med lite kläder och gå några ärenden. Ikväll ska jag iallafall förbi Zipper och sen till Sollan. Måste lämna en trance skiva till Dragan och återigen växla några ord med Tobbe angående imorgon, but after that it's all pleasure. So what's new? Pratade kort med Fredrik igår och fick inatt ett fyllesms av Tristan som även han är i France. På söndag blir det F12 då David och Andreas spelar där och på måndag börjar Pride. Nu ska det bryggas kaffe, c yaa.

Secret smile

Ska ner till Sveavägen nu förbi Skandia. Blir ingen lång kväll dock då jag har ett möte imorgon. Känns relativt spännande att se hur saker och ting ligger till imorgon då det på somliga punkter kommer vara avgörande. Toodles.

onsdag, juli 22, 2009

Open windows



Gårdagen var rätt lugn. Satt mest och fixade med musik. Gick sen powerwalken med Maria, kollade upp att den är sex km lång så det blir rätt bra träning om man håller ett högt tempo. Wokade till middag men fick knappt äta då Dragan och Tobbe ringde från Nype och ville att jag skulle komma ner till klubben. Hade därefter ett långt möte om allt inför fredag. Oavsett hur det går så har jag nu en grym backup plan. Älskar att visa framfötterna och nu känner jag att det börjar röras om i grytan ordentligt. Drog snabbt förbi Soap efter det och hälsade på Bobby och gänget.
Idag är det onsdag. Vaknade sent och har sen suttit och jobbat men förberedelser. Varit i kontakt med 107.5 och På Stan så vi får se hur detta utvecklar sig. Har i nuläget bara några få samtal kvar. Ska iallafall promeneras idag igen, burning my carbs hell yeah. Sen blir det middag med familjen och senare ska jag nog ut på äventyr. Nåväl träningskläderna på, dags att spana på snyggingen som alltid jobbar övertid nere på Liljeholmskajen
;)

tisdag, juli 21, 2009


It's time for the big opening.

måndag, juli 20, 2009

Do you really like me?





Sa Su

Gick som sagt ut i lördags och skulle möta upp Dorian och Rossi på Ambassadeur. Visade sig att även Fredrik, Jocke Nyström och tre till av deras polare var med. Hade iallafall bord där uppe tills grabbarna började störa sig på varandra och det blev lite bråk vilket gjorde att gänget splittrades. Var kvar ett tag nere i Guldrummet på Navid's Whiteparty och tog sen med mig Fredrik och Jocke till Solidaritet. Stod resterande del av kvällen i båset med Deak vilket alltid är lika kul trots att man efteråt är döv i ca två dagar. Nåväl, Fredrik blev aspackad och jag blev till slut övertalad att följa med på efterfest hemma hos honom tillsammans med Jocke. Fortsatte dricka och somnade långt in på morgonen och vaknade fyra på eftermiddagen. Trasiga satte vi oss på balkongen och började sakta dricka igen. Fixade till oss en aning och tog sen en cab bort till Thaibåten där vi käkade middag och fortsatte dricka fonsé och cider. Är så sjukt mysigt på båten och maten är grym. Lyckades lura i Fredrik en massa chili igår vilket eskalerade till ett mandomsprov för både honom och Jocke. Jag var riktigt road och Fredrik har numera döpt sig själv till Mr Chili. Jagge och Oskar kom förbi också vilket var kul. En underbar söndagskväll. Hade skrivit upp killarna på några listor och egentligen var det meningen att jag skulle med dom vidare efter jag varit hemma och bytt om, men jag pallade inte trycket helt enkelt utan tog en promenad med Maria och deckade. Träffade Anna också som at the moment nu befinner sig i Frankrike med kärleken. Hoppas dom får en fantastisk vecka och att det går bra sen när dom ska bila upp till Sverige igen. She deserves it. Det har varit två turbulenta månader och det är intressant hur kriterier inom samma område kan skifta så oerhört. Människor gör sina val, varje dag och hela tiden. We couldn't make it for you. Game over.
Idag vaknade jag med strålande humör, solen skiner och jag känner mig entusiastisk inför storpremiären av klubben på fredag. Så vad har jag gjort idag? Fixat med musik och repertoar, sorterat smycken och umgåtts med Maria.
Ikväll ska jag nog på fest hos Jocke, får förhoppningsvis med mig Sparring också. Annars är det ju måndagar på Soap, skulle ju visserligen vara intressant att träffa Bobby då han igår hade kommit förbi och åkt iväg med Maria för att äta glass. Whatever, nu har jag skrivit en uppsats känns det som.

Grattis på tjugosex års dagen Rossi. Puss puss

lördag, juli 18, 2009

I see you're keeping track.
Good for you.


Title free

God kväll. Tog den långa powerwalken igår igen med Maria och Merlin, hade även sällskap av Patrick i luren. Känns konstigt att han och jag varit vänner i redan sju års tid nu. Härligt samtal då han var väldigt berusad och jag var helt nykter, love it. Kom iallafall överens om att han ska försöka komma upp till Sthlm inom snar framtid, dock väntar han på besked från en skola i Danmark och kommer efter svar kunna planera sommarslutet. Annars åker jag som sagt ner till Skåne igen i augusti så då får vi ju tillfälle att ses.
Ja ni, jag gick upp tidigt i morse och drog med Maria och Erica till Eriksdal där vi låg i princip hela dagen. Var efter det och fikade med Anna, handlade sen mat med Maria och nu har vi precis ätit middag. Hon ska på fest och jag ska ut, antagligen med Rossi och Dorian. We'll see.
Bobby ringde förövrigt idag, ett mycket suspekt samtal. Vet inte vad det berodde på men lär ju träffa honom på måndag igen så får jag se vad för beteende som möter mig då.
Känner att jag har relativt låg tankeverksamhet at the moment so that's about it. Nu ska det duschas och fixas and then i'm off.

fredag, juli 17, 2009

Sådär ja

Nytt projekt i sikte. Glatt överaskad av vad som kan dyka upp runt knuten. The game is on. Visst får man som man vill i slutändan om man bara lägger manken till.

News:


  • 26 juli, spela med Navid på Zipper
  • Jag och Sparring kommer spela på Pride
  • 15 augusti, spelning i Malmö igen
  • 13-15 augusti, jobba på DreamHack
  • 5 augusti, probably going to Barca

torsdag, juli 16, 2009

I'm on my way out dressed
in high heals & heavy lashes
Hittade fotot idag. I've always been Daddy's little girl.
Då nu och alltid., trots att du inte finns hos mig längre.
I Miss you so much. It hurts and it's still unreal.
Photo: Daddy and me 1990

Good day lovers

Sitter och kollar resor till mig och Maria. Ska ju åka bort en eller två veckor i augusti, måste nu bara bestämma vart vi ska. Jag är fortfarande sjukt sugen på Barcelona samtidigt som Grekland lockar. Ska iallafall snacka med Daniel och Navid och kolla hur det ser ut vad gällande lägenheterna i Madrid och Barca. Eller varför inte Portugal? Whatever. Idag är det torsdag och jag ville sola men det blir molnigt var tionde sekund, it sucks. Så gör nu istället lite nytta och tar ner ny musik och bränner nya skivor. Har en del större spelningar på g nu framöver och det kommer ny musik varje dag. Det kliar något fruktansvärt i fingrarna, vill bara in i studion och prodda, har nämligen en ny låt på gång. Mamma håller på och tjatar om att jag ska släppa en till skiva, men jag säger ju det att aldrig att jag gör en liknande i så fall. Då får det bli med vocals och en helt annan genre samt egenskrivet. Vem vet hur hösten ser ut, möjligheterna är många. The same goes to all of us.
You think you know who I am,
you think that I'll understand.
You'll be surprised to see,
that there's a darker side of me.

onsdag, juli 15, 2009

It's a no no

Inget Visby v29 i år för min del. Blir kvar i stan vilket känns trist men ändå skönt. Under andra omständigheter hade jag självklart redan varit nere men man kan ju inte alltid få som man vill. Nästa år kommer jag dock garanterat jobba på plats vilket är att föredra. Imorgon ska jag istället förbi Sollan men också Zipper för att spana in Bobby's first night och dessutom prata med Tobbe och Dragan angående Nype. Drygt en vecka kvar till den stora premiären och till dess har jag en hel del önskemål som jag hoppas kan genomföras. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

Move that ass

Last night blev det en och en halv timmes powerwalk över Västerbron till Årstaberg bort till Liljeholmen över bron genom Tanto och hem. Till sällskap hade jag Maria och Bobby, so swell.

tisdag, juli 14, 2009

Movie monday

Jag och Maria spenderade kvällen igår med Jonathan och Linus. Kollade på Eden Lake och Never back down. Eden Lake var förövrigt sjukt obehaglig och störd. Om grupptryck och gängvåld i små suspekta städer, nej tack. Sistnämnda tillhör mina favoriter, sett den sjukt många gånger men tröttnar aldrig. Cam Gigandet är i klass för sig. I just can't get enough. Nu ska jag iallafall iväg och träffa Anna. Toodles.
Känner viss frustration. I know what I have to do. Får inte riktigt grepp om hur du tänker bara. Jag antar att felet ligger i att man ej kan föra ihop två alfahannar, två pluspoler, two centres of attention, call it what ever you like. Tror att Stoffe känner likadant, verkade som det iallafall när jag träffade honom på väg till jobbet i fredags. Visserligen har dom en annan relation och situation, men någonstans grundar den på samma kommunikation. Sitter och skummar igenom veckans program och känner avsmak växa i halsen då jag ser era namn. Det känns som ett skämt, eller har ni faktiskt någonting att komma med? Time will tell, but do be aware.

måndag, juli 13, 2009


Nails:
Black as hell
Temper:
Forked
Location:
In town
Prydz is back in town! För alla som inte är nere i Visby eller Båstad är detta ett måste nu på lördag. Är det dessutom fint väder blir det oslagbart.

söndag, juli 12, 2009

"Hello Viktor my Phantom friend"

Sunday

Orkade inte ut igår. Hade lite för mycket i huvudet. Imorgon börjar v29 och jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra ännu. Vet att Anna är sugen på att åka ner och i princip så är jag också det men måste i så fall styra upp lite saker imorgon. So what's new? Pratade lite med Tristan igår, kanske ska träffa Sebbe idag, kanske åker till USA och gifter mig med Dorian. Ska iallafall boka en resa åt mig och Maria i dagarna, jag måste bort minst en vecka innan terminen börjar. Har lite svårt att förstå att jag ska tillbaka till skolbänken, men är ju faktiskt så att även om det inte är riktigt det jag vill hålla på med så kommer jag ha tillgång till studio m.m. som jag faktiskt behöver vad gäller produktion och mixar. Ska iallafall köpa en ny laptop vilket underlättar. Jaha, nu ska jag kila ut på en powerwalk med Maria och Merlin. Sen blir det till att laga middag och bränna nya skivor. Juste, måste påminna mig själv om att höra av mig till Stoffe för studiotid. Remember.
Hello darkness my old friend
I've come to talk to you again

lördag, juli 11, 2009

Info

Allt som kunde gå fel igår gjorde nog det. Däremot var det bättre att det hände på smygpremiären än på den stora. Dålig kommunikation oss chefer emellan, speciellt mellan de frontande och de på golven. Då jag stod inne och upptäckte att jag inte hade mottagning på klubben var det dessutom svårare att bli nådd av mina vänner. Fick inte min komradio förrän vid halv två vilket var alldeles för sent. Jag tror det handlar om att vi alla jobbat med olika klubbar och på olika villkor. Vi måste nog ha lite mer tid att prata igenom hur allt ska skötas. Jag vet hur jag vill jobba och hur jag vill bemöta problem, personal och gäster. Jag tror också att vi mer gemensamt måste komma överens om prioriteringar. Fick bekräftat av ägaren att jag gjorde ett bra jobb och att han är glad att ha mig där. Nu gäller bara att ha minst ett möte innan stora premiären och styra upp lite andra saker runtomkring. Vi fick iallafall grym feedback på lokalen och alla dj's spelade på topp. Är fortfarande övertygad om att det kan bli en riktigt grym klubb. Tackar alla vänner och bekanta som dök upp och supportade, puss på er.
Det är lördag kväll, är hemma och kollar Ondskan med Maria. Länge sen jag såg den sist, alltid lika kul att se vänner från AF medverka i svenska filmer. Efter filmen ska vi nog ner till stan och hälsa på mamma på jobbet så ska jag nog förbi Amba och hämta upp Maria's vipkort. Har dessutom inte träffat Navid på länge. That's my night, over and out.

fredag, juli 10, 2009

ALL IN TONIGHT

2night's the night

Satte precis på kaffet och är nu tillbaka framför datorn. Suttit och tagit emot namn hela morgonen. Vaknade med 43 nya sms, inte konstigt att jag sov dåligt. So that's that. Ska börja fixa mig om några timmar och sen sticka iväg till klubben. Ska dock äta middag med Maria och Mamma innan det. Funderar på om jag ska iväg och sola, känner mig inte så brun. Vi får se. Nåväl, skickar iväg namnen vid halv åtta, så se till att ni är uppskrivna innan det annars kommer ni tyvärr inte in. Kommer en hel del kul människor så det kommer bli grymt.
C you 2night at Nype.
För lista, maila namn till: carolinamartin@live.se

torsdag, juli 09, 2009

Nype

Öppet imorgon 22:00 - 03:00
Lästmakargatan 8, rakt upp från Solli alltså.
Ålder: 21 (undantag för riktigt nära vänner, släktingar & a-list)
Vårdad klädsel är ett måste.
Inträde: 120 kr, inklusive garderob
Fritt inträde fram till 22:30 för alla
Listan gäller till 23:30 (även där finns undantag)
Förövrigt kommer det hållas en drinkbjudning vid 23:30 imorgon då det är en smygpremiär för klubben. Jag är väldigt förväntansfull och ser verkligen fram emot morgondagen. Jag kommer nog ha på mig den svarta klänningen som mamma överaskade mig med för några dagar sedan. Inte så kort men väldigt söt and sparkly. I would think that's it. B there 2morrow or suck :)

----------------------------------------------------------------------------------

Bilder från två av toaletterna, en av väggarna och en av sofforna.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Village . White Room . Solidaritet
Wet . Cold . Home . Happy

Oh so good, oh so hot


onsdag, juli 08, 2009

Mercredi

Idag har jag ätit våfflor. Jag har även klippt och filat ner mina naglar. Känns lite konstigt än så länge men är sjukt mycket enklare att skriva snabbt på datorn, spela piano och skriva sms. Har i och för sig vant mig vid att lägga tummarna på sniskan då men icke längre mina vänner. Ja ni. Nu är det två dagar kvar innan smygpremiären på Nype. Har skickats ut ca 6000 invites och jag kommer även skicka ut ett massutskick via sms ikväll. Hoppas att ni alla kommer förbi och spanar in den ny renoverade lokalen. It's nice. Har fortfarande lite grejer kvar att fixa och ska imorgon ringa Jojo och dubbelkolla att han är fit for fight. Blir förövrigt ett litet möte ikväll. Sebbe fyller ju år idag också så blir nog en drink eller två. Får uppdatera senare. Puss

180 bilder senare

Kom hem för en kvart sen. Var i studion i flera timmar och fotade med Anna och Viktor. Var grymt kul och tror det blev ett antal riktigt bra bilder. Avslutade med att jag och Anna tog några spexiga shots tillsammans också. Världens gulligaste människor är ni!
Förövrigt är jag riktigt trött. Inte hunnit äta ordentligt idag. Blev dessutom lite nere nu när jag kom hem och satte på tv'n med MJ konsterten från Rumänien och nu en dokumentär om honom. Inte skrivit så mycket i bloggen om honom nu efter allt men har nog fortfarande inte förstått att han inte lever längre. Även om jag den senaste tiden inte lyssnat så mycket på honom så hänger många, många av mina ungdomsår ihop med hans skivor, idolbilder och drömmar om att jag någon dag skulle träffa honom. That's never gonna' happen now. En inspirationskälla större än någon annan, en kung och ett barn. Odödlig och evig, all kärlek till dig.
Nu ska jag slänga i mig nåt att äta, springa ut med hunden och sen hoppa i säng med Gerard Butler. Det är fullmåne vet ni.

tisdag, juli 07, 2009

I know you and I know it won't take you long to make me smile.


Tuesday

Trevligt på Soap igår. Pratade en hel del med Bobby om Nype & Zipper samt de kommande veckorna. Jag måste nu kolla upp så det är klart med finest och fotografer, hur det blir med våra jackor och hur pass mycket sponsorsprit vi har till smygpremiären. Skickade ut över 3000 invites igår så jag förväntar mig fulla golv. Mamma var så söt, hon överaskade mig för några dagar sedan med världens finaste klänning, den ska bäras på fredag, oh yes. Det kommer vara en drinkbjudning som börjar 23:30 och annars så är öppettiderna de som står på flyern. Eventet och gruppen ligger uppe på facebook, join.
Ska ut till studion i Solna om några timmar och fotas. Mina naglar har verkligen vuxit ut nu, är helt sjukt långa. Så tänkte ha kvar dom idag så får jag klippa och fila ner dom ikväll. Dyker nog upp en före och efterbild här sen. Måste ändå börja öva piano nu igen. Ny repertoar ska in före hösten. Nu ska jag duscha och göra mig iordning, tjo.

måndag, juli 06, 2009


What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlockes its door?
What sweet seduction lies before us?

i'm not a pornstar, i'm just me
  • Hur gammal är du? 21
  • Hur lång är du? 171 cm
  • Var bor du? Södermalm, Sthlm
  • Vilken var den senaste film du sett? Phantom Of The Opera
  • Vem ringde du senast? Sebbe E
  • Ditt senaste sms och till vem? "är hemma, du?" Jonathan
  • Vem träffade du senast? Maria
  • Föredrar du att ringa eller smsa? beror på vem, men helst ringa
  • Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta tills daddy gick bort
  • När såg du senast din mamma? today
  • Vilken ögonfärg har du? blå
  • När vaknade du idag? runt 12:00
  • Vilken är din favoritplats? svår fråga, har många
  • Vad är helgens planer? premiär för klubben m.m
  • Var tror du att du befinner dig om 10 år? i USA
  • Vad skrämde dig som barn? höjder och mörker
  • Vem fick dig att skratta senast? Maria
  • Är du för ung för att äga vinylskivor? nej
  • Sover du med eller utan kläder? utan
  • Hur många kuddar har du i sängen? 8
  • Har du någon gång spytt på någon? nope
  • Är du social? väldigt
  • Vilken är din favoritglass? sorbet
  • Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa, resa, investera
  • Tycker du om kinamat? helt ok
  • Tycker du om kaffe? ja
  • Vad dricker du till frukost? kaffe, juice
  • Sover du på någon särskild sida? på vänster sida
  • Kan du spela poker? absolut
  • Tycker du om att mysa? beror på med vem
  • Är du en beroendemänniska? till viss del
  • Känner du någon med samma födelsedag som din? ja
  • Vill du ha barn? jo, i framtiden
  • Kan du några andra språk än svenska? flytande engelska, that's about it
  • Har du någonsin åkt ambulans? nej
  • Föredrar du havet eller en pool? beror på land
  • Vad spenderar du helst pengar på? nöjen & shopping
  • Äger du dyra smycken? ja
  • Har du någon gång testat narkotika? ja
  • Vad var de senaste du stoppade i munnen? melon
  • Vem är den roligaste människan du känner? Maria
  • Välj ett ärr på din kropp? det jag har i vänster hand
  • Flirtar du mycket? ja
  • Vart togs din profilbild? Soap Bar
  • Kan du byta olja på bilen? ja
  • Har du fått fortkörningsböter? nej
  • Vilken var den senast bok du läste? Smuts
  • Läser du dagstidningen? relativt ofta
  • Vilken radiostation lyssnade du senast på? 107,5
  • Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? ett klockslag
  • När var du i kyrkan senast? länge sedan
  • Vilka personer utmanar du? jag utmanar alla
  • Har du vunnit en tävling? ja, ett antal

    (själva listan är tagen från Maria's blogg)

New day, let's play

Gick upp vid tolv och har sedan dess fixat med en massa kläder. Jag har verkligen inte plats med allting, är nästan sjukt i och med att jag relativt ofta känner att jag inte har någonting att ha på mig när jag ska ut. Jag kommer nog aldrig få nog av kläder, väskor, skor, smycken och smink. I'm a real girl. Nu ska det iallafall snart lunchas och sen ska Merlin iväg till veterinären, han har ju fått öroninflammation stackaren. Efter det ska jag sitta och styra ner ny musik och bränna nya skivor. Blir en ganska sen middag sen för mig och Maria och later 2night blir det Soap Bar.

Detta kommer faktiskt höra till ett av sommarens roligaste minnen. Från vänster: Jag, Tristan, Mia, Charlie, John, Johan & Hasse. Location: Kungsholms strand.

Sun at night

Fikade med Anna och Viktor innan jag sen sprang hem, bytte om och åkte till Nype. Trots att det är mycket att städa upp så ser lokalen bra ut, kan nog bli riktigt lyckat. Glatt överaskad att de bytt entré vilket ger ännu mer känsla av en nystart. Had a little group meeting efteråt för endast driftansvarige, chefer och dj's och sen skjutsade Jojo hem mig. Känns grymt bra att jobba med honom och då Sparring är borta när smygpremiären går av stapeln blir det bara han och jag som styr upp. Som ensam nattklubbschef känner jag pressen, but I like it. Har nu käkat sen middag och ska nu lägga mig och kika film med Maria. Fotograferingen blir btw på tisdag, ska bli jättekul. Imorgon blir det nog förövrigt Soap, känns lägligt att kila över innan dom stänger och renoverar. Jens åkte dessutom ner till Visby idag så jag ska krama Micke lite extra, Bobby med för den delen. Nu, le bed.

söndag, juli 05, 2009


So much heaven, so much hell
So much love, so much pain
So much more than I thought this world could ever contain
So much war, so much soul
One mans loss, another mans gold
So much more than I thought this world can ever hold

We're just children, we're just dust
We are small and we are lost
And we're nothing, nothing at all

So much heaven, so much hell
So much love, so much pain
So much more than I thought this world could ever contain
So much war, so much soul
Moments lost, moments go
So much more than I thought this world could ever hold

Yes and to

Sandhamn och Gotland runt blev inställt för min del. Fikade istället med Anna och Viktor i det härliga regnvädret igår och spikade fotograferingen nu i dagarna trots att Sparring är borta. Får köra porträtt och solo. Skulle egentligen ha gått ut med Anna sen på kvällen men hon kände sig krasslig så slutade med att Tristan bjöd över mig till hans syster Mia där dom hade lite folk och mycket sprit. Var sjukt trevligt och riktigt kul. Mia hade en strippstång i vardagsrummet där vi alla körde poledancing, somliga bättre än andra haha. Charlie och John dök i Kungholms Strand's kanalen vid 6 på morgonen, så får se hur dom mår framöver. Idag är jag iallafall lite seg, kom hem sent imorse och hade svårt att somna. Sitter nu och dricker kaffe och äter körsbär och kollar på Wimbledon's herrfinal. Har möte på Nype kl 21:00 ikväll, blir spännande att se lokalen nu när den är färdigrenoverad, dessutom är det ju premiär snart! So that's that.

lördag, juli 04, 2009

fredag, juli 03, 2009

-

Senaste personen du pratade med: Maria
Senaste personen du skrev till på Internet: Liiiiisa
Senaste personen som skrev till dig på Internet: Kristoffer
Senaste personen du skickade sms till: Anna
Senaste personen du fick sms av: Tristan
Senaste personen som du ringde till: Maria
Senaste personen som ringde dig: Sebbe C
Senaste personen som fick dig att skratta: Sparring
Senaste personen du kramade: Sparring
Senaste personen som gjorde dig glad: Maria
Senaste personen du umgicks med: Sparring
Senaste mat du åt: Kyckling & bulgursallad
Senaste ordet du sa: "ring mig när du åker därifrån ok, puss puss"
Senaste filmen du såg: Phantom of the Opera
Senaste låten du lyssnade på: Airbase Feat. Floria Ambra - Interfere

What's up with the weather?

Grym kväll igår. Började hos Anna där vi drack vin och cider medans vid kollade på Phantom of the Opera. Butler, min kärlek, värmde om möjligt upp kvällen ännu mer. Drog in till Solidaritet efter det och stannade till stängning. Kristoffer och Thomas var där, hade inte träffat dom på jättelänge så blev glatt överaskad. Förövrigt var det mängder av jon ute igår. Kan för mitt liv inte förstå vissa människor. But it's not my problem. Jag hade kul ändå.
Idag är det fredag. Sparring drog för en stund sedan och jag sitter nu och dricker mitt morgonkaffe. Hon åker till Ibiza imorgon vilket kommer bli skitkul för henne. Jävligt bra för oss båda med tanke på kontakterna hon kommer fixa. Själv har jag ju premiären på nattklubben att ta hand om nästa vecka och pianospel, möten och event. Vecka 29 står fortfarande och väger, får nog se hur allting blir när det närmar sig på riktigt. Så vad ska jag göra idag? Jag ska till banken, träffa Anna (måste iallafall ringa och kolla så hon överlevt), träffa Sparring ikväll för en hejdå fika och så ska jag faktiskt träffa Sebbe C. Har inte träffat honom nu på typ två år då han åkte in på kåken. Han satt klart för nio månader sen och har efter det varit på behandling. Men nu har han faktiskt flyttat till Stockholm igen, tagit tag i sitt liv och varit clean och "reko" sen ett bra tag tillbaka. Många av mina ungdomsår involverade honom och har saknat honom jättemycket så ska bli sjukt kul att träffa honom! Ska åka hem och kolla på hans nya lägenhet och kolla film och prata minnen. Får se om jag pallrar mig ut ikväll också, somliga dök inte upp igår då ikväll passade bättre så möjligt att jag kilar ut och säger hej. Vi får la se. Nej nu ska jag in i duschen.

.

torsdag, juli 02, 2009

Under ombyggnad ...

Black or white?

Vad sägs om att göra bloggen vit? Känner att det är lite deppvarning på sidan och att snöfallet definitivt måste bort, pronto! Samtidigt har jag alltid gillat svart och en lite mer industriell anda. Jahaja, nu har jag inte skrivit på några dagar. Vi hade en jätterolig kväll på Soap i måndags när vi firade Sparring. Gav henne ett halsband som hon förhoppningsvis får användning av. Hon gillar ju diamanter och guld så tyckte det passade henne och glad blev hon. Resten av veckan har jag tittat på på tennis, legat ute i solen, fikat med Anna och Viktor, kollat film med Maria och njutit av sommaren. Har även skrivit en ny låt nu också. Vart kom den inspirationen ifrån? Det bästa med att jag ska tillbaka till ackis i höst är ju att jag har mycket mer studiotid och utrustning jag behöver. Har hängt mycket uppe vid stugan, är sjukt fint där just nu med alla rosorna som slagit ut. Ska lägga upp lite bilder tänkte jag. Juste, pratade med Tristan i två timmar i måndags natt på telefon, han kommer nog förbi Solidaritet ikväll vilket blir skitkul. Blir förövrigt Gotland runt och Sandhamn i helgen. Toodl's